300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Click & Collect
QI opladning
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
iPad
iPhone
Mac
Filter
Solcelle opladere og Powerbanks til iPhone og iPads

Solcelle opladere og Powerbanks til iPhone og iPads

7 varer
I denne lækre kategori kan du finde en solcelle oplader til iPhone eller en solcelle oplader til iPad.  Så hvis du leder efter et effektivt, bæredygtigt alternativ til en normal væg oplader, så findes det her i form af solcelle oplader til iPhone! En solcelle oplader til iPhone fungerer ved...
Læs mere
Viser 1 - 7 af 7Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Solcelle opladere og Powerbanks til iPhone og iPads

I denne lækre kategori kan du finde en solcelle oplader til iPhone eller en solcelle oplader til iPad.  Så hvis du leder efter et effektivt, bæredygtigt alternativ til en normal væg oplader, så findes det her i form af solcelle oplader til iPhone!

En solcelle oplader til iPhone fungerer ved hjælp af sollys, hvor den omdanner sollyset til energi, hvilket er super smart. Det betyder at en solcelle oplader til iPhone kræver sollys for at virke og fungerer gradvist bedre afhængigt af hvor meget sol der er til rådighed.

Med en solcelle oplader til iPhone eller solcelle oplader til iPad kan man helt undgå at skulle oplade ens iPhone eller iPad i stikkontakten. Man skal bare sørge for at få opladet når solen er oppe hvor den oplader effektivt.

Dermed er en solcelle oplader til iPhone oplagt at have med på ferien hvor man ikke altid kan komme til en stikkontakt. Det samme kan siges hvis man skal på længere udflugter i naturen og stadig gerne vil have kontakt med omverdenen.

De solcelle oplader til iPhone eller solcelle oplader til iPad vi har er alle med høj effekt, hvilket vil sige at de kan oplade ens iPhone eller iPad ret hurtigt. Så på en solrig dag kan man hurtigt få opladet og komme videre med en solcelle oplader til iPhone.

Hvis man leder efter en oplader til iPhone der er mobil, så er en solcelle oplader til iPhone også et helt oplagt valg, da den nemt kan sættes bag på tasken eller haves med i lommen, så den kan foldes ud til opladning.

De forskellige former for solcelle oplader til iPhone og solcelle oplader til iPad har forskellige fordele og ulemper. For at læse nærmere så tjek kategoridelen ud herunder og læs under de forskellige solcelle opladere til iPhone:

https://mackabler.dk/solcelle-opladere-og-powerbanks-til-iphone-og-ipads-317?udstyr=oplader

Udover at have en hel masse fede solcelle opladere til iPhone og iPad, så har vi selvfølgelig også et udvalg af solcelle powerbank til iPhone og solcelle powerbank til iPad. På den måde kan man både få dækket sit oplader behov og powerbank behov.

En powerbank til iPhone er enormt praktisk at have når man skal være væk fra hjemmet i længere tid og gerne vil sikre at man har strøm nok. En powerbank til iPhone kan give et par ekstra opladninger at arbejde med, hvilket kan gøre en stor forskel.

Med powerbank til iPad kan man med god samvittighed se film i timevis, selv hvis man ikke er i nærheden af en stikkontakt. En powerbank til iPad vil nemlig give de nødvendige opladninger til at holde strømmen kørende.

Disse fordele bliver langt større hvis man vælger en solcelle powerbank til iPhone eller en solcelle powerbank til iPad eftersom man får mulighed for at oplade direkte når man er afsted på tur, eller bare er ude hvor der er sollys.

På den måde sikrer man at man altid har strøm når man er afsted, da en solcelle powerbank til iPhone kan oplade nok strøm til at have til flere dage ad gangen. Hvis man gør det hver dag løber man aldrig tør!

En solcelle powerbank til iPhone og solcelle powerbank til iPad er desuden et godt supplement til solcelle oplader til iPhone og iPad, eftersom en solcelle oplader til iPhone ikke selv lagrer det strøm den oplader, så man har brug for et batteri som en powerbank.

Der er flere gode muligheder for powerbank til iPhone eller powerbank til iPad og det er en god idé at finde ud af hvilket behov man har. Vi vil anbefale at man ser udvalget igennem på linket her og læser hvad de forskellige produkter kan:

https://mackabler.dk/solcelle-opladere-og-powerbanks-til-iphone-og-ipads-317?udstyr=batteri-powerbank