300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Han porten
Hun porten
Click & Collect
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
Tilbehør til doro telefoner kabler, opladere og adapter

Tilbehør til doro telefoner kabler, opladere og adapter

111 varer
I denne kategori findes alt vores tilbehør til Doro smartphones som kan hjælpe med at gøre hverdagen lidt nemmere, eller bare give flere muligheder når det kommer til at bruge ens Doro smartphone. Det kan være alt fra kabler, opladere og adaptere til opbevaring og beskyttelse. Det aller...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 111Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Tilbehør til doro telefoner kabler, opladere og adapter

I denne kategori findes alt vores tilbehør til Doro smartphones som kan hjælpe med at gøre hverdagen lidt nemmere, eller bare give flere muligheder når det kommer til at bruge ens Doro smartphone. Det kan være alt fra kabler, opladere og adaptere til opbevaring og beskyttelse.

Det aller vigtigste at have styr på til ens Doro smartphone er at man har de rigtige kabler og opladere, så man er sikker på at kunne oplade den hurtigt og effektivt. Man kan både finde standard versioner der klarer opgaven og smartere versioner som Qi trådløs opladning.

Derudover så er det vigtigt at have de rigtige adaptere til Doro, så man kan forbinde til ens andre enheder i hjemmet. Det kan være at man gerne vil forbinde til ens PC eller Macbook og mangler en adapter dertil. Ligeledes kan det være godt at have en rejse adapter til turen.

Hvis man gerne vil afsted på lange ture i naturen f.eks. så kan det også være godt at have sig en powerbank til Doro, så man er sikker på at man kan oplade når man er afsted. Der er mange forskellige af slagsen, hvor nogle er små og nemme, mens andre er større med høj kapacitet.