300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Sugru 'fix det' modellervokslim til alt!

Sugru er et plastik gummi materiale der er lavet til at fixe alle de små fejl vores produkter har, Sugru kan formes som modellervoks også sættes på dine ødelagte dimser, efter 30min er det så hård at du er sikker på kablet eller dimsen ikke går i stykker igen. 

Sugru kan fx bruges til at reparere legetøj, kabler, magsafes, lave ophæng, lukke huller i din regnjakke eller dine sko.

4.7 ud af 5 // 16 anmeldelser.

  • 3x5g
  • 8x5g

159,00 kr

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 15,90 kr
3 15% Mindst 71,55 kr

Sugru er et plastisk materiale som man kan bruge til at reparere sine kabler eller give sine dimser nye funktioner. Fx er der mange som bruger det om stikket på Magsafe opladere så de holder bedre, det kan bruges i både den ene og den anden ende af kablet.

Sugru er ligesom modellervoks men når det får lov at stå lidt i luft så bliver det helt hårdt, det gør at dine kabler eller hvad du bruger sugru på kan holde bedre.

Sugru er en formbar lim som føles ligesom modellervoks, du kan forme Sugroen og lade den sidde i ca. 30min, så er Sugruen fast og efter 24 timer sidder Sugru'en helt fast.
Sugru'en kan klister til mange overflader, så den er lettere at arbejde med, fx det meste metal,
keramik, træ, stort set alt slags plastik både hård og blød gummi plastik samt stof.

Sugru kan bruges til rigtigt mange ting, de fleste bruge det til at forsejle dimser, så de holder længere eller så huller bliver dækket, men det kan også bruges fx til at lave håndtag, design eller varmegreb.

Sugru smelter ikke i solen, det kan tåle vind og vejr og det bliver heller ikke dårligere i kulde. Det kan faktisk klare fra -50°C til +180°C og være stabilt imellem. Dette gør Sugru til en god til at have med ud i naturen sammen med gaffa tape.

Sugru er selvfølgelig også vandafvisende lidt på samme måde som silikone er det. Det kan også holde til vaskemaskinen, havet og opvaskemaskinen. 

Sugru kan fjernes igen, det er lidt mere besværligt end at påføre det, men alt du skal bruge er en kniv også en negl til at fjerne resterne der er tilbage efter du knækker Sugruen af. 

Produktinformation

Mærke Sugru
Varenr#344
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
ProducentSugru
Modelsugru NSBLK8, sugru NSWHT8, sugru NSBLK3, sugru NSWHT3
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
TeknikDet holder ikke for evigt, men det skal i hvert fald virke et år efter du har købt det hos os.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

4.69 ud af 5 // baseret på 16 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar