300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone 13 Pro Max 6,7"

iPhone 13 Pro Max 6,7"

531 varer
iPhone 13 Pro Max 6,7" opfylder alle dine behov og mere til I den nye iPhone 13 Pro Max 6,7" får du en smartphone som leverer på alle parametre. Udstyret med den såkaldte A15-chip, som på nuværende tidspunkt er verdens hurtigste chip, som nogensinde er lavet til en smartphone. Du får altså en...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 531



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 13 Pro Max 6,7"

iPhone 13 Pro Max 6,7" opfylder alle dine behov og mere til

I den nye iPhone 13 Pro Max 6,7" får du en smartphone som leverer på alle parametre. Udstyret med den såkaldte A15-chip, som på nuværende tidspunkt er verdens hurtigste chip, som nogensinde er lavet til en smartphone. Du får altså en iPhone som er lynhurtig og sikrer dig en fantastisk brugeroplevelse på alle punkter.

iPhone 13 Pro Max 6,7" er udstyret med en Super Retina XDR-skærm med ProMotion teknologi, så du altid får et knivskarpt og farverigt billede på din skærm. Uanset om du bladrer gennem dine billeder, videoer eller benytter dine yndlingsapps, får du knivskarpe billeder i lynhurtig opdateringshastighed. Skærmen er noget af det vigtigste i en smartphone, så det betyder meget for brugeroplevelsen, at skærmen leverer et flot billede. Derudover har Apple en målsætning om at skabe smartphones hvis skærme er af en kvalitet ud over det sædvanlige. De er designet til at kunne holde til en del, hvilket betyder, at skærmens glas er enormt stærkt. Forsiden af denne iPhone har Ceramic Shield, som giver en beskyttelse der er op til fire gange så god som tidligere iPhones.

Hvorfor skal jeg købe en Pro-model?

Du spørger sikkert dig selv, hvorfor der er behov for at købe en Pro-model fremfor den almindelige iPhone 13. Det er der flere årsager til, da du får en langt kraftigere iPhone. Den mest tydelige forskel ser man på bagsiden, hvor Pro-modellen har tre kameralinser i stedet for to, som den almindelige iPhone 13. Med denne ekstra telefotolinse, får du mulighed for at skyde flotte billeder af motiver der er langt væk. Du får derfor en iPhone med mulighed for at indfange ethvert øjeblik i din hverdag.

Med den ekstra linse, er der taget plads fra batteriet, som derfor er blevet mindre. iPhone 13 Pro har et batteri med en kapacitet på 3095, hvilket er 145 mAh mindre. Hvis du derimod anskaffer dig en iPhone 13 Pro Max, får du et batteri med en kapacitet på hele 4352 mAh. Du er dermed udstyret med nok strøm til en lang dag. 

Derudover indeholder iPhone 13 Pro-modellerne en 5-kernet GPU, som leverer op til 50% hurtigere grafik end tidligere smartphone chips. I modsætning til Pro-modellen har den almindelige iPhone 13 kun en 4-kernet GPU.

Til slut er der også på Pro-modellerne kælet for detaljen, da de er lavet i rustfri stål, hvilket giver et mere eksklusivt og elegant finish. Dermed er du hele vejen rundt sikret en god oplevelse med en iPhone 13 Pro-model, som præsterer noget ud over det sædvanlige.

Hvordan finder jeg den rigtige oplader, adapter eller kabel?

Hos Mackabler.dk gør vi en dyd ud af at levere et hav af gode produkter til dine Apple-produkter, og iPhone 13 Pro Max 6,7" er ingen undtagelse. Vi har et stort udvalg af opladere, adaptere og kabler, som sigter efter at gøre din brugeroplevelse bedre. Med andre ord kommer du ikke til at mangle noget, hvis du tager et kig på vores sortiment af tilbehør.

Vi har lynhurtigere opladere, adaptere som udvider dine tilslutningsmuligheder betragteligt og så har vi også bare almindelige kabler til dig, som trænger til et nyt opladningskabel. Alt sammen finder du i vores butik, som alle har til formål at gøre brugen af din iPhone bedre samt udstyre dig med alt det fornødne.

Kan jeg købe et cover til min iPhone 13 Pro Max 6,7"?

Naturligvis. Vi leverer et hav af forskellige covers, hvor det vigtigste mål for os, er at tilbyde et cover for enhver smag. Covers med kortholder, så du altid ved hvor både iPhone og cover er, håndværker covers som kan holde til mere end almindelig covers og sågar også nedbrydelige covers, som er det miljøvenlige valg. Det er vores anbefaling, at et cover altid er en god investering. Den ruster din iPhone til hverdagens strabadser og gør den mere modtagelig over for eventuelle skader - det indebærer eksempelvis ridser og tab på gulvet.

