300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Oplader effekt
Længde
vis flere mindre
Produktgaranti
Lyd
Video
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
USB-C (thunderbolt 3) HUBs og Docks

USB-C (thunderbolt 3) HUBs og Docks

68 varer
Hvis du står og mangler en måde at forbinde en masse enheder til din Macbook samtidigt, så er denne kategori det helt rigtige sted for dig, eftersom den er fyldt med alle de fedeste USB-C (Thunderbolt 3) HUBs og Docks til Macbook. Når det kommer til overførsels formater, så er USB-C (Thunderbolt 3) det nye, og det bliver i stor grad brugt af Apple. Faktisk kommer deres nyeste Macbooks hovedsageligt med det, så man skal helst kunne konvertere fra det til andre formater. Dette kan gøres på mange måder, hvor en dock eller en hub er gode bude. En dock giver ofte et par ekstra forbindelses...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 68
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

USB-C (thunderbolt 3) HUBs og Docks

Hvis du står og mangler en måde at forbinde en masse enheder til din Macbook samtidigt, så er denne kategori det helt rigtige sted for dig, eftersom den er fyldt med alle de fedeste USB-C (Thunderbolt 3) HUBs og Docks til Macbook.

Når det kommer til overførsels formater, så er USB-C (Thunderbolt 3) det nye, og det bliver i stor grad brugt af Apple. Faktisk kommer deres nyeste Macbooks hovedsageligt med det, så man skal helst kunne konvertere fra det til andre formater.

Dette kan gøres på mange måder, hvor en dock eller en hub er gode bude. En dock giver ofte et par ekstra forbindelses muligheder, ligesom det giver et belejligt sted at samle ens kabler, så man altid ved hvor man har dem, så der er mindre rod i rummet.

En hub er udvidelsen af en dock, der ofte har mange forskellige forbindelses muligheder, så man kan forbinde ens Macbook til mange forskellige enheder med USB-C. På den måde kan en hub gøre livet meget nemmere, da man slipper for lige så mange kabler.

En dock kan være rigtig god at have med i lommen hvis man ofte er på farten og har et par enheder man gerne vil slutte til sin Macbook, som et headset, et par USB stik, et tastatur eller bare hvis man skal slutte den til en skærm når man kommer frem.

Med en hub til Macbook får man rig mulighed for at udvide antallet af enheder der er tilsluttet ens Macbook. Det er også en god måde at organisere alle ens enheder derhjemme, som f.eks. hvis man skal samle en række konsoller, skærme og opladere.

Det kan også være ret fedt at have en hub til Macbook på arbejdet, da man så kan koble alle ens enheder til ens Macbook med ét kabel når man møder op i stedet for at skulle sætte hver enkelt i ad gangen. Så går det hele lidt hurtigere og nemmere.

Desuden så er det rart at have en hub hvis ens venner kommer forbi og man gerne vil give dem adgang til alle ens enheder, da de bare skal smide et stik i og så kan de nemt bruge alle de forskellige ting der er koblet til. Og det er virkelig praktisk.

På den måde er man også godt fremtidssikret, da en USB-C hub giver adgang til en del formater, så man altid har mulighed for at forbinde til ens enheder. Så slipper man både for at købe nye enheder, men også at købe nye adaptere hver gang noget bliver udskiftet.

Det er hvert fald altid nemmere at udskifte et enkelt kabel der kan forbinde til et hub til Macbook end det er at skulle udskifte en ny skærm, nyt tastatur, nyt headset eller hvad man ellers har der er afhængigt af at kunne forbinde til ens Macbook.

Men der er mange forskellige muligheder for  USB-C (Thunderbolt 3) HUBs og Docks til Macbook, og det kan anbefales at se udvalget igennem. Hver af de forskellige produkter har deres egen beskrivelse, så hvis du gerne vil vide mere, så findes information der.

Bliv Mac super-bruger