300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
Mac

Mac

1099 varer
Mac adaptere, omformere og opladere Alle de essentielle adaptere til din Mac. Hos os kan du udforske et omfattende sortiment af adaptere, transformere og kabler, designet specifikt til at komplementere og udvide funktionaliteten af din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini, eller Mac...
Læs mere
Viser 973 - 1026 af 1099Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Mac

Mac adaptere, omformere og opladere

Alle de essentielle adaptere til din Mac. Hos os kan du udforske et omfattende sortiment af adaptere, transformere og kabler, designet specifikt til at komplementere og udvide funktionaliteten af din MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini, eller Mac Pro. Uanset om du har behov for at forbinde din Mac til forskellige enheder eller optimere din arbejdsstation, har vi de rette løsninger på lager.

Vi tilbyder en bred palette af adaptere, der effektivt omdanner dit Mac-produkts videooutput til kompatible formater for eksterne skærme, såsom tv'er, projektorer eller eksterne monitors. Disse adaptere er ideelle til præsentationer i professionelle miljøer, i uddannelsessektoren eller til hjemmebrug, hvor deling af skærmbilledet er nødvendigt. For eksempel kan en HDMI- eller VGA-adapter gøre det muligt at spejle eller udvide dit skrivebord til en større skærm, hvilket forbedrer visningen af detaljerede grafikker og videoer.

Vores udvalg omfatter også specifikke kabler og adaptere for at sikre en pålidelig og hurtig dataoverførsel mellem din Mac og eksterne enheder som harddiske, printere og kameraer. Disse inkluderer Thunderbolt, USB-C, og DisplayPort kabler, som alle sikrer maksimal ydeevne og båndbredde for at håndtere både data og video.

HDMI til din Mac

Man bruger som regel HDMI til at tilslutte en Mac-computer til et TV, fordi HDMI både overfører lyd og video. Alle Macs fra senere end 2010 er kompatible med HDMI. DVI er det mest normale stik til en ekstern skærm, fordi det er digitalt og understøtter høje opløsninger. Til slut bruger man VGA til projektor, da de fleste projektorer bruger det analoge stik VGA. Det er også VGA, de gamle CRT-skærme bruger som videostik.

Udvalget af kabler til Mac fortsætter

Vi har både stik som passer til Thunderbolt samt Thunderbolt 2 (det nyeste) og Mini DisplayPort. Stikket er ens, så hvis du har en nyere Mac-computer, og vil overføre video fra den, skal du bruge en Mini DisplayPort-adapter. Mini DisplayPort og Thunderbolt 1 og 2 understøtter lyd og video op til 1440p. Thunderbolt er en videre udvikling af Mini DisplayPort, og det er bagudkompatibel så alle Mini DisplayPort-kabler og adaptere virker med et Thunderbolt-stik. Det virker dog ikke den modsatte vej.

Denne kompatibilitet mellem Thunderbolt og Mini DisplayPort sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om at anskaffe nye kabler hver gang du opgraderer dit udstyr. Med et enkelt Thunderbolt-kabel eller adapter kan du altså nyde godt af høje overførselshastigheder og høj opløsning fra dine nyeste Apple-enheder, mens du stadig kan bruge dine ældre Mini DisplayPort-enheder uden problemer. Dette gør det både økonomisk og praktisk nemmere at holde dit hjem eller arbejdsplads teknologisk opdateret uden konstant at skulle investere i nye tilslutningsmuligheder.

Det er vigtigt at nævne, at selvom Thunderbolt 3 introducerer en ny type stik, USB-C, bibeholder det bagudkompatibiliteten via adaptere. Thunderbolt 3-teknologien er mere avanceret og understøtter endnu højere datahastigheder og videoopløsninger op til 5K, hvilket åbner op for endnu flere anvendelsesmuligheder, især inden for professionelt videoredigerings- og spiludviklingsarbejde. Derfor er det en god idé at holde øje med de nyeste adaptere og kabler, som kan sikre, at du udnytter din hardware optimalt.

Vi har også stik til ældre Mac's

Vi tilbyder også et bredt udvalg af de ældre Mini DVI-stik, der tidligere blev anvendt i Mac-computere før 2009. Dette stik, som er en videreudvikling af det traditionelle DVI-interface, understøtter kun videooverførsel og ikke lyd. Dette er vigtigt at bemærke, hvis du planlægger at tilslutte din ældre Mac til en nyere skærm eller et TV. Hos os kan du finde alt hvad du kunne have behov for i forbindelse med Mini DVI: fra stikkene selv til diverse adaptere og kabler, der sikrer, at du stadig kan bruge din ældre hardware effektivt med nyere teknologi. Vores produkter er altid af høj kvalitet, tilgængelige til gode priser, og når du handler hos os, kan du altid forvente fremragende kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for, og sørge for, at du får mest muligt ud af dit køb.

Hvad er den bedste kabelholder

Den bedste kabelholder afhænger meget af hvilket kabel man prøver på at holde. De fleste kabelholdere er nemlig beregnet til bestemte produkter som headsets, Macs eller iPads.

