300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Target Display Mode til iMac 27" 5K, iMac 4K og M1 24" iMac

Target Display Mode er den funktion, som iMac's har, hvor man kan bruge en iMac som ekstern skærm. Så du fx kan sætte en iMac til din MacBook og bruge iMac'en som ekstern skærm på din MacBook. 

Apple tilbyder ikke Target Display Mode til iMac's, som er fra efter 2014 - da det var dr de begyndte at bruge 5K skærme, som der på det tidspunkt ikke var nogen kabler som understøttede. Det er der i dag, men Apple tilbyder det stadig ikke. De gør det nok ikke, fordi en iMac bruger mange gange mere strøm end en normal ekstern skærm og der er brugt rigtigt mange resurser til at bygge en iMac, så det er miljøsvineri at bruge en iMac som ekstern skærm, i stedet for at købe en normal ekstern skærm og sælge iMac'en på DBA. Som du kan læse af afsnittet oven for er det også vores holdning, så vi kommer ikke til at hjælpe dig med det her :) 

At bruge en iMac som ekstern skærm er miljøsvineri i stedet for at købe en normal ekstern skærm og sælge iMac'en på DBA. Alle de resurser som går til spilde er ikke det værd.
Anders Kristensen
CEO for Mackabler

Skærmen i en 5K 27" iMac, en 24" 4,5K iMac eller den lille 21,5" 4k iMac er super gode, og det er som regel meget svært at finde noget tilsvarende til samme pris. Det er desværre sådan det er.

Du kan læse om hvordan du gør med ældre Mac's her: Brug din iMac som ekstern skærm.

Men der er et alternativ

Et firma ved navn Astropad laver en adapter, som kan det her: lunadisplay som har en funktion, der hedder: Mac-to-mac mode. Den koster 80$ og er ikke noget vi sælger eller noget vi får - se vores holdning ovenfor. 

Minimum Requirements

  • Primary Mac must be a 2011 model or later, and running macOS 10.11 (El Capitan) or later
  • Secondary Mac must be a 2007 model or later, and requires macOS 10.8 (Mountain Lion) or later
  • Internet connection is necessary. USB-cable connection is only supported for Mac-to-iPad Mode at this time

Mac-to-Mac Mode Features

  • Trackpad support for both computers
  • Keyboard support for both computers
  • Works with older Mac models (Secondary Mac)

Et andet alternativ: (billigere)

Air Display er et program, som virker til Mac, iOS enheder, Androids eller Windows PC'er til at bruge dem som ekstern skærm til din Mac PC.

Du kan downloade det her: Air Display

Appen koster 169 kr. til Mac, den koster 129 kr. til iOS, 129 kr. til Android og 127,63 kr. til Windows. Du skal købe hver app, du skal bruge, men Appen du skal bruge på din hoved-Mac er gratis

Så hvis du skal sætte din iMac til en anden iMac som ekstern skærm, så koster det 169 kr. Skal du også have en iPad på, skal du betale yderligere 129 kr, men du kan gratis bruge samme iPad eller iMac som ekstern skærm til flere andre Mac's.

Du kan også bruge en MacBook Air eller MacBook Pro som ekstern skærm med dette software.

Denne løsning er mest til små opgaver, eftersom skærmen ikke automatisk tilslutter, og dette system - pga den måde det er bygget op på - ikke er særligt hurtigt. Så hvis du viser noget, som kræver lidt af din PC, kan systemet blive langsommere. Det kræver også mere af din hoved-Mac, som så vil have mindre overskud til andre opgaver.