300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Han porten
Hun porten
Længde
Mulighed for afhentning i Glostrup
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi certifikat
Oplader effekt
Lyd
Filter
USB-C (thunderbolt 3) til Lightning adaptere og kabler

USB-C (thunderbolt 3) til Lightning adaptere og kabler

39 varer
I denne kategori findes vores fede udvalg af USB-C (thunderbolt 3) til Lightning adaptere og kabler der giver dig en masse muligheder når det kommer til at konvertere mellem de to formater. Dette kan være godt at kunne i mange forskellige situationer, hvor nogle af anvendelighederne beskrives...
Læs mere
Viser 1 - 39 af 39Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.USB-C (thunderbolt 3) til Lightning adaptere og kabler

I denne kategori findes vores fede udvalg af USB-C (thunderbolt 3) til Lightning adaptere og kabler der giver dig en masse muligheder når det kommer til at konvertere mellem de to formater. Dette kan være godt at kunne i mange forskellige situationer, hvor nogle af anvendelighederne beskrives her.

Lightning formatet er, som de fleste nok ved, formatet der bruges til at oplade iPhones og iPads, hvilket betyder at det er meget vigtigt at have et lightning kabel hvis man ejer en af de to slags. Desuden så er det jo altid rart at have forskellige slags så man kan oplade i forskellige enheder når man er på  farten.

USB-C (thunderbolt 3) er et nyere format der er ment til at erstatte det mere normale USB format. Det er ekstremt hurtigt i forhold til andre formater på markedet og det støttes stærkt op af Apple. Af disse grunde findes det også hovedsageligt i alle nyere Macbooks og iMacs, som primære porte.

Dermed er det en rigtig god idé at have en måde at konvertere fra USB-C (thunderbolt 3) til Lightning, især hvis man har en ny Macbook og gerne vil kunne oplade ens iPhone der igennem, da man ellers ikke vil kunne gøre det med det almindelige USB kabel fra de fleste normale opladere til iPhone.

Man kan sagtens forestille sig at det kan være praktisk at kunne bruge ens Macbook som oplader til iPhone når man er på farten, eftersom man nemt kan komme i en situation hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden, men har brug for at have masser af strøm på ens iPhone, så man kan ringe eller skrive.

Det samme kan siges hvis man er et sted hvor det kun er mulighed for at bruge en stikkontakt ad gangen, men gerne vil kunne oplade begge på en gang. Med et USB-C (thunderbolt 3) til Lightning kabel kan man bare sætte ens Macbook til stikkontakt og sætte ens iPhone til ens Macbook for at oplade begge to.

Desuden giver et USB-C (thunderbolt 3) til Lightning kabel mulighed for at overføre data mellem to enheder, så hvis man gerne vil overføre alle ens billeder eller videoer fra ens iPhone til ens Macbook, så kan man nemt gøre det med sådan et USB-C (thunderbolt 3) til Lightning kabel som dette.

Derudover benytter mange andre smartphones USB-C som deres måde at oplade og få information, så hvis man gerne vil forbinde mellem en nyere smartphone og en iPhone, så er dette kabel en mulighed, da det netop konverterer mellem de to aktuelle formater, hvilket er ret praktisk.

Der er lidt forskellige slags kabler der kan klare opgaven og de kommer i forskellig kvalitet afhængig af hvilket mærke og ikke mindst hvilken prisklasse man vælger. Generelt så følger kvaliteten ret godt med prisen, men for flere detaljer, så uddybes det på de enkelte sider for de forskellige produkter.

Samlet set, så giver et USB-C (thunderbolt 3) til Lightning kabel eller en USB-C (thunderbolt 3) til Lightning adapter mange forskellige muligheder, hvor man selv i situationen sikkert kan finde mange flere måder at bruge det på. Så det kan sagtens anbefales at anskaffe sådan et til ens Macbook og iPhone.