300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Haweel hårdføre Micro USB til USB kabel i farver

Micro USB, mikro USB, kabler i god kvalitet og med de rigtige kabler så den understøtter hurtig opladning osv. Kablerne er i 5 farver, grøn, gul, sort, hvid og rød kablerne er 1m lange. 

4.3 ud af 5 // 6 anmeldelser.


39,00 kr

39

Fragt starter fra 25 Kr
1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 3,90 kr
3 20% Mindst 23,40 kr
10 40% Mindst 156,00 kr

Langt de fleste smartphones bruger micro USB til opladning og synkronisering med din PC eller Mac. Ofte kan man kun få USB kabler i en standardfarve, som er hvid eller sort. Har man mod på et mere farverigt USB kabel, så skal man vælge dette kabel. Derudover er det et hårdført kabel, som gør det ekstra holdbart. Derudover fås kablet i 1 meter og flere forskellige farver, heriblandt rød, gul, grøn, sort og hvid.

Producenten bag dette kabel er HAWEEL, der er kendt for at lave smart tilbehør til smartphones og andre gadgets til en billigere pris end nogle af de andre kendte brands. Kablet er smart, fordi det både kan bruges til opladning af din smartphone gennem micro USB til USB og det samtidigt kan synkronisere data fx når du tilslutter din smartphone til din computer. Både opladning og synkronisering sker ved høj hastighed, når du tilslutter kablet til din smartphone og computer.

Kablet er kompatibelt med Samsung Galaxy S6 / S5 / S IV, LG, HTC, Huawei og Xiaomi.

Det er dog altid en god ide at tjekke sin egen smartphone, da nogle af de nyere modeller bruger USB-C kabler, hvilke vi også har et lille sortiment af.

I enden af kablet er det lavet med en ekstra forstærkning, fordi det er et udsat sted når man trækker kablet ud af sin smartphone, og tager hiver i selve kablet i stedet for stikket. Kablet er derfor et godt køb, da man får et solidt kabel til en billig pris, sammenlignet med andre micro USB til USB kabler. Derudover er der den ekstra fine detaljer ved kablet, at det kommer i forskellige farver, der sætter et sjovt lille ekstra præg.

Kompatibilitet

Android med Micro USB

Android med USB type C

Oneplus smartphones

Xiaomi's smartphones

Produktinformation

Mærke Haweel
Varenr#1114
Prisgaranti Ja
Returret 300 dages returret
Model1m High Speed 35 Cores Micro USB cable
Længde1 meter
Vægt20g
Han portenUSB 2.0 stik
Han portenMicro USB
KompatibilitetAlle enheder med Micro USB, fx powerbanks, android telefoner, tablets, headsets og alt andet med micro USB.
MaterialerABS plastik og kobber

Anmeldelser★★★★☆

4.33 ud af 5 // baseret på 6 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar