300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Han porten
Hun porten
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Filter
Garmin Fenix 7X

Garmin Fenix 7X

13 varer
Garmin Fenix 7X - et sportsur til alle outdoor-entusiaster Garmin Fenix 7X er en det største ur i Fenix 7-serien. Uret er en imponerende tilføjelse til Garmins i forvejen omfattende udvalg af ure til...
Læs mere
Viser 1 - 13 af 13Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Garmin Fenix 7X

Garmin Fenix 7X - et sportsur til alle outdoor-entusiaster

Garmin Fenix 7X er en det største ur i Fenix 7-serien. Uret er en imponerende tilføjelse til Garmins i forvejen omfattende udvalg af ure til outdoor-entusiaster. Uret er designet til at være et alt-i-et redskab til at følge dine præstationer og navigere i selv den mest barske del af naturen.

Design og funktioner

Garmin Fenix 7X har en imponerende 1,4-tommers skærm med en opløsning på 280 x 280 pixel. Uret er vandtæt og kan tåle et tryk på op til 10 ATM, så du kan bruge det til svømning og andre vandsportsgrene.

Hvis du er typen, som godt kan lide at teste dine egne evner ude i naturen, så kan man sommetider komme ud for, at uret kan blive mærket af dette. Garmin Fenix 7X fås også i en udgave med safirglas, hvor uret er langt bedre beskyttet. Safirglasset sørger for at holde ridser og slag væk, som dermed sikrer en betydeligt længere holdbarhed.

Tages der et kig på urets funktioner er der ikke sparet på noget som helst. Uret er udstyret med en lang række funktioner, herunder GPS, GLONASS og Galileo, som giver en nøjagtig og pålidelig navigation. Det har også en barometrisk højdemåler og et kompas, som er nyttige værktøjer til at navigere i bjergene og andre udfordrende terræner.

Som det sportsur Garmin Fenix 7X også er, så har det en pulsmåler og en række træningsprogrammer, der kan hjælpe med at forbedre din form og ydeevne. Den har også en række smartwatch-funktioner, såsom beskeder og opkaldsnotifikationer, og kan synkronisere med din smartphone for at vise kalender og vejrinformation. Så selvom det ikke er ligesom andre smart watches – som fx Apple Watch – så vil du kunne få lidt fra begge verdener med et ur som dette.

Batterilevetid

En af de mest imponerende funktioner ved Garmin Fenix 7X er dens batterilevetid. Uret kan holde op til 28 dage i smartwatch-tilstand og op til 89 timer i GPS-tilstand. Men det bedste er, at uret er udstyret med en solcelleoplader, der kan forlænge batterilevetiden yderligere, hvis det udsættes for sollys. I smartwatch-tilstand vil du kunne få op til 37 dages batteri*, hvis du er nok ude i solen.

*Solopladning, såfremt uret bruges hele dagen med 3 timer om dagen udendørs i omgivelser med 50.000 lux
**Solopladning, ved antagelse af brug i omgivelser med 50.000 lux

Det bedste tilbehør til dit Garmin Fenix 7X

Er du på udkig efter noget smart og praktisk tilbehør til dit Garmin Fenix 7X?

Hos MacKabler tilbyder vi et stort udvalg af diverse tilbehørsprodukter – herunder urremme, opladere, kabler og andet praktisk tilbehør, som kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dit ur.

Vi har et bredt udvalg af urremme i forskellige farver og materialer, og vores opladere og kabler sikrer, at dit ur altid er fuldt opladt og klar til brug. Uanset hvad du søger, kan du være sikker på at finde det hos os.