300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Lydkvalitet
Vægt
vis flere mindre
Han porten
Trådløse forbindelser
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
Headsets til iPhone, iPad og iPod

Headsets til iPhone, iPad og iPod

71 varer
Trådløse headsets til iPhone er uhyre populære I denne kategori findes du hele vores udvalg af headsets og trådløse headsets til iPhone, iPad og iPod. Der findes mange forskellige headsets, og det kan derfor være en udfordring af finde den helt rigtige. Hvis du skal høre musik i mange timer, så...
Læs mere
Viser 55 - 71 af 71Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Headsets til iPhone, iPad og iPod

Trådløse headsets til iPhone er uhyre populære

I denne kategori findes du hele vores udvalg af headsets og trådløse headsets til iPhone, iPad og iPod. Der findes mange forskellige headsets, og det kan derfor være en udfordring af finde den helt rigtige. Hvis du skal høre musik i mange timer, så er det vigtigt at tage komfort med i dine overvejelser, da det ellers kan blive ubehageligt. Her kan et par lækre hørebøffer gøre underværker, da de er godt polstrede, så du får den bedst mulige oplevelse, selv i lange musik sessioner.

Derudover giver et trådløst overear headset suveræn lydkvalitet, hvilket altid er en fordel uanset om det er på din iPhone, iPad eller Mac du skal bruge dem. Til hobby brug vil de også ofte være det bedste valg, især hvis du laver eget musik eller andet i samme stil, både fordi lyden er i topkvalitet men også  fordi lydisolation spiller en ret stor rolle. Omvendt hvis formålet er at spille højt, så er en trådløs højtaler til iPhone, iPad eller Mac det helt rigtige valg. Trådløs og nem at opkoble til, så er det det helt rigtige valg hvis du skal have festen med dig.

Hvis du har brug for et praktisk alternativ, så er et par earpods eller et headset til iPhone en god løsning, da du stadig kan få ret god lydkvalitet og har et produkt der er lidt nemmere at transportere med rundt. Derudover er et headset til iPhone et oplagt valg hvis du skal høre musik på løbeturen, eller vil have mulighed for håndløst at snakke i telefon når du er på farten. 

Headsettet som følger med din iPhone kaldes in-ear

Det headset som følger med til din iPhone er det man kalder earpods, de sidder i øret og ikke i ørekanalen, dem som sidder i ørekanalen kalder man for in-ear headset - fordelen ved in-ear er at lydkvaliteten som regel er noget bedre, fordi baggrundslyden fra verden bliver lukket ude og derfor er det lettere for en mindre højtaler at spille bedre eller højere. 

Headsets til iPhone bliver hurtigt ødelagt, særligt dem der kommer med din iPhone - det sker desværre alt for tit - og det er nok fordi vi har vores iPhones i vores lommer og her bliver sikket belastet hård når man bevæger sig. En god løsning er ikke at have iPhonen i en lomme, men at have den i en inderlomme eller et andet sted hvor stikket ikke bliver belastet så hårdt.

Hvilken slags lydafspilning kan jeg få til iPhone?

Der findes flere forskellige muligheder til lydafspilning på iPhone, afhængigt af hvad du leder efter. Hvis du skal spille høj musik til fest, eller bare til en omgang rengøring, så findes der mange gode højttalere, du hurtigt og nemt kan tilslutte.

Vi har samlet mange gode muligheder hvis du leder efter en speaker til iPhone. Hvis du derimod leder efter den sprødeste lydkvalitet, som kun du kan høre, så tag et kig på vores stærke udvalg af hørebøffer eller headset til iPhone, hvor der findes nogle suveræne muligheder, hvis du skal høre dit musik eller dine film i allerhøjeste kvalitet.

Når det til gengæld skal være lidt mere diskret, så er det bedste bud et sæt earpods, hvor Apple, Avantree, Baseus mm. har et bredt udvalg afhængigt af hvilken lydkvalitet du har brug for.

Hvordan vælger jeg headset til iPhone/iPad?

Når du skal vælge hvilket headset til iPhone du vil have, så er der flere faktorer der spiller ind. Det første, og vigtigste for mange, er lydkvaliteten. Her får du den absolut bedste lydkvalitet med et par hørebøffer, da de giver den bedste lydisolation og har det største lydvolumen at arbejde med. Dette giver bred mulighed for at lege med detaljerne, så du kan få den bedste oplevelse og høre alle de små finesser som kunstnerne har lavet i sange, film eller hvad du nu hører. De fås i meget forskellige prisklasser, hvor der selvfølgelig er en god sammenhæng mellem pris og lydkvalitet.

Brugbarhed spiller også en stor rolle, hvor det kan være mere praktisk med et lille sæt earpods, da de er nemme at have med sig rundt og hurtige at sætte i ørene. Man er måske heller ikke lige så bekymret over om de går i stykker. Under brugbarhed har det eksempelvis også ret stor rolle om man skal have et headset til iPhone der kan holde til sport, da der er andre holdbarhedskrav hvis de skal udsættes for vind, vejr og slid. Hvis du er ude at løbe meget, så er det vigtigt at have et headset til iPhone der sidder godt fast og kan holde til regn, sved og hvad der ellers kommer af skidt.

Derudover så har design og udseende selvfølgelig også en betydning, hvor de forskellige mærkevareprodukter vi har, helt klart har det fedeste udseende. Ofte har det selvfølgelig også en betydning for prisen, men hvis du skal have det lækreste headset til iPhone, så er det helt sikkert det værd.

Komforten spiller også en når det kommer til iPhone headsets

Derfor er lydisolation og lydkvalitet  også de kriterier du skal kigge efter når du skal vurdere hvilket headset der er bedst. Komfort spiller selvfølgelig også ind, men det er svært at vide hvor godt det passer dig før du har prøvet det i en periode. Når det er sagt, så er teknologien i earphones og headsets bestemt også i top, så et mærkevare headset vil give dig helt upåklagelig lydkvalitet.

I kraft af at de er trådløse, så er de fleste af dem også egnet til sportsbrug, hvilket kan give dem en fordel over overear headsets der ikke just er egnede til bevægelse. Man kan endda få earpods der er særdeles diskrete, hvilket gør dem nemme at tage i brug, samtidigt med at de er meget diskrete i forhold til andre headsets hvor der er ledninger over det hele. Derudover så er det værd at overveje et håndfrit headset da det gør det betydeligt nemmere at snakke i telefon på farten, eller mens man arbejder. 

Hvad er det bedste headset til iPhone?

Som uddybet ovenfor, så er det vigtigt at være opmærksom på dine behov, når du skal vurdere hvad det bedste headset for dig er. Et stærkt headset med mange funktionaliteter og et kendt mærke, kan helt sikkert give dig den aller højeste lydkvalitet, så hvis du dyrker din musik, så kan det helt sikkert godt betale sig at investere i den retning.

Et par lækre earpods kan også opfylde de fleste lyd behov og passer rigtig godt ind i en travl hverdag, da de både kan fjerne dig lidt fra larmen og give dig noget behageligt at lytte til, samtidigt med at de er ret fleksible. De kan derfor være det helt rigtige headset til iPhone valg, især da sådan et køb også er lidt nemmere at forholde sig til. Omvendt, hvis du skal til fest og give den gas, så er det måske slet ikke et headset til iPhone du skal have fat i, men en af højttalerne, hvor du helt sikkert skal være opmærksom på lydkvaliteten. Det er vigtigt at have en speaker til iPhone der ikke skratter i lyden når der bliver skruet højt op.

Til at opfylde de fleste behov er der flere producenter der har svaret, her især nævneværdigt Apple’s egne headsets til iPhone, som er super lækre, både med design, praktikalitet og lydkvalitet. Avantree laver generelt også produkter i rigtig god kvalitet, og lige så med Baseus.

Headsets til iPhone bruger mini jack (3,5mm) stik

Headsets til iPhone bruger mini jack (3,5mm) stik, det er meget enkelt fordi det er næsten hvad alle andre lydenheder bruger til lyd, i hvert fald alle smartphones bruger mini jack (3,5mm), det betyder at du kan bruge et headset som er lavet til en anden smartphone med din iPhone. Vi sælger Xiaomi Piston In-Ear Earphones som er lavet til Android smartphones, men det gør ikke så meget, mikrofonen og Play/pause knappen virker stadig på iPhone/iPod/iPad det er kun skru op/ned knapperne som ikke virker. Til gengæld giver Xiaomi Piston både 1 og 2(vi har dem begge) en super fed lyd, for meget få penge. Du kan ikke finde bedre lyd til tæt på den pris vi tager for Xiaomi PistonXiaomi Piston sort er 1'eren mens Xiaomi Piston guld er 2'eren. 2'eren er bedre lavet og holder bedre, samt har lidt bedre bas end 1'eren.