Hvis du skal have en kabelholder til headset så har vi et rigtig godt bud her på siden. Den giver dig samtidig et lækkert sted at parkere dit headset, så det ikke kommer til skade ved at blive skubbet ned fra bordet eller noget i den stil.

Alternativet til dig der gerne vil have en kabelholder til dine mobil kabler er en mobil skinne, hvor man kan sætte alle ens iPhones og iPads belejligt og nemt.

En dock til iPhone eller en dock til Apple Watch kan også være en god måde både at opbevare kabler og iPhone samtidigt. På den måde sikrer man også at ens iPhone altid er opladet når man skal bruge den.

Hvis dit behov til gengæld bare er at opbevare kabler og ikke andet, så kan du med fordel anskaffe en magnetisk kabel holder, der på let og elegant vis holder dine kabler fast. Så ved du altid hvor du har dem og de roder ikke over det hele.

Hvad er en MacBook stander?

En stander til MacBook er mere end blot en praktisk løsning; det er en måde at forbedre din arbejdsstation og øge din komfort, når du anvender din MacBook. En stander løfter din bærbare computer til en mere ergonomisk korrekt højde, hvilket kan være en stor hjælp, hvis dit arbejdsbord er placeret i en uhensigtsmæssig højde eller hvis du simpelthen ønsker at forbedre din kropsholdning, mens du arbejder. Dette kan reducere risikoen for nakke- og rygsmerter, som ofte opstår efter længere tids arbejde ved en bærbar computer.

Standere til MacBook kommer i et væld af designs og materialer, der passer til enhver smag og ethvert behov. Fra elegante aluminiumsstandere, der matcher din MacBooks look, til robuste træstandere, der tilføjer et naturligt touch til dit arbejdsområde. Nogle modeller tilbyder justerbare funktioner, så du kan skræddersy vinklen præcis efter dine behov, hvad enten det er til skrivearbejde, visning af indhold, eller når du skal slappe af på sofaen uden at have din MacBook liggende i skødet.

Hvordan vælger jeg stander til MacBook?

Når du skal vælge en stander til din MacBook, er der flere vigtige aspekter at overveje for at sikre, at du træffer det rigtige valg. Det primære hensyn er funktionaliteten, da forskellige standere tilbyder løsninger på forskellige brugerbehov. For eksempel, hvis du har behov for at hæve din MacBook til øjenhøjde for at forbedre din ergonomi under arbejdet, vil en stander designet til at løfte din bærbar være ideel. Alternativt, hvis justering af vinklen på din MacBook for bedre skrivekomfort er nødvendig, skal du se efter en stander, der tillader tilpasning af hældningen. Derudover er der standere, der inkluderer ekstra funktioner såsom indbyggede USB-porte, der udvider din MacBooks tilslutningsmuligheder og øger dens funktionalitet.

Et andet væsentligt overvejelse er materialet og designet af standeren. Markedet tilbyder et bredt udvalg af materialer, herunder træ og aluminium, som hver især har deres fordele og ulemper. Træstandere er ofte meget elegante og kan komplementere et traditionelt arbejdsområde med deres klassiske udseende. De er generelt robuste og holdbare, men mangler ofte fleksibiliteten til at justere højde eller vinkel. På den anden side tilbyder aluminiumsstandere en mere moderne æstetik og større fleksibilitet. De er typisk lettere og mere bærbare, hvilket gør dem ideelle for brugere, der rejser meget eller har brug for at omkonfigurere deres arbejdsplads ofte.

Når du vælger din MacBook stander, er det også vigtigt at overveje stabilitet og sikkerhed. En god stander skal være stabil nok til sikkert at understøtte din MacBook uden risiko for, at den tipper eller glider under brug. Tjek kundeanmeldelser og produktbeskrivelser for at få et indtryk af standerens pålidelighed og holdbarhed over tid. Desuden kan det være nyttigt at tænke over, hvor let standeren er at opsætte og om den er kompatibel med din specifikke MacBook model for at sikre en problemfri brugeroplevelse.

Hvad er den bedste MacBook stander

Første skridt på dagsordenen er at finde ud af hvad det er du har brug for. Hvis det handler om at hæve din MacBook i hjemmet, samtidig med at det ser stilfuldt ud, så er vores SamDi laptop stander et lækkert bud, da designet af træ giver et rustikt look, hvilket vil passe ind de fleste steder. Derimod hvis du vil have funktionalitet ud af din stander, så er en multifunktionel stander med USB et fremragende bud da det giver dig 4 ekstra USB porte, dog uden at hæve hverken højde eller hældning betydeligt. Det bedste bud til hævning af højde og hældning vil være vores MacBook holder i alu, især fordi den samtidigt er nem at transportere med dig rundt. Til sidst har vi vertikale standere, der udelukkende er til opbevaring af din MacBook når du ikke bruger den, hvilket kan give et lækkert touch til stuen eller kontoret, ved med vilje at bruge din MacBook som udstillingsgenstand i stedet for at den bare ligger og roder. Her er det bedste bud vores MacBook vertikal stander, hvor den både findes i træ og i alu.