300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Kategori
Pris
kr kr
Mulighed for afhentning i Glostrup
Udstyr
Filter
Garmin tilbehør

Garmin tilbehør

51 varer
Garmin er en af de mest populære producenter af wearables. Det betyder naturligvis, at der er en bred vifte af tilbehør til rådighed til disse produkter. Her hos MacKabler stræber vi efter at have et udvalg af det smarteste tilbehør til dit Garmin smart watch, så du kan sætte dit personlige præg...
Læs mere
Viser 1 - 51 af 51Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Garmin tilbehør

Garmin er en af de mest populære producenter af wearables. Det betyder naturligvis, at der er en bred vifte af tilbehør til rådighed til disse produkter. Her hos MacKabler stræber vi efter at have et udvalg af det smarteste tilbehør til dit Garmin smart watch, så du kan sætte dit personlige præg på dit ur.

Opladere til Garmin smart watch ure

En af de vigtigste typer af Garmin-tilbehør er opladere, da et ur uden strøm ikke er meget værd. Det er derfor vigtigt, at du har denne rette oplader, så du altid kan få strøm på dit Garmin smart watch. Hvad enten du er derhjemme eller på farten, så ønsker man nødigt at havne i en situation, hvor batteriet løber tør.

Alle vores opladere, adaptere og opladningskabler kan også benyttes til dataoverførsel fra din computer (kortopdatering, softwareopdatering etc.).

Oplader stander til hjemmet

Er du på udkig efter en smart oplader til hjemmet, hvor du blot kan placere dit Garmin smart watch? Måske en oplader stand, hvor du kan sætte uret fast og følge med på urets skærm imens? Denne løsning er vi aldeles begejstrede for, da det kabel der følger med, når du køber dit ur, godt kan være en anelse upraktisk. Med en oplader stand slipper du for at uret ligger i en akavet position, når du oplader.

Adapter til Garmin smart watch oplader

Står du sommetider i den situation, at du er kommet afsted hjemmefra uden din sædvanlige oplader til dit Garmin smart watch? Så har du brug for en adapter, så du altid kan få strøm på dit ur. Med en adapter kan du nemt tilslutte dit ur til hvilket som helst opladningskabel. Eksempelvis kan du tilslutte en af de nedenstående til et ganske almindelige USB-C eller Micro USB kabel og så kan du oplade.

Opladningskabler til Garmin smart watch

Hvis du blot er på udkig efter et klassisk opladningskabel til dit Garmin smart watch, så har vi naturligvis også noget til dig. Med disse opladningskabler kan du altid være sikker på at få opladt dit Garmin ur. Det eneste du skal gøre er at tilslutte kablet til din USB oplader eller til din computer.

Urremme til Garmin smart watch

En anden type tilbehør til Garmins smart watches er urremme. Urremme er den bedste og nemmeste måde at sætte sit eget personlige præg på sit smart watch. Der findes et hav af forskellige remme, så der er uden tvivl også en remtype, som du finder ideel for dig.

Da Garmins smart watches som udgangspunkt er forbeholdt sport og andre relaterede aktiviteter, så er de fleste remme lavet med henblik på at være sportstilbehør. Når det er sagt, så er det selvfølgelig også muligt at finde remme som også har et mere hverdagsagtigt udseende og endda også elegant, så du kan bruge dit ur til diverse anledninger.

Remmene er ligeledes tilgængelige i en række forskellige materialer, som fx silicone eller nylon. Ligeledes findes de i en masse forskellige farver og mønstre.