SKYND DIG!  🎁 JANUARUDSALG  OP TIL 60%

300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

De 5 bedste iPhone/iPad lightning kabler og oplader

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Bedste


MFi Lightning kabler by mackabler.dk

Oplader til alle iPhones og iPads som bruger Lightning stik, også til hurtig opladning Produceret af os i den bedste kvalitet MFi godkendt, certificeret af Apple 10x Bedre holdbarhed end Apples egne kabler Forlænger levetiden på din iPhone/iPad's batteri Oplader med alle iPhone og iPads som bruger lightning kabler Oplader iPhone 5, 5s, iPhone 6 6s og iPhone 7 osv, oplader også iPads

119 kr Til Kablet


2. plads


Hårdføre MFi Lightning kabler

Hårdføre Guld MFi kabler er det bedste kabel du kan få, det holder godt fordi det er lavet af metal, stof og det holder længe fordi det er lavet med Apple's MFi certifikat det er altså Apple som står for de forskellige chips i kablet. Kablet er 1 meter langt. Når et almindeligt kabel bare ikke er nok :) Og lidt bling bling er altid på plads til en guld iPhone/iPad.

139 kr Til Kablet

3. plads


Anker Powerline ll MFI Lightning kabel

Anker Powerline+ Lightning er MFi-certificeret, hvilket betyder at både designet og produktionen er “Made for iPhone/iPad/iPod”. Passer til iPhone 5 og alle nyere modeller.  

159 kr Til Kablet

4. plads


Baseus 3 i 1 kabel med lightning, USB-c og micro USB

3 i 1 kabel med USB-c, 8 pin og Micro USB. Kan bruges til at lade og overføre data til de fleste devices.Kablet er 120 cm. 

129 kr Til Kablet

5. plads


MFi Lightning kabler Haweel

Dette er et MFi godkendt Lightning kabel, det betyder at det er lavet med Apple's certificerede chips og derfor overholder alle Apples regler om produktion og materialer samt vigtigst af alt kvalitet af chips. Kablet kommer i 1m ind til videre og er fra firmaet: Haweel.

119 kr Til Kablet

6. plads


Hårdføre Lightning kabler i farver

Et Lightning kabel kan let gå i stykker, her kommer dette kabel ind, det er ekstra hårdt men oplader og synkronisere stadig fint din iPhone, iPad eller iPod. Også kommer det i en masse fede farver. 

49 kr Til Kablet

Lightning kabler går i stykker, det ved alle der har haft en iPhone, særligt dem fra Apple holder tit ikke længe, hvis du bare er en smule hård ved dem. Vi hos Mackabler har næsten solgt en halv million lightning kabler indtil videre, vi ved derfor en masse om dem, både det gode og det dårlige.

Mackabler MFi lightning 1m kabler

Hvorfor er billige lightning kabler så dårlige?

Der er både en simpel forklaring og en mere advanceret forklaring, den simple forklaring er at Apple har sat en masse chips i kablet, det betyder at det er mere advanceret og derfor også går mere i stykker, billige kabler bruger selvfølgelig også billige chips, disse holder virkelig dårligt, og apple har også gjort deres for at blokere dårlige chips for at beskytte din iPhone imod dårligt strøm, det er vi helt sikre på at det er en god idé, selvom det er irriterende når man står med et software ødelagt kabel. 

Angående chips kan du enten købe kabler med MFi chips, dem der er lavet af Apple certificeret fabrikker også er der de uoriginale chips. MFi chips er rigtigt gode, uanset hvilken fabrik du får dem fra, de virker bare og de virker i årevis. De uoriginale chips kommer i rigtigt mange kvaliteter fra dem der holder 1-2 uger til dem der virker næsten ligeså godt som dem fra Apple selv. Vi har ikke nogen dårlige uoriginale chips, men der er helt sikkert forskel på de dårlige og de gode, hvis du vil være sikker så vælg altid et kabel med MFi chips i.

Der er også andre ting med kabler der gør dem gode, kablerne kan være andre stik så de kan oplade andre smartphones eller tablets, disse er som regel dårligere end resten, men vi har et enkelt så er rigtigt godt som også er på listen her.

Det bedste kabel er ikke Apples eget kabel, det er faktisk slet ikke på listen, vores top 5 liste her har dog 2 kabler med chips fra Apple, så selvekablet er lavet af nogen andre men chippen som er den mest kritiske er lavet af apple.

De bedste Lightning kabler er et som er billigt, har gode funktioner, holder godt og er lavet med en chip som bliver ved med at holde, dette er vores eget MFi kabel, det er bygget til det. 

Vi laver vores egne MFi kabler, og vi har lavet dem så godt vi kan, de er lavet så de er billigere end Apples, men de er stadig bygget både bedre og hårdere så de holder bedre, vi har selv testet dem og lavet statistik på de første 5000 solgte her var der kun meget få der var ødelagt efter 6 måneder, kun 10stk ca. Og af dem var der kun 2 1m kabler dvs 2 promille. Vi har også solgt en masse af Apples lightning kabler, og dem har vi også statistik på, dog ikke med så mange kabler, vi har kun solgt ca. 100 af dem, men her er 6 af dem i stykker efter 6 måneder eller omkring 6 procent ødelagte, det er noget af en forskel, det er fordi Apple bygger deres til at være bløde og vi bygger dem lidt hårdere så de bedre kan håndtere at blive trukket lidt i og de bedre kan tåle UV lyset fra solen.

Det der går i stykker på kabler er en af 2 ting, det er chippen, fordi de enten bare gå i stykker eller den bliver sløv over tiden og begynder at give mere tab hvilket til sidst betyder at din iPhone skriver at kablet er uoriginalt og skal udskiftes.
Det andet er stikkene, særligt i den ende der går ind i din iPhone’s lightning stik, her er det som regel kablet der bliver hevet af lodninggerne på chippen, fordi kablet bliver hevet for meget i, i kablet i stedet for stikhovedet. Ellers går plastikken/gummiet af kablet og der kommer en kortslutning i starten af kablet, pga det samme med at hive i kabelet i stedet for stikhovedet. Så husk altid at hive i stikhovedet ikke kablet.

Dette er forholdvist let at designe sig ud af, og alle lightning kabler som er dyrere de billigeste er med ekstra sikringer imod dette, fx i vores billigeste lightning kabler er kablet loddet fast til chippen og derefter er det hele limet sammen som det holder til mere.


Bliv Mac super-bruger
PAGE CACHE - INFOS
Page generation
Cache type
Can be cachedtrue
Server cache timeout1 day(s)
Browser cache duration60 minute(s)
Controllercms
CurrencyDanske kroner
Country-
CountryDanmark
Pseudo URLhttp://mackabler.dk/sider/de-5-bedste-iphoneipad-lightning-kabler-80?pc_cur=1&pc_groups=1&pc_ctry2=DK-20&pc_dev=1&specifics=
Pseudo URL (after)http://mackabler.dk/sider/de-5-bedste-iphoneipad-lightning-kabler-80?pc_cur=1&pc_groups=1&pc_ctry2=DK-20&pc_dev=1&specifics=
GroupsVisitor,
Groups in cookie
Default group in cookie
From cache1
PerformancesServer cache used 0 times and built 1 times => 0.0%