300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Gorilla Tripod til videokamera

Gorilla tripod til videokamera med ⅜" skruehoved. Dette device gør det muligt for dig at tage billeder alle steder og under alle forhold. 
Klemmes let omkring lodrette elementer og holder fast herpå. 

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#548


129,00 kr

Fragt starter fra 25 kr
ca. 1 - 2 dages levering

af varen på lager

 1. Køb 2
  Spar 5%
  (12,90 kr)
 2. Køb 3 -
  Spar 15%
  (58,05 kr)

1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Gorilla tripod, gorillapod, Blæksprutte eller monkey tripod, kært barn mange navne. Du må kalde den lige hvad du vil, uanset hvad er det et helt uundværligt værktøj til at lave videoer eller tage billeder under alle omstændigheder.

Skal du eksempelvis på ferie og forkæle dig selv mellem palmerne, kan du blandt andet sætte denne tripod omkring et palmetræ og få et billed af din rejsemakker og dig som står på standen. 

Det kan også være at du er har interesse i den danske natur? Brug denne tripod som en slags vildtkamera. Hvis du blot sætter dit eget videokamera på og denne tripod omkring et træ i skoven, kan du få et helt fantastisk indblik i dyrenes vilde liv i skoven.

Hvert af de tre ben består af 9 runde led som er fleksible og kan rotere 360 grader så du kan forme dem til den ideelle form som du har brug for. Hvert led har en gummiring omkring sig som gør at den ikke glider når du hænger den på selv overflader som er vandrette.

Benene er lette at montere på alle overflader såsom træ, lygtepæle, stolper eller bordkanter. Du kan derfor bruge den stort set over alt.

På enden af hvert ben er der en gummi fod som forhindre at tripoden skrider og den kan derfor stå på meget skæve overflader.

For at sætte dit videokamera på skal du blot skrue den fast på den skrue som er lavet til netop det. Da forbindelsen mellem tripod og kamera er lavet som gevind og skrue er du sikret at dit kamera ikke bare pludselig falder af. Dette kan give store skader hvis dit kamera hænger et par meter i luften.

Under skruen er tripoden belagt med gummi og at sikre at dit kamera ikke får ridser når du skruer kameraet på.

Skruen passer til kameraer med ⅜ “ beslag.

Det er værd at sige at vi kun garantere at tripoden holder til 3 kilo, dette er både af hensyn til skruen, men også af hensyn til grebet.

Du kan nu bruge dit kamera overalt og i alle omstændigheder. Overrask næste gang fællesbilledet skal tages, endelig behøver der ikke at trækkes lod om hvem der skal med på billedet.

Produktinformation

 • Mærke:

  Kina OEM

 • Varenr:

  #548

 • Prisgaranti:

  Ja

 • Returret:

  300 dages returret

 • Udstyr:

  Holder

 • Produktgaranti:

  Normal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

 • Kompatibilitet:

  3/8 gevinds kameraer

 • FCC certifikat:

  Ja

 • CE certifikat:

  Ja

 • Mulighed for afhentning i københavn:

  Ja - kan bestilles online til afhentning.

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar