300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone SE 2020

iPhone SE 2020

560 varer
iPhone SE 2020 Apples nye iPhone model SE er blevet hurtigere, bedre og med kun en lille smule større skærm, så alle jer, som foretrækker en mindre og mere handy iPhone, kan roligt opgradere til Apples nye SE model - og det kan gøres til en langt lavere pris end det, der er normalt for en ny...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 560



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone SE 2020

iPhone SE 2020

Apples nye iPhone model SE er blevet hurtigere, bedre og med kun en lille smule større skærm, så alle jer, som foretrækker en mindre og mere handy iPhone, kan roligt opgradere til Apples nye SE model - og det kan gøres til en langt lavere pris end det, der er normalt for en ny iPhone.

Prisen er i det hele taget værd at bide mærke i, da Apple har prissat iPhone SE 2020 ganske lavt, så man kan få en ny - og temmelig kraftig - iPhone uden at blive ruineret.

iPhone SE - Opdateret og vandtæt design

iPhone SE 2020 er nu identisk med iPhone 8, når det kommer til udseendet. Det vil sige, at skærmen på iPhone SE 2020 nu er vokset 4,7 tommer mod 4 tommer på den oprindelige SE model.

Der er fortsat et sort felt over og under Retina displayet, hvor der i toppen er placeret front-kamera, højttaler og tilhørende sensorer, mens der i bunden er en Touch ID Home knap med indbygget fingeraftrykslæser, som er dækket af det superstærke Sapphire Crystal. På hver side af skærmen er der en smal sort kant.

iPhone SE er opbygget med glas på begge sider af et aluminiumsskelet i midten, der har samme farve som glassiderne, så farven fremstår homogen, og herudover er fire små antennebånd, der er synlige på siderne af iPhone SE 2020.

På bagsiden har iPhone SE kameraet med en LED blitz. Kameraet i denne model er blot med en enkelt linse modsat de større iPhone 11 modeller, der bruger en kombination af tre objektiver til kamerasystemet.

På venstre side af iPhone SE 2020 finder vi kontakten til at slå lyd til og fra samt volumen knapper, mens knappen til at tænde og slukke for skærmen og for selve mobilen sidder på højre side.

I bunden er Lightning porten og højttaler hullerne, og ligesom på de seneste modeller af Apples iPhone er der ikke et jack-stik til hovedtelefoner, så du skal enten bruge Lightning stikket eller Bluetooth headsets.

Idet iPhone SE 2020 er har samme design som iPhone 8 (og for den sags skyld også iPhone 7) kan man bruge de samme mobilcovers til Apples nye iPhone SE.

Vand og støv er ikke noget problem for den lille ny, for som Apple selv skriver, så tåler iPhone SE 2020 både skvulp, sjask, kvæg og sprøjt, hvilket henviser til, at den er IP67 certificeret, der betyder, at den kan tåle at opholde sig i 1 meter dybt vand i op til 30 minutter. Apple advarer dog om, at modstandsdygtigheden overfor vand og støv aftager med tiden ved almindeligt slid og brug af iPhone SE, og de anbefaler, at man lader være med at dyppe sin iPhone i vand.

iPhone SE 2020 fås i tre farvevarianter

iPhone SE 2020 fås i tre farvevarianter, og du kan vælge mellem Apples klassiske hvide eller sorte model og så en iøjnefaldende (PRODUCT) RED rød version.

Uanset farve har alle tre modeller sorte paneler over og under skærmen på forsiden af iPhone SE 2020.

iPhone SE 2020 er et bionisk og fremtidssikret kraftværk

Selvom iPhone SE 2020 ikke er nær så dyr at anskaffe som Apples flagskibsserie af iPhone 11 modeller, så får man alligevel den samme A13 Bionic processor i iPhone SE 2020, som der er indbygget i 11’erne, og som Apple selv kalder den hurtigste chip i en smartphone nogensinde.

Alene af den grund er det værd at overveje iPhone SE 2020 som din næste iPhone.

Samtidig bevirker den nye chip, at du med iPhone SE 2020 får en fremtidssikret iPhone, der vil modtage Apples iOS opdateringer mange år ud i fremtiden, og Apple har bekræftet, at iPhone SE 2020 får iOS 14 opdateringen, når den bliver frigivet senere i år.

Skal du opgradere fra en iPhone 7 eller 8?

Det korte svar er: Ja.

