300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
iPhone
Filter
iPhone 14 Covers, Tasker, Panserglas, og Beskyttelse

iPhone 14 Covers, Tasker, Panserglas, og Beskyttelse

71 varer
Panserglas: Din iPhones skjold Et panserglas kan være forskellen mellem en ubrugelig, knust skærm og en intakt iPhone. Denne tynde, gennemsigtige skærm er lavet af hærdet glas, der er stærkere end almindeligt glas. Det klæber direkte til din iPhone's skærm, beskytter den mod ridser og kan endda...
Læs mere
Viser 55 - 71 af 71



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 14 Covers, Tasker, Panserglas, og Beskyttelse

Panserglas: Din iPhones skjold

Et panserglas kan være forskellen mellem en ubrugelig, knust skærm og en intakt iPhone. Denne tynde, gennemsigtige skærm er lavet af hærdet glas, der er stærkere end almindeligt glas. Det klæber direkte til din iPhone's skærm, beskytter den mod ridser og kan endda absorbere stød, der ellers ville have knust din skærm.

Forestil dig at tabe din iPhone på en hård overflade. Uden panserglas, ville stødet gå direkte til skærmen, potentielt knusende den. Men med panserglas, absorberes det meste af stødet af glasset, hvilket redder din skærm.

Kombineret Beskyttelse: Cover og panserglas

Hvis du virkelig vil give din iPhone 14 den bedste beskyttelse, anbefaler vi at kombinere et cover med panserglas. Dette giver en omfattende beskyttelse, der holder alle dele af din iPhone sikre.

Et cover beskytter din iPhones bagside og kanter, mens panserglasset beskytter skærmen. Dette betyder, at din iPhone er beskyttet mod stød, fald, ridser og slitage fra alle vinkler. Uanset om du taber din iPhone på en flad overflade, eller den glider ud af din lomme og rammer en kant, kan du være sikker på, at din iPhone er beskyttet.

Covers: Din iPhones Rustning

Et cover til din iPhone er som en rustning til en ridder. Det beskytter din telefon mod skader, og kan endda give den et nyt look. Covers kommer i forskellige materialer, farver og designs, så du kan vælge det, der passer bedst til din stil og behov.

Men det vigtigste ved et cover er dets beskyttende egenskaber. Et godt cover absorberer stød, beskytter mod ridser og kan endda forhindre skader ved fald. Det kan være forskellen mellem en ødelagt iPhone og en, der ser ud som ny, selv efter et uheldigt fald.

Forestil dig at din iPhone glider ud af din hånd og falder mod en hård overflade. Uden et cover, vil din iPhone absorbere hele stødet, hvilket kan føre til buler, ridser eller endda ødelagt glas. Men med et cover, absorberes stødet af coveret, hvilket sparer din iPhone for skade.

Alle brude have et cover og panserglas til deres iPhone 14 

At beskytte din iPhone 14 6,1" er en investering i telefonens levetid og udseende. Uanset om du vælger et cover, panserglas, eller begge dele, tilbyder vi den beskyttelse, du har brug for. Så tag et kig på vores sortiment i dag og find den perfekte beskyttelse til din nye iPhone.

Panserglas: Red din iPhone 14 med ekstra beskyttelse

Panserglas spiller en afgørende rolle i at redde din iPhone 14 6,1" udgave fra unødvendige skader og ridser. Dette tynde, men holdbare glas fungerer som et ekstra beskyttelseslag på skærmen. Lad os udforske, hvordan panserglas kan redde din dyrebare enhed.

Panserglasset er designet til at være ekstremt modstandsdygtigt over for ridser og slag. Det fungerer som en usynlig barriere mellem din iPhones skærm og hverdagens farer såsom nøgler, mønter og skarpe genstande. Ved at have panserglas på skærmen kan du nyde en ridsefri og fejlfri oplevelse, samtidig med at du bevarer skærmens klare og skarpe kvalitet.

Ydermere absorberer panserglasset stød og slag, der kan opstå ved uheldige situationer som tab eller bump. Ved at fungere som en støddæmper reducerer det risikoen for skærmbrud og alvorlige skader. Med panserglasset på plads kan du være tryg og vide, at din iPhone 14 er godt beskyttet, selv i uforudsete situationer.

Covers og panserglas: En kombination til ultimativ beskyttelse

Når det kommer til at beskytte din iPhone 14, er kombinationen af et cover og panserglas den bedste tilgang. Ved at bruge begge beskyttelseslag sammen opnår du en omfattende beskyttelse på højeste niveau. Lad os udforske, hvorfor denne kombination er så effektiv.

Et cover fungerer som en beskyttende skal, der omslutter og beskytter både bagsiden og kanterne af din iPhone 14. Det er fremstillet af holdbare materialer, der er designet til at modstå daglig slitage og minimere skader som ridser, buler og skrammer. Med et pålideligt cover på plads kan du bruge din iPhone med tillid og vide, at den er beskyttet mod hverdagens farer.

Kombineret med panserglas får du den mest komplette beskyttelse til din iPhone 14. Mens coveret tager sig af bagsiden og kanterne, beskytter panserglasset skærmen mod ridser, stød og slag. Dette betyder, at din iPhone 14 er sikret mod skader på både front og bagside, hvilket giver en omfattende beskyttelse fra alle vinkler.

Covers: Red din iPhone med stil og personlighed

Ud over at levere beskyttelse kan et cover til din iPhone 14 også være en måde at udtrykke din personlige stil og præference. Lad os udforske, hvorfor du skal overveje forskellige typer covers.

Et cover med farver kan tilføje liv og individualitet til din iPhone 14. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver, der passer til din personlige smag og humør. Farverige covers skiller sig ud og giver din iPhone 14 et unikt og iøjnefaldende udseende, samtidig med at de tilbyder pålidelig beskyttelse.

Hvis du ønsker et mere subtilt udtryk, kan et cover med mønster være det rigtige valg for dig. Der findes et væld af mønstre, der spænder fra elegante til moderne designs. Et mønstret cover giver din iPhone 14 et sofistikeret og stilfuldt udseende, samtidig med at det beskytter enheden mod skader.

På den anden side kan du vælge et sort eller gennemsigtigt cover for et mere minimalistisk og tidløst look. Et sort cover tilføjer en klassisk elegance til din iPhone 14, mens et gennemsigtigt cover bevarer enhedens naturlige skønhed og design. Begge muligheder giver pålidelig beskyttelse og passer til forskellige æstetiske præferencer.

Uanset hvilket cover du vælger, skal du huske, at beskyttelse er afgørende. Vælg et cover, der passer til din personlige stil og behov, og nyd den ekstra beskyttelse og æstetik, det giver til din iPhone 14.