300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone 13 6,1"

iPhone 13 6,1"

534 varer
iPhone 13 6,1" - høj ydeevne med avanceret kamera I den nye iPhone 13-serie får du den nye avancerede A15 chip, som er udviklet af Apple. A15-chippen er verdens hurtigste chip der nogensinde er produceret til en smartphone. Den sikrer dig en smartphone, som leverer en hurtig brugeroplevelse hver...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 534



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 13 6,1"

iPhone 13 6,1" - høj ydeevne med avanceret kamera

I den nye iPhone 13-serie får du den nye avancerede A15 chip, som er udviklet af Apple. A15-chippen er verdens hurtigste chip der nogensinde er produceret til en smartphone. Den sikrer dig en smartphone, som leverer en hurtig brugeroplevelse hver gang. 

iPhone 13 6,1" er udstyret med den imponerende Super Retina XDR-skærm, hvis forcer er at levere flotte billeder med en enormt høj opdateringshastighed. Du præsenteres derfor for en brugeroplevelse, som aldrig før med disse nye iPhones. Derudover er de nye iPhone skærme lavet med Ceramic Shield, som gør dem op til 4 gange stærkere end tidligere modeller. Du får med andre ord et smartphone-glas som aldrig har været stærkere.

Hvordan vælger jeg den rigtige oplader, adapter eller kabel til min nye iPhone?

Er du på udkig efter en oplader, adapter eller et kabel til din nye iPhone? På Mackabler.dk præsenterer vi dig for et stort udvalg af produkter, som hver især er skabt til hver deres formål. Vi ønsker at du får den bedste oplevelse med din nye iPhone. Vi tilbyder både hurtige opladere. Adapter med masser af tilslutningsmuligheder og kabler til både opladning, lydtilslutning og andre formål. Du finder alle ting i vores butik, som allesammen er skabt for at gøre din brugeroplevelse bedre.

Kan jeg købe et cover til iPhone 13 6,1"?

Når man skal vælge et cover til sin iPhone, kan det godt ved første øjekast være en jungle. Der findes et cover til enhver smag. Vi tilbyder alt fra håndværker covers, som leverer en rigtig god beskyttelse, og til covers med kortholder. Det er derfor smart at du forud for et køb af et cover tænker over hvilket behov du har. Så er du sikker på at få lige det du har behov for.

Men hvorfor har jeg behov for et cover spørger du måske. Efter vores personlige mening, så er det altid en god investering at købe sig et cover til sin iPhone. Det gør den både mere modstandsdygtig og du kan samtidig også få covers med ekstra funktioner - som for eksempel kortholder. Med et cover kan du slippe for potentielle skader, som du ville skulle få repareret.

Hvis du fortsat er i tvivl om hvilken type cover du har brug for, kan du rette blikket mod vores guide, som beskriver hvordan du finder det bedste cover til din iPhone.

Giv din iPhones skærm et beskyttelsesglas

Vil du gerne sikre din iPhones skærm mod ridser og andre eventuelle skader? Så skal du have fat i et beskyttelsesglas. En skærm, som enten er ridset eller har andre skader, kan mindske responsen, når du bruger skærmen. Derfor er det altid en god idé at sørge for ekstra beskyttelse. Hos Mackabler.dk finder du en række forskellige beskyttelsesglas, som sørger for at du i løbet af et øjeblik forbedrer din skærms modstandsdygtighed.

Det bedste beskyttelsesglas til iPhone 13 6,1" som vi fører hos os, er af mærket VMax. Det er smart, hårdført og hurtigt at montere. Vi er glade brugere af dette produkt, da det leverer lige hvad det lover. Der følger en ramme med, som sikrer, at du ikke kommer til at montere beskyttelsesglasset forkert og dermed får støv eller luftbobler under glasset.

Anskaf dig en USB-C oplader, når du køber en ny iPhone 13 6,1"

Apple har truffet en beslutning om, at opladere ikke længere følger med, når du køber en ny iPhone. Dette sker blandt andet på grund af, at de fleste iPhone-brugere i forvejen ejer en oplader. Derudover sker det også ud fra et klimamæssigt perspektiv, da de dermed kan mindske Co2-aftrykket ved ikke at sælge en oplader med.

Hvis du derimod ikke ejer en USB-C oplader i forvejen, har vi hos Mackabler.dk lige noget for dig. Vi har i vores butik en lang række opladere, som findes i forskellige typer til hver deres formål.

Eftersom disse opladere er skabt til hver deres formål, er priserne også forskellige. Vi har alt fra klassiske almindelige opladere, som blot leverer strøm til en enkelt iPhone. Vi har også opladere som kan lade flere enheder ad gangen, så du altid er sikret et fuldt opladt batteri på alle dine enheder. Samtidig varierer vores opladere også i watt og andre funktioner. Derfor kan du med fordel forud for dit køb overveje hvilket behov du har, når skal du skal købe en ny oplader.

Trådløs MagSafe opladning til din nye iPhone 13 6,1"

Har du købt dig en ny iPhone, så du kan oplade den trådløst og slippe for et kabel? Så er dette et tilkøbsprodukt, som ikke følger med, når du køber en ny iPhone. Vi hjælper dig og præsenterer dig for en række forskellige trådløse opladere i vores butik. Både originale MagSafe opladere eller en tilsvarende fra en anden producent, som leverer en lige så god opladning. Du finder hele vores sortiment af trådløse opladere her.

Vil du have et godt sæt høretelefoner til din nye iPhone?

Er du på udkig efter et godt sæt høretelefoner, som leverer en god lyd og måske endda også er trådløse? Så har vi i vores butik en masse forskellige slags. Bluetooth høretelefoner leverer en bedre lydkvalitet end tidligere set, så det nærmest er mere almindeligt at anskaffe sig et trådløst sæt høretelefoner fremfor et med ledning. Så slipper du for at skulle vikle ledningerne fra hinanden og kan i løbet af et øjeblik lytte til din musik eller favorit podcast.

Hvis du derimod har et sæt høretelefoner eller en anden lydkilde som tilsluttes med ledning, så tilbyder vi en række adaptere, som omdanner formatet til Lightning. Dermed slipper du for at investere i et nyt sæt høretelefoner og gå på kompromis. Adapteren omdanner almindeligt jackstik til Lightning.

Hvis du samtidig også ønsker at oplade din iPhone imens den er tilsluttet til en lydkilde, kan du med fordel anskaffe dig et splitter kabel, som laver Lightning om til to stik, som gør det muligt for dig at høre musik under opladningen.

Hold øjnene på vejen med en bilholder til din iPhone

Når man kører bil er det vigtigt at have det fulde overblik over vejen. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en bilholder, som du kan placere din iPhone i under kørslen. Vi tilbyder bilholdere uden de store funktioner, men som blot holder din iPhone på plads. Du kan også anskaffe dig en bilholder, som er magnetisk og holder din iPhone godt på plads og tilmed også leverer trådløs opladning. Så kan du både få din iPhone til at vise vej samtidig med, at den bliver opladt.

Du finder hele vores sortiment af tilbehør til din bil i vores butik.