300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Han porten
Længde
Mulighed for afhentning i Glostrup
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi certifikat
Lyd
Filter
Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning adaptere og kabler

Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning adaptere og kabler

19 varer
Her kan du finde vores lækre udvalg af Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning adaptere og kabler der giver dig masser af muligheder når det kommer til at konvertere mellem de to formater. Dette kan være godt at kunne i mange forskellige situationer, hvor nogle af anvendelighederne beskrives her. At...
Læs mere
Viser 1 - 19 af 19Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning adaptere og kabler

Her kan du finde vores lækre udvalg af Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning adaptere og kabler der giver dig masser af muligheder når det kommer til at konvertere mellem de to formater. Dette kan være godt at kunne i mange forskellige situationer, hvor nogle af anvendelighederne beskrives her.

At have en række forskellige lightning kabler og adaptere til at ligge derhjemme er altid en god idé da det er det man skal bruge til at oplade ens iPhone eller ens iPad. Så er man hvert fald sikker på altid at kunne oplade ens iPhone når man har brug for det, uanset hvilke enheder man har til rådighed.

Dette gør sig især gældende hvis man gerne vil kunne oplade i ens Macbook. Alle nyere Macbooks kommer hovedsageligt med Thunderbolt 3 (USB-C) porte nemlig, hvilket betyder at man har brug for en måde at konvertere på hvis man gerne vil forbinde dertil med andre formater end det.

Her kan en Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning adapter eller et Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning kabel være nyttigt at have da der er mange tilfælde hvor man gerne vil kunne oplade igennem ens Macbook i stedet for at skulle være i nærheden af en stikkontakt hele tiden, hvilket ikke altid er så nemt.

Det kan f.eks. være hvis man skal på en længere køretur og vil være sikker på at man kan oplade ens iPhone når man er afsted, så man kan modtage et vigtigt opkald eller en vigtig email. Så er det nemlig rart at kunne bruge ens Macbook til at oplade med, da den har et noget kraftigere batteri end ens iPhone.

Desuden så kan det være en stor fordel, hvis man gerne vil kunne oplade begge på en gang, men der kun er et stik til rådighed. Så kan man bare smide ens Macbook i stikket og et Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning mellem ens Macbook og iPhone og så oplades begge på samme tid, hvilket er ret praktisk.

Man kan selvfølgelig også overføre data igennem dette Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning kabel til Macbook, hvilket betyder at man nemt kan overføre alle ens billeder fra ens iPhone til ens Macbook, hvis man hellere vil gemme dem derpå eller bare har brug for at frigøre en hel masse plads, hvor billeder fylder meget.

Det kan også være at man bare har en video på ens iPhone som man hellere vil se i større format og så kan man bruge en Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning adapter til at vise filmen på ens Macbook i stedet for på ens iPhone, hvilket ofte gør kvaliteten og oplevelsen en del bedre.

Der er forskellige slags kabler og adaptere til formålet, hvor der også kan være forskel på kvaliteten imellem dem. Hvis man vil have en grundig beskrivelse af hvad de forskellige gør og hvad de er gode til, så kan man læse nærmere inde på deres sider hvor der står gode beskrivelser og specifikationer.

Alt i alt er der et hav af forskellige ting man kan bruge et Thunderbolt 3 (USB-C) til Lightning kabel til, hvor det hele afhænger af hvordan ens egen situation og ens egne behov er. Derfor er det netop en god idé at se lidt rundt så man er sikker på at finde det rigtige kabel eller den rigtige adapter til formålet.