Ønsker du et cover der kun beskytter bagsiden og kanter? Eller ønsker du derimod den fulde beskyttelse, som også dækker skærmen? Så kan du i vores butik finde coveret, som passer lige til dit behov.

Vi har lavet en guide, som hjælper dig med at finde lige det cover du har brug for. Det kan gøre købet af et iPhone cover nemmere, så du ved hvordan du vælger det rigtige cover til din iPhone.

Beskyt din skærm yderligere med et beskyttelsesglas

Skal din iPhones skærm udstyres med ekstra beskyttelse, så den kan holde til mere? Så skal du have fat i et beskyttelsesglas - der sikrer din iPhones skærm mod ridser og andre skader på skærmen. Da skærmen på din iPhone er en vigtig del af brugeroplevelsen, er det vigtigt, at denne er i orden. I vores butik finder du en række forskellige beskyttelsesglas, som gennen nem montering i løbet af et øjeblik gør din iPhones skærm mere modstandsdygtig.

Det bedste beskyttelsesglas til iPhone 13 Pro Max 6,7" fra firmaet VMax er et produkt vi er meget glade for her hos Mackabler.dk Du får en enormt god beskyttelse og tilmed med en nem og enkel montering. Der medfølger en ramme, som sørger for at monteringen rammer plet i første forsøg. Så undgår du en ujævn fordeling af beskyttelsesglasset, hvor der kommer skidt og luftlommer under glasset.

Husk en USB-C oplader, når du køber en ny iPhone 13 Pro Max 6,7"

Fra Apples side har de taget en beslutning om ikke at sælge en USB-C oplader med til nye iPhones. Årsagen til dette skyldes, at de fleste iPhone-brugere i forvejen ejer en oplader, når de køber en ny iPhone. Hvis du derimod ikke ejer en USB-C oplader i forvejen, tilbyder vi en lang række opladere i vores butik. Der findes forskellige slags, som hver især har deres formål.

Priserne på de forskellige opladere varierer meget, da de har hver deres formål. Vi har alt fra almindelige enkelt opladere, som leverer strøm til en enkelt iPhone. Vi har også en opladere med op til 6 porte, så du kan oplade flere enheder ad gangen. Derudover varierer disse også i watt og andre funktioner. Det er derfor vigtigt, at du forud for et køb overvejer, hvad du skal bruge opladeren til.

Ønsker du trådløs MagSafe opladning til din nye iPhone 13 Pro Max 6,7"?

Hvis du vil prøve kræfter med Apples smarte trådløse MagSafe opladning, må vi desværre meddele, at denne ikke medfølger, når du køber en nye iPhone. Vi har gudskelov din ryg og sælger en række forskellige trådløse opladere. Både originale MagSafe opladere eller en tilsvarende af et andet mærke. Du finder vores sortiment af trådløse opladere til iPhone her.

Skal du have et godt sæt høretelefoner til din iPhone 13 Pro Max 6,7"?

Ligesom med opladeren, følger der ikke de populære EarPods eller AirPods med, når du køber en ny iPhone. Det samme gør sig angiveligt gældende her, da folk som regel har et sæt høretelefoner i forvejen.

Med den stigende interesse for trådløse Bluetooth høretelefoner, som leverer bedre lyd end tidligere, kan du med fordel anskaffe dig sådan et par. Så slipper du for de gamle høretelefoner med en ledning der altid slår knuder i lommen. Vi tilbyder i vores butik flere forskellige slags Bluetooth høretelefoner, som giver dig suveræn lyd samt frihed til at bevæge dig uden ledninger.

Hvis du derimod har et sæt høretelefoner med ledning eller anvender andre lydkilder, som kræver en ledning tilsluttet, så tilbyder vi i vores butik adaptere, så du kan tilslutte den til din iPhone. Der er tale om Lightning til Jackstik, som omdanner formatet, så du kan bruge almindeligt lydstik i din iPhone. Du kan derudover også anskaffe dig et splitter kabel, som gør det muligt for dig at tilslutte en lydkilde samtidig med, at du oplader din iPhone.

Ønsker du en bilholder, så du trygt kan have din iPhone med i bilen?

Hvis du er typen, som anvender din iPhone som GPS, når du kører bil, kan du med fordel anskaffe dig en tilholder. Det giver dig et bedre udsyn til din iPhone under kørslen og samtidig overholder du gældende lovgivning vedrørende brug af håndholdt telefon under kørslen. I vores butik sælger vi flere forskellige bilholdere, som hver især har forskellige funktioner. Ønsker du en ganske almindelig holder eller skal du have trådløs opladning, så tilbyder vi noget for enhver smag. Du finder vores sortiment af tilbehør til bilen her.