300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT


Studierabat på Apple Store?

Som studerende ved du nok at man kan få en lille rabat i de fleste butikker, ved at fremvise sit studiekort. Men vidste du, at Apple også kører med studierabat? Apple har lavet en side, som henvender sig til studerende. På deres side kan du få deres produkter til studie rabat i Apple store. Deres side kan findes på adressen Studierabat på Apple store.

På siden er alle deres computere sat ned til studiepris.
Det gør det mere eftertragtet, at købe en mac til sit studie.  Der er en stor rabat at hente, du sparer både penge på computeren, du får ikke længere et gavekort med på 600 kr, desværre.
Jeg vil i denne guide vise dig hvad du skal gøre for at få denne rabat. Først besøger du hjemmesiden, som jeg har skrevet længere oppe i indlægget, for at få studie rabat i Apple store. Du vælger nu den computer eller enhed, som du har lyst til at købe.  Jeg har taget nogle screenshots, så det er lettere at forstå, hvad man skal gøre.
Selvom teksten står på engelsk, skal det ikke skræmme dig væk. Det er stadig den danske Apple store, det kommer fra. For nogle år tilbage, skulle du vælge hvilken skole eller universitet du gik på. Sådan er det ikke mere, nu skal du blot vælge hvilken computer du vil have, mere simpelt bliver det ikke.  Du kan få alle de samme enheder, på deres studie side, som du kan i den normale shop. Det er næsten en tro kopi, forskellen er bare priserne.
Apple er kendt for deres gode computere, og det bliver næsten ikke bedre, når man kan få det til studie rabat i Apple store.
Man undre sig over at skoleprogrammer, eller en smart taske som du kan beskytte din nye computer med ikke har studierabat på sig, men det har de altså ikke. Der er heller ikke studierabat på iPhone/iPads. Det kan også bruges i App storen til noget lækkert video redigerings software, hvis det medfølgende iMovie ikke er godt nok, ellers kan du bruge de til at købe en af de andre 100vis af arbejdes apps, som gør det lettere og hurtigere at studere med sin Mac, Word er også blandt de apps du kan købe til din Mac med studierabat.
Med til din mac følger software som iPhoto, iMovie, GarageBand, pages, numbers og Keynote, alt sammen gør den god som studiecomputer.

Macbook air studierabat

Med Macbook air får du altid 6% i studierabat, du får så vidt vi kan se ikke et gavekort med på 600kr, som man tidligere har fået.

Macbook air Studierabat

Macbook Pro studierabat

Med Macbook pro får du lidt anderledes rabat, du får nemlig 6% rabat hvis du køber en 13" macbook pro, enten en Macbook pro retina 13" eller en Macbook pro 13", men du får 8% rabat hvis du køber den store 15" Macbook pro retina. du får så vidt vi kan se ikke et gavekort med på 600kr.

Macbook pro studierabat

iMac studierabat

iMac studierabatten er helt enkel, du får bare 6% rabat, uanset hvilken iMac du køber, det er lidt kedeligt eftersom en iMac 27" koster det samme som en stor Retina Macbook pro. du får så vidt vi kan se ikke et gavekort med på 600kr, som man tidligere har fået.

iMac studierabat

iMac 5k studierabat

Den nye iMac 5k er meget dyr, og den bliver desværre ikke meget billigere med studierabat, den vi havde nok regnet med at få 8% på den store iMac men det blev kun til 6%.

iMac studierabat

Macbook studierabat

Den nye Macbook i sort, guld og sølv fås også med studierabat, man får 6% på den, uanset hvilken man køber

Macbook studierabat


Bliv Mac super-bruger