300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

481 varer
iPhone 11 Pro Max oplader, adapter og ander tilbehør Her er siden til dig med en ny iPhone 11 Pro Max der leder efter det fedeste udstyr du kan få dertil. Vi har nemlig fyldt denne side til randen med alt hvad du kan have brug for, og så har vi selvfølgelig sorteret i det så det er de bedste...
Læs mere
Viser 109 - 162 af 481



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max oplader, adapter og ander tilbehør

Her er siden til dig med en ny iPhone 11 Pro Max der leder efter det fedeste udstyr du kan få dertil. Vi har nemlig fyldt denne side til randen med alt hvad du kan have brug for, og så har vi selvfølgelig sorteret i det så det er de bedste slags udstyr der er tilbage, så du får det rigtige.

Vi har samlet alt det essentielle, som opladere, kabler og adaptere, samt en masse udstyr der kan gøre livet nemmere for dig, som powerbanks, trådløse opladere, beskyttelse, lydudstyr, standere og alt muligt andet som du kunne få brug for på din færd med din nye iPhone 11 Pro.

Når man har fået en ny iPhone 11 Pro Max og gerne vil have tilbehør, så er det vigtigste sted at starte selvfølgelig ved opladeren. Man får en rimelig oplader med til ens iPhone når man køber den, men hvis man gerne vil have en mere specialiseret en af slagsen, så se siden igennem.

Man kan nemlig få alt fra multi opladere der kan oplade flere enheder samtidigt, til super stærke opladere der er gode at have med på arbejdspladsen. Desuden så fås mange opladere med forskellige teknologier og hastigheder, så man kan vælge en der passer perfekt til ens behov.

Køb iPhone 11 Pro Max opladere, kabler mv. hos mackabler

Hvis man har skaffet sig den perfekte oplader til iPhone, så er det selvfølgelig også vigtigt at have et godt kabel dertil da det ellers ikke nytter meget med en god oplader. Hvis kablet er i stykker så får man ikke opladet alligevel. Så gode kabler har vi masser af her på siden.

Kabler til iPhone fås i alle mulige forskellige størrelser og materialer, hvor materialet især er afgørende for kvaliteten. Hvis du ikke regner med at skulle bruge dit kabel meget eller udsætte det for meget, så er et almindeligt et helt fint, men ellers kan en vævet version klart anbefales.

De forskellige slags kabler kan også ofte bruges som adaptere, da det er meget forskelligt hvilke enheder man kan forbinde til med de forskellige kabler. Det er hvert fald noget man skal tænke over når man køber kabel, da man ellers kan få brug for en adapter til forbindelse oveni.

Hvis man gerne vil forbinde til sin nye Mac så kan man få brug for en USB-C adapter eller lignende, ligesom man får brug for en adapter til forbindelse til skærme. Det kan også bare være at man gerne vil overføre billeder fra ens kamera, hvor en adapter også er nødvendig.

Køb en powerbank til din iPhone 11 Pro Max

Til dig der skal på en kort eller lang tur hvor du ikke regner med at have adgang til en stikkontakt, så kan det klart anbefales at anskaffe en powerbank til iPhone. Den giver dig nemlig mulighed for at spare lidt ekstra opladninger sammen til at tage med dig så du altid kan oplade.

Det er super praktisk, da man nemmere kan bruge ens iPhone uden at skulle være bekymret for at løbe tør for strøm hele tiden. De fås i mange forskellige kapaciteter, så man kan købe afhængigt af hvor mange dages opladninger man har brug for at have med sig ad gangen.

Når det kommer til smart opladning, så kan det også være ret fedt at have en Qi trådløs oplader til iPhone, da den giver dig mulighed for at oplade trådløst. På den måde bliver det nemt at få opladet, da man bare skal lægge ens iPhone på oplader pladen hvorefter den bliver tanket op.

Trådløse opladere har efterhånden været tilstrækkeligt længe på markedet til at have hentet konventionelle opladere i opladningshastighed, eller hvert fald nærmet sig grænsen for hvor hurtigt det er muligt at oplade et iPhone batteri, så hastighed er bestemt ikke et problem.

Beskyttelsesglas til din iPhone 11 Pro Max

Udover bare de praktiske opladningsenheder, så er det ret vigtigt at have beskyttelse i sinde, da det vil være en skam hvis ens nye iPhone 11 Pro Max tager skade. Især når der er ret mange og ret gode måder hvor man kan undgå de aller fleste skader på, og endda få lidt ekstra stil.

Man kan meget overordnet dele beskyttelse af ens iPhone op i to dele, hvor den første er beskyttelse af skærmen, da skade der hurtigt kan blive kritisk for brug. Den anden del er ganske simpelt resten, da skader eller ridser derpå ikke nødvendigvis betyder noget for ens brug deraf.

Beskyttelse af skærmen kan klares på flere måder, hvor den mest åbenlyse er at anskaffe et beskyttelsesglas dertil. Det kan nemlig dække for hele skærmen og giver et ekstra lag der absorberer det meste skade og er betydeligt nemmere at erstatte en selve ens iPhone skærm.

Covers til iPhone 11 Pro Max

Til resten, så er det oplagt at anskaffe et cover til ens iPhone, hvor man selv kan vælge hvor stor grad man vil beskytte den i. Man kan få dækning hele vejen rundt, for fuld beskyttelse, men som også dækker hele ens iPhone design, eller en mere diskret variation der viser ens iPhone.

Når der er styr på de essentielle dele ovenover, så vil mange også påstå at det er essentielt at have godt lydudstyr til ens iPhone 11 Pro Max. Det kan være alt fra headsets til højttalere der kan gøre det i denne kategori, hvor det nok er mest almindeligt at have et headset til iPhone.

Det giver nemlig mulighed for at man kan høre musik, lytte til podcasts eller snakke uanset hvor man er henne uden at det bliver spillet højt for omgivelserne. Omvendt hvis man gerne vil have det spillet højt, så er det jo oplagt at anskaffe en højttaler, så man altid kan spille op til fest.

Docks og andet tilbehør til iPhone 11 Pro Max

Til hjemmet eller til arbejdet kan det også være ret fedt at have en stander eller en dock til iPhone, da det gør det nemmere at finde en fast placering til den, så man altid kan se hvad der sker derpå og samtidigt kan sørge for at den er opladet når man skal have den med sig igen.

Der findes mange forskellige slags docks der opnår dette på forskellig vis og her skal man også være opmærksom på at man kan få dem i forskellig stil. Hvis man gerne vil have en der passer ind i den velindrettede stue, så er det også en god ide at vælge en der har stilen helt i orden.

Men udover alle de mest gængse muligheder nævnt ovenover, så findes der mange flere slags tilbehør, som man kan finde her på siden. Hvis man ved hvad man leder efter kan man med fordel benytte kategorierne til venstre på siden til at indsnævre hvad man får vist her på siden.