300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Lille mini displayport hun til displayport han

Her er en lille adapter der kan lave et Mini displayport stik om til et Displayport stik, Mini displayport er det der har samme form som Apples Thunderbolt 1 og Thunderbolt 2 stik og displayport er det lagt de fleste PC'er fra fx Dell og Lenovo bruger samt stort set alle gode skærme.

5 ud af 5 // 1 anmeldelser.

#602

49,00 kr

49!!!

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 4,90 kr
3 15% Mindst 22,05 kr

Har du en skærm med mini displayport så ved du hvor besværligt det er at få det lavet om til et andet stik uden at miste en masse kvalitet, fordi ingen andre stik har så meget opløsning og så mange funktioner som displayport og mini displayport, men laver du det om til et displayport mister du igen af dets funktioner, ingen af mulighederne og ingen opløsning fordi stikkene kan det samme og er bare formindsket versioner af hinanden. 

Har din PC eller Mac ikke mini displayport så har den helt sikkert displayport, det er stikket Dell bruger i langt de fleste af deres PC’er, Lenovo og alle de andre bruger også displayport fordi det har flest funktioner og understøtter højest opløsniger. 

Denne adapter er meget enkel, den laver et mini displayport om til en displayport, meningen er at du sætter den på et kabel med mini displayport også tager du den aldrig af igen. 

Lille mini displayport hun til displayport han er et rigtig godt værktøj hvis du har brug for at omdanne dit mini displayport stik til displayport. Det er en lille adapter til displayport, og den lille størrelse gør den praktisk at have med rundt, hvis du f.eks. får brug for at forbinde din MacBook eller laptop til en skærm der kun har displayport. Adapteren er af høj kvalitet, hvilket giver dig mulighed for både at køre 4k og 5k gennem denne mini displayport til displayport adapter. Dette gør den til et sikkert hit, hvis du lige står og mangler en måde at konvertere de to, for at kunne få en fed film aften. Den er også et must hvis din nye 4k skærm kun kommer med et mini displayport stik, men din laptop kun har displayport, da denne lille sag hurtigt kan fikse den problemstilling. Så kan du roligt komme i gang med at game eller streame i højeste kvalitet.

De allerfleste signaler kan sendes igennem displayport, så med denne indgang kan du sende alt den information du har brug for, for at få den fulde multimedie oplevelse.

Lavet i god kvalitet, skal du heller ikke være bekymret for at den går for hurtigt i stykker. Da der ikke er noget kabel indblandet i denne adapter, så har man kunnet fokusere på at lave den så solid som muligt.

Alt dette gør denne mini displayport til displayport adapter til et sikkert valg, hvis du skal have konverteret mellem disse to formater.

Adapteren understøtter displayport 1.2 dvs den understøtter op til 5k opløsning hvis din PC har den funktion altså. Adapteren understøtter også 4k ved 60Hz. 

Alle skærme, af en vis størrelse, har displayport, alle DELL ultraskarp har det og det har de fleste andre highend skærme også.

Vær opmærksom på at dette stik ligner et HDMI stik, det er det ikke og de virker ikke sammen.

Displayport understøtter Netværk, lyd osv igennem stikket også.

Produktinformation

Mærke Kina OEM
Varenr#602
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
ProducentONLENY
Længde4,5 cm
Bredde1,7 cm
Dybde1,7 cm
Vægt~10g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Han portenDisplayport
Hun portenMini Displayport (Thunderbolt, Thunderbolt 2)
VideoOp til 4k(UHD) og op til 200 Hz. UHD(3840×2160) og 4k(4096x2160), samt alt mindre, 1920x1200, 1920x1080,1366x720, 1440x900 og mange flere understøttet.
VideoDisplayPort v1.2, med op til [email protected] eller [email protected]
MaterialerABS
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar

Vind BeatsX eller AirPods