Headsets til iPhone skal høres før du køber dem, men det er svært på en webshop, derfor kan du bruge din fortrydelsesret til at teste om et headset lever op til det vi skriver eller det du har læst andre steder, vi tager gerne headsettet tilbage, så længe det ikke har fået mærker og at indpakningen er med. 

Samlet set, så har vi samlet nogle ret gode muligheder, både for suveræn lydkvalitet, men også for høj praktikalitet, så der er noget der kan dække alle behov, så tag et kig på de forskellige muligheder og se om der er noget for dig.

Earspeaker/Ørehøjtaler/Earpiece Speakers til iPhones

Hvis du oplever problemer med din iPhone, hvor din iPhone pludselig stopper med at levere lyd via ørestykket, så du kan ikke høre telefonopkald, idet din iPhone kun leverer lyd, når højttalertelefonen er tændt, så kan det føles som om, at din iPhone er ubrugelig. I stedet for at købe en ny iPhone kan du selv udskifte det defekte ørestykke i din iPhone.

Hvad er en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone?

En earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone er højttaleren i din iPhone - altså det komponent der blandt andet lader dig høre lyd, når du taler i telefonen. Der er derfor tale om en lille højttaler, der sørger for, at du har udgående lyd på din iPhone. Når vi taler om en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone, er der derfor tale om det komponent, som du kan erstatte den oprindelige med, skulle denne være gået i stykker.

Hvorfor skal jeg købe en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til iPhone?

I stedet for at købe en ny iPhone eller sende din iPhone ind til reparation, hvilket kan være en dyr løsning, er der en simpel og billig løsning. Du kan nemlig selv købe og udskifte den defekte ørehøjttaler i din iPhone. Hvis du ser på priserne på vores udvalg af earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speakere til iPhone, så vil du se, at der er tale om originale reservedele til din iPhone - og det til prisvenlige priser. Du kan derfor spare en del i forhold til at skrotte din defekte iPhone og købe en ny. Der er også en væsentlig besparelse at hente i forhold til at sende din iPhone ind til reparation. Køber du en original earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til din iPhone, så får du den reservedel, som de ville udskifte for dig på værkstedet. Her udskifter du blot den defekte ørehøjttaler og monterer den nye earspeaker selv - og spare bøvlet med indlevering, afhentning, ventetid og ikke mindst tiden uden en iPhone. Husk at der er tale om originale reservedele fra Apple, så du får reservedele af den nøjagtigt samme kvalitet, som den der i første omgang var monteret i din iPhone. Du går derfor ikke ned på kvalitet eller får en earpiece speaker fra en tredjepart.

Hvilke iPhone kan jeg få en earspeaker/ørehøjttaler/earpiece speaker til?

Vores sortiment af iPhone earpiece speakere tæller 10 forskellige iPhones. Du kan dermed få denne reservedel til et stort udvalg af de mest solgte iPhones. Vi har originale Apple earspeakere til følgende iPhones: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5e, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone SE.

Montering sker på eget ansvar

Montering af din iPhone ørehøjttaler sker på eget ansvar. Skader ved din iPhone som følge af forkert håndtering og montering - herunder brugen af ørehøjttaleren dækkes ikke af Mackabler.dk. Vi vil ligeledes anbefale, at du grundigt undersøger både din iPhone og ørehøjttaler, inden du påbegynder udskiftningen af den i siddende ørehøjttaler og monteringen af din nye ørehøjttaler. Vi vil yderligere anbefale, at du ser forskellige instruktionsvideoer, inden du påbegynder en udskiftning af den oprindelige ørehøjttaler.

Hvilke slags udstyr kan jeg få til iPhone?

Når det kommer til reparation af tænd/slik knappen så har vi flere forskellige slags udstyr der kan hjælpe med processen. Det handler om at have værktøj der gør det nemt at udføre præcise handlinger, da det er små dele der er i en iPhone.

Her har vi forskellige skruetrækker sæt der indeholder alt man skal bruge for at skille ens iPhone ad og samle den igen. De er desuden også brugbare til mange andre opgaver hvor man skal finjustere.

Derudover har vi forskellige former for værktøj der gør processen nemmere, om det så er for at holde fast, skille ad eller samle sammen. På den måde kan man gøre reparations opgaven ret overskuelig, da man kan få et værktøj der hjælper en på hver eneste skridt undervejs.

Man kan selvfølgelig også få nye tænd/sluk knapper og kabler der håndterer strømstyringen hvis der er sket fejl på det område.