Der er ikke så meget at betænke sig på, hvis det er tid til at skifte din aldrende iPhone ud med en ny model, og du ikke er klar til at betale kassen for en af de mere pebrede iPhone 11 modeller.

Ét af de væsentligste argumenter for en udskiftning er, at iPhone SE 2020 har den samme A13 Bionic processor som de noget dyrere iPhone 11 modeller, og det gør iPhone SE 2020 til en virkelig hurtig iPhone til prisen.

Gode kameraer på begge sider af iPhone SE 2020

Kameraerne i en iPhone er vigtige for de fleste brugere, uanset om de skal bruges til feriebilleder eller til selfier og madbilleder til Instagram, Facebook og andre sociale medier, og med iPhone SE 2020 får du et yderst velfungerende hovedkamera med en 12 MP billedsensor og et selfie-kamera på 7 MP.

Da det bagudvendte kamera blot benytter sig af et enkelt objektiv, får du ikke de samme professionelle funktioner, som du får med en af iPhone 11 modellerne, og der er heller ikke Night Mode indbygget i iPhone SE 2020, så den er ikke stærk, når det kommer til billeder i lav belysning.

Men det er nok også det eneste minus ved iPhone SE 2020, der tager virkelig flotte billeder med stærke farver og naturlige hudtoner - præcis som vi er vant til med kameraerne i Apples iPhones.

iPhone SE 2020 kommer med trådløs Qi opladning

iPhone SE 2020 kommer med trådløs Qi opladning indbygget, og det betyder, at du kan bruge de smarte Qi opladere, som du blot skal lægge din iPhone på for at få den opladet.

Qi opladere kommer i en del forskellige udformninger, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dig og din indretning. Du kan vælge modeller med plads til to iPhones ved siden af hinanden eller en iPhone og beholderen til dine Apple AirPods Pro, og du kan også få en Qi oplader, hvor du kan have dit Apple Watch liggende til opladning ved siden af din iPhone.

Du kan endda få en skrivebordslampe med Qi opladning i foden og en powerbank med Qi opladning til at have med dig på farten.

Ekstra opladere og kabler til din iPhone SE 2020

Det er altid en god idé at have ekstra opladere og kabler til sin iPhone, så man altid er sikker på at kunne få ladet op, hvad enten man er hjemme, i skole, på arbejde eller på besøg hos venner og familie.

Her kan vi stærkt anbefale vores egne M7 produkter, som vi har udviklet til at lande i det helt rigtige punkt mellem pris og superkvalitet. M7 opladere og kabler til iPhone SE 2020 fungerer godt, holder længe og giver den optimale ydelse, så din iPhone og andre iEnheder bliver opladt hurtigt og effektivt.

Hold liv i din iPhone SE 2020 på farten med en powerbank

Skal du være væk fra elnettet i længere tid, kan du sikre strøm til din iPhone SE 2020 med en powerbank.

Du kan godt få en powerbank med trådløs Qi opladning, som den nye iPhone SE også kan udnytte, men den er bedst, hvis du sidder stille et sted som for eksempel et tog eller ude i naturen, for den kræver, at din iPhone kan ligge på den.

Bevæger du dig, er det bedre at vælge en powerbank med kablet forbindelse til din iPhone SE 2020, og her er der mange modeller at vælge imellem - du kan endda vælge en med solceller, hvilket er smart, hvis du for eksempel skal på en længere tur ud i naturen.

Beskyt din iPhone SE 2020 med et cover og/eller beskyttelsesglas til skærmen

Der er stor forskel på covers til din iPhone, da du både kan vælge et cover, der blot sidder og beskytter bagsiden og siderne af mobiltelefonen, og et cover der kan foldes hele vejen rundt om mobiltelefonen og beskytter alle sider inklusive displayet.

Der er også stor forskel på iPhone ejere, for der er nogle, som aldrig kunne drømme om at pakke deres spritnye og topdesignede iPhone ind i et cover, så man ikke kan nyde alle detaljer og mærke den lækre taktilitet, der følger med i købet af enhver iPhone. Andre iPhone ejere ser det derimod som en tvungen nødvendighed at beskytte deres investering i en ny iPhone med et stærkt og robust cover, der beskytter den dyrebare indmad og ditto display på bedste vis.

Og uanset hvilken iPhone ejer kategori du hører til, har vi også et cover til dig og din iPhone SE 2020, som enten kan være ultra tyndt og gennemsigtigt, så du stadig kan nyde udseendet og designet på din iPhone, eller et fuldt omsluttende cover med plads til kreditkort og en strop til håndleddet.