300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Han porten
Hun porten
Længde
Mulighed for afhentning i Glostrup
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi certifikat
Oplader effekt
Lyd
Video
Filter
USB-C (thunderbolt 3) oplader kabler

USB-C (thunderbolt 3) oplader kabler

121 varer
På denne side findes vores gode udvalg af USB-C (thunderbolt 3) oplader kabler der giver mulighed for at oplade i en USB-C port. Afhængigt af hvilken slags stik du skal bruge, så burde der findes flere forskellige varianter her på siden der kan dække diverse behov, både når det kommer til...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 121Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.USB-C (thunderbolt 3) oplader kabler

På denne side findes vores gode udvalg af USB-C (thunderbolt 3) oplader kabler der giver mulighed for at oplade i en USB-C port. Afhængigt af hvilken slags stik du skal bruge, så burde der findes flere forskellige varianter her på siden der kan dække diverse behov, både når det kommer til kvalitet og pris.

Når det handler om det mest moderne overførsels format, så er USB-C, eller Thunderbolt 3 som Apples version hedder, helt sikkert i spidsen. Det giver på den højeste overførsels hastighed og opladningshastighed, så man lynhurtigt kan få adgang til både strøm og data, hvilket er ret fedt.

Så de kabler vi har i denne kategori giver dig mulighed for at oplade din iPhone eller din smartphone i en Macbook, og er endda ret vigtige for at oplade i en Macbook, da alle de nyeste hovedsageligt kun kommer med USB-C, da det netop giver den højeste hastighed og de fleste muligheder.

Det kan være enormt praktisk at kunne oplade ens iPhone i ens Macbook, så man ikke er afhængig af at skulle have en stikkontakt oplader til iPhone med sig hver gang man skal et sted hen. Da ens iPhone nemt kan sluge en del strøm hvis man laver noget krævende som at spille, så er det ret fedt.

Især hvis man skal game på ens iPhone, så er det vigtigt at kunne oplade i sin Macbook, da det ofte er noget man gør når man er afsted og derfor ikke har lige så god adgang til stikkontakter, som man ville have hvis man sad derhjemme, og eftersom det tit er noget man gør i mange timer, så er strøm nødvendigt. 

Desuden så er der også mulighed for at få USB-C til USB-C kabler, som både kan bruges til at oplade Android smartphones gennem ens Macbook, men også kan bruges til at forbinde forskellige Macbook til hinanden, så en Macbook kan oplade en anden Macbook, hvilket kan være ret praktisk.

Det er selvfølgelig også USB-C man kan bruge til at oplade ens Macbook, så hvis man skal have et nyt oplader kabel til Macbook, så kan det også findes her. Og det er altid virkelig praktisk at have et ekstra, så man altid er sikker på at kunne lade op, hvis nu det man har går i stykker når man skal bruge det.

Man kan få USB-C (thunderbolt 3) oplader kabler i meget forskellig kvalitet afhængigt af hvad man skal bruge det til, hvor meget man bruger det og om man vil have forskellige funktioner til det. Ligeledes er der forskellige producenter der har deres egen specielle måde at lave kabler på, hvilket man også skal være opmærksom på.

Generelt kan det siges at kvaliteten følger prisen ret godt. Det er hvert fald et fokus vi har valgt at lægge her på siden, så det er en god indikator af hvad man kan regne med at få, selvom der kan være tilfælde hvor der sker variationer, da de forskellige producenter netop har forskelligt fokus i deres produkter.

Men hvis du skal bruge et USB-C (thunderbolt 3) oplader kabel, så kan det klart anbefales at tage et kig på det enkelte produkt før du køber, så du kan læse nærmere om hvordan det virker og hvad fordelene og ulemperne er ved det, da det ikke altid er nemt at gennemskue ud fra en overskrift og et billede.