tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS   |    Beskyttelse af personlige oplysninger og cookies

Optisk drev til SSD caddy holder

Denne adapter/ssd caddy, er lavet til at sidde inden i din macbook pro eller macbook. Den er lavet til at erstatte din DVD drev med en ekstra harddisk - så du kan have noget mere på din computer eller bare sætte en hurtigere SSD i din Macbook pro, så den bliver hurtigere.

Der medfølger både skruer og en skruetrækker.

4.9 ud af 5 // 90 anmeldelser.

055

119,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 11,90 kr
3 15% Mindst 53,55 kr

Vi er mange som er hold op med at bruge vores dvd dreve, nu ligger alt det man skal bruge online, selv spil kommer som download kun. Med denne smarte adapter kan du udskifte din macbook pro's optiske DVD drev med en SSD eller en normal harddisk. 

Det lyder måske kompliceret, men det kræver ikke meget mere end en skruetrækker også lidt gå på mod, din macbook er lavet til at blive opgraderet, derfor er det meget let at opdatere harddisken eller sætte mere ram i den, dvd drevet er ikke lavet til at være let at skifte, men det er heller ikke svært, det er trods alt bare et par skruer man skal skrue ud og i igen. 

Du kan se en guide til hvordan du installere din SSD i din macbook eller macbook pro, neden under. Hvis du overvejer at sætte SSD'en på den normale plads og din gamle harddisk i denne adapter, skal du være opmærksom på at du skal bruge en særlig skruetrækker for at få holderne af harddisken og at det højst sandsynligt er både hurtigere og bedre at gøre det modsatte, vi anbefaler at du sætter SSDen i denne adapter, og lader din harddisk blive hvor den er. 

Denne adapter kan både bruges til en SSD og en normalt harddisk, men når man alligevel har macbooken åben, skulle du tag og lægge en SSD i, den gør din computer markant hurtigere - din gamle macbook bliver en helt ny computer - husk at du skal ligge operativsystemet over på den nye disk, før det har en effekt, vi hjælper gerne. 

Det kan hurtigt komme til at lyde meget ulogisk og meget teknisk at skifte DVD drevet ud med en SSD på din macbook pro, men det er slet ikke så besværligt. I det store hele sidder både harddisken og dvd drevet i samme type stik, SATA, dette stik understøtter begge dele og begge stik har samme hastighed. Denne SSD-harddisk-holder er i virkeligheden bare en forlængerledning, med en holder omkring, der er ingen chips eller noget andet i den. Derfor er det let at skifte det ud.

Efter harddisken er i din Macbook kan du i "diskværktøj" se og formatere disken så Mac OSX / macOS kan bruge den. I mac'ens recovery mode kan du installere Mac osx/mac OS på SSDen, så du får det optimale ud af din nye SSD.

SSD holderen til Macbook virker med 2,5" harddiske, dem som sidder i normale bærbare PC'er og også i alle Macbook's fra denne tid. 2,5" er 6,35 cm. 
De HDD og SSD'er du kan sætte i holderen kan have forskellige tykkelser, den normale tykkelse er 9,5mm - disse virker, men vi har hørt fra kunder at de også har fået 12,5mm og 15mm ned i holderne dog den sidste med lidt tvang. 

Denne adapter virker med alle Macbook og macbook proer med DVD drev, altså macbook 13", Macbook Pro 13", Macbook Pro 15" og Macbook Pro 17" - den virker ikke med nogen macbook air computere, da de ingen dvd drev har, eller nogen Macbook pro retina computere da de heller ingen dvd drev har. 

Kompatibilitet

iMac 17" & 20" & 24"

iMac 21,5" & 27"

Macbook Air 11" & 13"

Macbook Pro 13"

Macbook Pro 15" & 17"

Macbook Pro 13" Retina

Macbook Pro 15" Retina

Macbook 12"

Macbook Pro 13" Touch / ikke Touch

Macbook Pro 15" Touch

Mac mini

Apple TV

Produkt information

Mærke Kina OEM
Varenr#055
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse iEnheder

Macbook Pro 13" Macbook Pro 15" Macbook Pro 17" Macbook 13" iMac 21,5" iMac 27" iMac 17" iMac 20" iMac 24"

Model2.5-inch SATA HDD / SSD
UdstyrKabel og adapter
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KvalitetHård plastik og aluminium.
TeknikDette er en SATA forlænger. Den understøtter SATA 150, 300 og 600. Derfor kræver den ingen driver eller lignende. Begrænsningen ligger i den tilsluttede Macbook.
Han portenApple eget sata stik til det optiske drev
Han portenSATA
KapacitetPasser med harddiske op til 2 TB(2000 GB) eller SSD'er op til 2 TB(2000 GB)
KompatibilitetVirker med alle bærebare 2,5" Bærbare harddiske. Ligesom den den som i forvejen sidder i Macbook'en.Tykkelse: 9,5mm
MedfølgerSkruer så den kan sættes fast. Samt skruetrækker.

Spørgsmål og svar

Anmeldelser★★★★★

4.87 ud af 5 // baseret på 90 anmeldelser
Anmeldelser af