300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 5s oplader, kabler og tilbehør

iPhone 5s oplader, kabler og tilbehør

480 varer
Opladere, adaptere og tilbehør til iPhone 5s Det bedste tilbehør direkte til din dør. Sidder du inde med en lækker iPhone 5s, men føler du mangler noget udstyr til den? Så har vi her på siden samlet det sejeste udstyr du vil nyde at bruge, og som kan hjælpe dig til en endnu bedre...
Læs mere
Viser 271 - 324 af 480



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 5s oplader, kabler og tilbehør

Opladere, adaptere og tilbehør til iPhone 5s

Det bedste tilbehør direkte til din dør. Sidder du inde med en lækker iPhone 5s, men føler du mangler noget udstyr til den? Så har vi her på siden samlet det sejeste udstyr du vil nyde at bruge, og som kan hjælpe dig til en endnu bedre iPhone-oplevelse! Først og fremmest er det godt at have det nødvendige udstyr i orden - nemlig en oplader. Vi er stolte af at sælge vores egen-producerede Apple-godkendte Lightning-kabler, som er fuldt funktionelle og perfekte til din iPhone 5s. Læs mere om vores MFi Lightning-kabler her, og køb dit eget i dag!

En oplader til iPhone 5s kommer i mange former og med mange forskellige funktionaliteter. Derfor er det vigtigt at have en god idé om hvad man har behov for fra sin oplader til iPhone 5s, f.eks. om man har brug for multi opladning eller høj opladningshastighed.

En multi oplader til iPhone 5s kan være en rigtig stor fordel at have hvis man har flere enheder man gerne vil oplade samtidigt, om det så er for at bruge den som oplader til iPhone 5s eller oplader til iPad. I den forbindelse kan det være en god idé at se på effekten af opladeren for at kunne sammenligne opladningshastigheden.

Husk både en oplader og et opladerkabel til din iPhone 5s

Bortset fra selve opladeren er det også nødvendigt med et godt opladerkabel til iPhone 5s, så man kan forbinde ens iPhone 5s til opladeren. De findes i forskellige kvaliteter og det er tit en god idé at vælge et kabel i høj kvalitet, da det kan spare besvær senere hen.

Derudover så kan en adapter til iPhone 5s gøre underværker, især hvis man skal på rejse i udlandet hvor en rejse adapter til iPhone 5s kan være nødvendig for at få strøm. Hvis man gerne vil forbinde til andre enheder så kan en adapter til iPhone 5s også gøre dette meget nemmere.

Hvis man vil være helt med på moden så er en Qi trådløs oplader til iPhone 5s helt klart vejen frem. Med en Qi trådløs oplader til iPhone 5s skal man bare lægge ens iPhone 5s derpå, hvorefter den nemt og hurtigt oplader.

En powerbank til iPhone 5s kan også gøre livet meget nemmere, da man får mulighed for at oplade ens iPhone 5s på vejen, eller bare hvis man ikke har mulighed for at komme i nærheden af en stikkontakt.

Masser af iPhone 5s adaptere

Vi sælger også adskillige adaptere, der kan give din telefon endnu flere muligheder. Et MicroUSB-til-Lightning stik gør det muligt at låne en af dine venners opladere, selvom de ikke er tilhænger af Apple og iPhone. Du bliver nemlig i stand til at tilkoble din iPhone 5s et af de populære opladerstik til Android og Windows-telefoner. Eller har du måske en højttaler med 30pin-indgang (den port der er på iPhone 4s og tidligere)? Vi har en fin 8pin-til-30pin adapter (8pin er indgangen på en iPhone 5 og nyere), der lige kan sættes på højttalerens stik, og som du efterfølgende kan tilkoble din telefon på, og uden problemer afspille musik på anlægget. Adapteren virker naturligvis også på andre docks med 30pin-port og de virker med lyd også.

Beskyttelsesglas til iPhone 5s

Ønsker du hellere at holde din iPhone 5s sikker, så anbefaler vi beskyttelsesglas til iPhone. Det er et beskyttelsesglas, du kan sætte på skærmen, som beskytter det imod, blandt andet, irriterende ridser og eventuelle stød. Er du derimod typen der vil opgradere telefonen, så kig på vores Premium Linse til iPhone, der vil få dine iPhone-snapshots til at skille sig endnu mere ud fra andres.

Kig selv vores produkter igennem og find lige det du mangler! Bestil i dag, så har du det i morgen.