300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Mac
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Filter
Sleeves, covers og tasker til MacBooks

Sleeves, covers og tasker til MacBooks

119 varer
Skal du have din Mac beskyttet så er det her du skal lede, vi har en masse af produkter nøjagtigt til at beskytte din Mac imod ridser, slag og alt det andet der sker med en bærbar Mac når du har den med rundt. Hvad er et sleeve til Mac? Et sleeve til Mac er designet til at give ekstra...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 119Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.Sleeves, covers og tasker til MacBooks

Skal du have din Mac beskyttet så er det her du skal lede, vi har en masse af produkter nøjagtigt til at beskytte din Mac imod ridser, slag og alt det andet der sker med en bærbar Mac når du har den med rundt.

Hvad er et sleeve til Mac?

Et sleeve til Mac er designet til at give ekstra beskyttelse til din Mac, ved at give et absorberende ydre lag der kan afbøde slaget en smule hvis du skulle tabe den. Derudover gør det transport af din Mac betydeligt nemmere, da et sleeve til Mac er designet perfekt til at passe omkring din Mac. Derudover findes de i forskellige former afhængigt af hvad du har af behov.

Hvordan beskytter jeg bedst min Mac?

Når man skal vurdere hvor meget beskyttelse et sleeve giver til din Mac, er det vigtigste materialet det er lavet af og hvordan det er sat sammen. Et sleeve lavet af almindeligt stof giver f.eks. Ikke lige så meget beskyttelse som et sleeve lavet af vævet af kunststof. På samme måde er der forskel på om dit sleeve er bygget op af et enkelt ydre lag, eller opbygget i flere lag med flere funktioner. På den måde kan man også finde forskellige kombinationer i samme kvalitet. Hvis man for eksempel har et læder sleeve, som er stærkt materiale, som kun er i ét lag, så kan et vævet stof sleeve i flere lag sagtens være lige så stærkt, hvis det er sammensat rigtigt.

Hvad er det bedste sleeve til Mac?

Det bedste sleeve til din Mac afhænger meget af hvordan du normalt bruger din Mac og hvilke omgivelser du befinder dig i. Et Cartinoe luksus sleeve i Ultra tyndt kunstlæder er super lækkert og stilfuldt, hvilket er en oplagt mulighed hvis du ikke har en hård transport tur foran dig. Hvis du til gengæld skal cykle med din Mac til skole eller arbejde hver dag, jamen så er et MacBook Pro sort blødt sleeve med lynlås og 2 ekstra lommer nok et bedre valg til dig, da det er nemmere at transportere og er lavet med sikkerhed i sinde. Hvis du alligevel skal have din Mac i en taske, men gerne vil have ekstra beskyttelse mod vind og vejr, da den er et dyrebart eje, så er et Vandtæt sleeve til MacBook’s et udmærket valg, da det giver dig ekstra beskyttelse og er nemt at håndtere. I samme stil er et simpel filt sleeve til Mac også en mulighed, da det giver lidt ekstra beskyttelse mod ridser, samtidigt med at det giver et simpelt, stilfuldt look, i stedet for det mere robuste look fra de sleeves med beskyttelse i fokus.

Hvordan vælger jeg sleeve til Mac?

Når du skal vælge sleeve til Mac, så er det vigtigt at finde ud af hvilke miljøer du oftest bruger det i. Der er ret stort forskel på om du skal vælge et ud fra at minimere slid eller ud fra det mest stilfulde design. I mange tilfælde vælger producenterne nemlig at specialisere de forskellige modeller med forskellige styrker og svagheder. Hvis din Mac skal med på en byggeplads, så er det en god idé at have beskyttelse som topprioritet, da den højst sandsynligt bliver udsat for slid og stød. Hvis du til gengæld bruger din Mac til møde præsentationer på kontoret, så er det nok vigtigere med et stilfuldt look, end at den giver høj beskyttelse. Dog er egne præferencer det mest afgørende i sagen, da ethvert sleeve til Mac vil give en vis form for beskyttelse og de fleste har et ganske elegant look. Normalt vil pris også være en faktor, men i vores udvalg er prisforskellen mellem de forskellige sleeves af mindre betydning, så det er hovedsageligt formål og præference der afgør hvilket sleeve til Mac der er bedst til dig.

Derudover er de sleeves til Mac i den praktiske ende også ofte udstyret med ekstra lommer, så hvis du har brug for at opbevare andre enheder eller produkter deri, så kan det være en fordel at tage højde for dette.

Det skal selvfølgelig nævnes at der findes forskellige størrelser af Mac’s og dermed er de forskellige sleeves også designet til forskellige størrelser, hvilket du skal være opmærksom på før du lægger et sleeve til Mac i kurven.