300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

De 5 bedste iPhone Qi trådløse opladere

iPhone har fået trådløs opladning via Qi standarten, det udtales ‘chi’, og det er super fint, alle iPhones efter iPhone 8 kommer med standarden, det er altså iPhone 8, iPhone 8 plus og iPhone X der understøtter trådløs opladning, vi gætter på at Apple også tilføjer funktionen til alle deres fremtidige iPhones, eftersom de aldrig dropper ny teknologi, efter det er kommet i en iPhone.

Mackabler MFi lightning 1m kabler

Det gode ved trådløs opladning er 2 delt, for det første er det super let at ligge sin iPhone på en oplader når man kommer hjem i stedet for at sætte et stik i den, det betyder også at du altid ved hvor din iPhone er og at den måske er lidt lettere at komme væk fra når du er hjemme og har andre ting at bruge din tid på.

Den anden er måden man oplader på, med kabel oplader man gerne fuldt, gerne over natten fordi så har ens iPhone mest muligt strøm om morgenen, men med trådløs opladning ændre ens opladnings mønster sig lidt, når du sidder ved din Mac og opladeren er ved siden at ligger du din iPhone på opladeren, også kommer du hjem og ligger den på sin plads hvor den også oplader, det betyder at du hele tiden klat oplader i stedet for at oplade fuldt en gang om dagen. 

Når du skal bruge din iPhone er den derfor altid fuldt ladet op, hvad end om det er om morgenen eller om aftenen du har brug for at den bliver ved lidt ekstra - for os er det meget mere befriende end at bruge kabler, selvom de også har deres fordele.
Det er hverken bedre eller dårligere for batteriet, din iPhone kan fint håndtere både det ene og det andet scenarie uden at det påvirker batteriet negativt hverken på kort eller lang sigt, heldigvis.  

Det er altså lettere at bruge trådløs Qi opladning på sin iPhone.

Der findes nogen forskelige opladningshastigheder

Du kan købe Qi opladere fra 5 til 15W, så det kan være lidt besværligt at overskue og vælge den rigtige, fra starten, lad os gøre det enkelt. 

iPhones, 8, 8+ og X, kan oplades med Qi opladning med 5W eller med 7,5W, det ene betegner vi som hurtig opladning og det andet som normal opladning, fordi 5W er den oplader din iPhone kommer med.

De fleste opladere der giver 10W understøtter også at give 7,5W til iPhones, alle vores gør, derfor er 10W den foretrukne hastighed for vores Qi opladere til iPhones.

Du skal også være opmærksom på at din Qi oplader skal bruge en oplader, Qi har en del tab, som kabler ikke har, derfor bruger en Qi oplader der giver 7,5W ca. 10W og en iPhone oplader der giver 5W skal bruge ca. 7,5W.

Dyrere Qi opladere kommer med opladeren og de billige gør ikke, vi skriver det tydeligt når de kommer med, hos os.

Prisen på Qi opladere variere rigtigt meget, det du betaler for er sikkerhed, brand og funktioner i den rækkefølge, vi har både gode billige og gode dyrere, men du får en helt anden sikkerhed fra Belkin, der har vores dyreste, end du gør fra en noname fabrik. 

Qi opladere virker som regel med covers, alle Qi opladere er lavet til at virke inden for op til ca. 0,5cm fra din iPhone, derfor virker de til langt de fleste covers, de virker dog ikke hvis dit cover har en magnetisk metal plade liggende bag ved, for fordi du bruger din cover til at sætte din iPhone fast til en magnetisk holder i bilen eller på kontoret.

Du kan se alle vores Qi iPhone opladere her.


Bliv Mac super-bruger