300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

iPhone 7 plus Skærm i høj kvalitet

En High Copy skærm består af et kopi glass, som typisk er en smule tykkere, men mindre holdbart end originalt glas. Den LCD der sidder på en High Copy skærm er typisk TianMa, YouDa eller JDF. Rammen, backlight mv. er også kopier.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.


329,00 kr

Fragt starter fra 30 Kr
ca. 3 ugers levering
Sendes Så snart vi har den på lager

af varen på fjernlager


  iPhone 7 plus Skærm i høj kvalitet giver en skærm til iPhone 7 der gør processen med at udskifte skærmen på ens iPhone 7 let som en leg. Leveret af Selek får man en skærm til iPhone 7 i allerhøjeste kvalitet, der overholder de krav man kan forvente fra et Apple produkt.

  Funktionaliteten af denne skærm til iPhone 7 svarer overens med en tro kopi af den oprindelige kvalitet fra ny. Desuden er designet af denne skærm til iPhone 7 præcis det samme som det oprindelige, hvilket betyder at man bevarer det fede look som man fik med ens iPhone 7.

  Det er super smart at kunne reparere med skærm til iPhone 7 på denne måde, da man slipper for at skulle til forhandler hver gang der er noget galt med ens iPhone 7. Dermed sparer skærm til iPhone 7 en for en masse tid og besvær, da man selv sætter dagsordenen.

  Udover tidsbesparing så sparer skærm til iPhone 7 en for en masse penge, eftersom det kan være en dyr omgang at sende ens iPhone 7 til reparation. I øvrigt kan man nemmere holde øje med hvad skærm til iPhone 7 kommer til at koste, hvilket er ret fedt.

  Det kan derfor være en fordel at have en skærm til iPhone 7 i hjemmet, så man altid kan fikse ens iPhone 7 eller andres iPhone 7s efter behov. Dermed kan man spare rigtig meget på den lange bane med en skærm til iPhone 7, plus man kan være til stor gavn for andre.

  Så hvis man har behov for en ny skærm til iPhone 7, så er denne skærm til iPhone 7 den helt rigtige vej at gå. Desuden er denne skærm til iPhone 7 utroligt nemt at bruge, så selv hvis man ikke er teknisk specialist, så kan man lære at sætte denne skærm til iPhone 7 på.

  Det er også en god mulighed at have en skærm til iPhone 7 på arbejde, især hvis man arbejder på en stor arbejdsplads med mange iPhone 7s. Dermed kan man spare virksomheden en formue ved at bruge skærm til iPhone 7, når de går i stykker i stedet for at købe.

  Samlet set er der rigtig mange fordele ved at anskaffe iPhone 7 plus Skærm i høj kvalitet da en skærm til iPhone 7 kan gavne en på sigt. Samtidig så er der ikke rigtigt nogle ulemper ved en skærm til iPhone 7 udover at man lige skal sætte sig ind i det første gang.

  Kompatibilitet

  iPhone 1 (2g)

  iPhone 3G

  iPhone 3Gs

  iPhone 4

  iPhone 4s

  iPhone 5

  iPhone 5s

  iPhone 5c

  iPhone SE

  iPhone 6

  iPhone 6 plus

  iPhone 6s

  iPhone 6s plus

  iPhone 7

  iPhone 7 plus

  iPhone 8

  iPhone 8 plus

  iPhone X

  iPhone Xs

  iPhone Xr

  iPhone Xs Max

  Tryk for mere info

  Produktinformation

  • Mærke:

   Sinox

  • Varenr:

   #SE01-SXP-IP7P-110#

  • Prisgaranti:

   Ja

  • Returret:

   300 dages returret

  • Udstyr:

   Reparation udstyr

  • Produktgaranti:

   Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • Kompatibilitet:

   iPhone 7 plus

  • FCC certifikat:

   Ja

  • CE certifikat:

   Ja

  Virker med disse enheder:

  • iPhone 7 plus

  Anmeldelser  ☆☆☆☆☆

  0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
  Anmeldelser af


  Spørgsmål & svar