300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Sinox One SOB0105 Tv vægbeslag. Sort TV størrelse: 32"- 55"

vare nr.: #SE01-SOB0156

Sinox One SOB0105 Tv vægbeslag. Sort TV størrelse: 32"- 55"

Sinox One SOB0105 Tv vægbeslag. Sort TV størrelse: 32"- 55"

vare nr.: #SE01-SOB0156

  599,00 kr

  ca. 1-3 dages levering
  Gratis fragt

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.

  SinoSinox One har designet dette TV-ophæng til dig, der ønsker en fleksibel ophængning af din fladskærm. Med drejearmen har du mulighed for at indstille fladskærmens placering afhængigt af indretningen i dit hjem. Maximal belastning: 35 Kg.. Vægbeslag type: Turn og tilt med 2 arm. TV størrelse: 32"- 55" . VESA størrelse: 200x200, 300x300 og 400x200 . Fra 42 mm Til 458 mm mellem væg og tv.

  Brug dette smarte og ekstra fleksible vægbeslag til at have dit tv hængende og nyd, at du med Sinox One beslaget både kan have dit tv tæt ind til vægge og ud i forskellige vinkler.

  Brug dette smarte og ekstra fleksible vægbeslag til at have dit tv hængende og nyd, at du med Sinox One beslaget både kan have dit tv tæt ind til vægge og ud i forskellige vinkler.

  Yderligere information ↓


  Vi svarer mails i gennemsnit efter 7 timer, nu.

  Kun 0% fortryder sit køb af dette produkt.

  NPS score er fremragende på 80

  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Tv-Beslag, Sort, Jern, 3 Turn, Model: Sinox One TV Mount 400x400

  Det kan være skønt med et fjernsyn, der er helt fladt op af væggen og som dermed ikke fylder meget når det hænger. For når et fladskærm optager meget plads i stuen eller soveværelset kan det hurtigt blive en slags hovedperson i rummet og det kan tage meget opmærksomhed, hvilket ikke altid er så hensigtsmæssigt. Derfor er der mange, der vælger et vægbeslag, der gør, at fjernsynet hænger helt tæt indtil væggen. Dog kan der også være rigtig mange fordele ved et mere fleksibelt vægopslag som dette Sinox One SOB0105 tv vægbeslag. Det kan nemlig gøre, at du kan indstille placeringen af fladskærmen løbende. Måske er du typen der godt kan lide at rykke lidt rundt i dit hjem. Hvis du har dit tv hængende et bestemt sted kan det hurtigt blive ufleksibelt da du for eksempel ikke kan have din sofa stående et andet sted, hvis det primært er fra sofaen du ser tv. Med drejearmen på dette vægbeslag kan du sagtens flytte din sofa et andet sted hen. Du kan nemlig blot bruge drejearmen til at regulere hvor dit tv skal være henne. Denne særlige vinkling gør, at du ikke er nødt til at have en stue der altid er indrettet på helt samme måde. Med dette vægbeslag kan du have et tv hængende, der vejer op til 35 kilo. Drejearmen kan have et tv, der måler mellem 32 og 55 tommer. Når vægbeslaget er tæt ind mod væggen er der 42 mm fra tv til væg, hvilket er meget lidt når man tænker på, at der er 458 mm mellem væg og tv når drejearmen er strakt helt ud.

  Det kan være skønt med et fjernsyn, der er helt fladt op af væggen og som dermed ikke fylder meget når det hænger. For når et fladskærm optager meget plads i stuen eller soveværelset kan det hurtigt blive en slags hovedperson i rummet og det kan tage meget opmærksomhed, hvilket ikke altid er så hensigtsmæssigt. 

  Derfor er der mange, der vælger et vægbeslag, der gør, at fjernsynet hænger helt tæt indtil væggen. Dog kan der også være rigtig mange fordele ved et mere fleksibelt vægopslag som dette Sinox One SOB0105 tv vægbeslag. Det kan nemlig gøre, at du kan indstille placeringen af fladskærmen løbende. Måske er du typen der godt kan lide at rykke lidt rundt i dit hjem. Hvis du har dit tv hængende et bestemt sted kan det hurtigt blive ufleksibelt da du for eksempel ikke kan have din sofa stående et andet sted, hvis det primært er fra sofaen du ser tv. Med drejearmen på dette vægbeslag kan du sagtens flytte din sofa et andet sted hen. Du kan nemlig blot bruge drejearmen til at regulere hvor dit tv skal være henne. Denne særlige vinkling gør, at du ikke er nødt til at have en stue der altid er indrettet på helt samme måde. Med dette vægbeslag kan du have et tv hængende, der vejer op til 35 kilo. Drejearmen kan have et tv, der måler mellem 32 og 55 tommer. Når vægbeslaget er tæt ind mod væggen er der 42 mm fra tv til væg, hvilket er meget lidt når man tænker på, at der er 458 mm mellem væg og tv når drejearmen er strakt helt ud.

  Produktinformation

  • Mærke:

   Sinox

  • Varenr:

   #SE01-SOB0156

  • EAN nummer:

   5706808017022

  • Prisgaranti:

   Ja

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model:

   SOB0156

  • Udstyr:

   Tilbehør

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • CE certifikat:

   Ja

  Fragtmuligheder

  FragtmetodeOmdelingPakkeshopWeekend leveringPris
  GLS Pakkeshop
  GLS Pakkeshop
  Ja ✅Nej0,00 kr.
  GLS hjemmelevering
  GLS hjemmelevering
  Ja ✅Nej0,00 kr.

  *Gratis fragt hvis din kurv er over 500kr.

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  Spørgsmål & svar