300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart vejr

Smart vejr

Der er 1 produkt.
Fremtiden er digital. Og det gælder også for din ro i sindet derhjemme. En gammeldags røgalarm har en række forskellige svagheder, som gør, at den passer mindre på dig, end hvad den kunne have gjort. Som eksempel herpå er du ikke beskyttet mod brand, hvis du ikke er hjemme, da gammeldags...
Læs mere
Viser 1 - 1 af 1 resultatFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Smart vejr

Fremtiden er digital. Og det gælder også for din ro i sindet derhjemme. En gammeldags røgalarm har en række forskellige svagheder, som gør, at den passer mindre på dig, end hvad den kunne have gjort. Som eksempel herpå er du ikke beskyttet mod brand, hvis du ikke er hjemme, da gammeldags røgalarmer udelukkende advarer gennem lyd. Men lyden er ikke til at høre, hvis du ikke er hjemme. Derfor er en Smart røgalarm et oplagt valg. I vores udvalg finder du en række alarmer, som kan give dig mere tryghed samt stå dig nær, hvis uheldet er ude, og der faktisk udbryder brand hjemme hos dig. 

Smart røgalarm med fjernbetjening

Med en Smart røgalarm får du flere teknologiske fordele, der øger din tryghed. Her får du nemlig en app, som lader dig følge med i din røgalarms aktivitet – uanset om du er hjemme eller ej. På den måde kan du hurtigt få kontakt til fx brandvæsenet eller din nabo, hvis det forfærdelige skulle ske, at din røgalarm begynder at reagere på røg hjemme hos dig. Ydermere finder du også et helt sæt, der øger din tryghed i hjemmet, her hos Mackabler.dk. 

Alsidigt og afdæmpet design

Nogle frygter at have alarmer i hjemmet, da de mener, det ødelægger designet ved at have sådan en hængende. Men sådan er det ikke med en Smart røgalarm. Disse kommer i et naturligt og afdæmpet design, som er meget simpelt. Og tillige kommer det i en klassisk væghvid farve, så den passer ind uden at gøre væsen af sig i din boligindretning. Det bliver derfor ikke et grimt element, der skal stjæle fokus fra din hvide væg. 

Endvidere kan du også efter forskrifterne på alarmen vælge at skjule den en anelse ved fx at gemme den, så den forekommer endnu mere usynlig og svær at få øje på. Så er du i hvert fald helt sikkert på, at den ikke bliver en kontrast til din indretning.