300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

De 9 bedste spil til Mac!

M1, 32bit og Rosetta 2

Mac spil verdenen er blevet mere kompleks på det sidste, for det første har Apple gjort så Mac's ikke længere kan køre 32bit spil, det gjorde at alle spil skulle opdateres og mange er endnu ikke blevet opdateret.

Mac's med M1 er kommet ud, den er super god til gaming, virkeligt virkeligt god i forhold til ældre Mac eller nyere Windows PC'er af samme type, dog er der ikke mangler spil som er lavet til M1 endnu.

Spil kræver næsten altid alt ydeevne fra din PC, så er det vigtigt at spil er optimeret til den PC du har, og her er der allerde mange spil som er lavet til M1 i dag, de er alle super optimeret og virker alle meget godt, andre som bruger rosetta 2 til at køre kan også køre godt. Du kan se en liste over spil som er lave til en M1 Mac her, og om de virker godt eller dårligt: "Mac M1 Games: Native & Rosetta 2 supported games"

Hvor finder man spil til Mac?

Et af de bedste argumenter Windows brugere har tilbage er “Man kan ikke spille på en Mac”, og det er også rigtigt at det er lidt mere besværligt at spille på en Mac end en Windows PC.

Fx udkommer de fleste store titler kun til Windows, og hvis de kommer til Mac er de tit år forsinkede - men der er en masse som er med, også af de helt store spil producenter. 

Blizzard som udgiver Warcraft, World of Warcraft, Starcraft og mange flere, udgiver altid spil til både Mac og Windows samtidig. 

Valve gør det samme, de står bag spil som Counter-strike, Half-life, Dota, Portal, Team Fortress og mange flere. Valve driver også spil portalen “Steam” som fungere på Mac. 

2K games som står bag serien Bioshock, dog er det kun det nyeste Bioshock Infinite som fungerer til Mac. 
Alternativt kan man med fordel installere Windows på sin Mac med Bootcamp. Så kan du spille alle dine yndlingsspil.

Fortnite

Et spil som er blevet kæmpe på få år. Se gameplay videoen, det er vanvittigt og alle elsker det :)

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider er et strategi/action spil som vi elsker, det kombinere alt det man tidligere har set fra Tomb Raider spil med action & stealth som man kender det fra nyere shooters.

BioShock Infinite

BioShock er et rigtigt godt spil som foregår i en verden tager af storm af Atlas Shrugged’s politiske utopia, hvor eliten er flyttet op i himmelen. Igen er historien et kæmpe plus.

XCOM: Enemy Unknown

I spillet er jorden indtaget af aliens, du skal som kommander i et turbaseret spil bekæmpe aliens i alle former og farver. Du skal opgradere dine soldater, deres våben og bestemme hvilken spille stil du vil udøve.

Limbo

Limbo er et dansk spil, som er et platform 2d spil, som på trods af sin meget simple opbygning er yderst underholdende og bestemt skræmmende.

StarCraft II

Starcraft er en rigtig klassiker som var med til at definere Blizzard som en af verdens største spilproducenter. Starcraft 2 er allerede en klassiker - strategi spillet giver rig mulighed for både action og tanke virksomhed, hvilket er en rigtig god blanding.

WarCraft 3 reforged

WarCraft er en rigtig klassiker som var med til at definere Blizzard som en af verdens største spilproducenter. WarCraft 3 var allerede en klassiker - strategi spillet giver rig mulighed for både action og tanke virksomhed. Dette er en ny version af et ældre spil så det virker med nyere Mac's og det har bedre grafik.

Sid Meier's Civilization 6

Civilization 6 er endnu et rigtigt strategi spil fra 2K Games. I Civilization V kæmper man imod sine fjender ved at erobre områder, eller udvikle sig forbi sin modstander. Civilization V er turbaseret, og strategi er vigtigt, hvilket betyder mindre action. Du starter altid, som i 1991 da første Civilization udkom, med dig, en enkel nybygger, med en spids pind, som skal udforske en verden på fredelig eller ufredelig vis - samtidig med at du skal står for militær, diplomati, videnskab, infrastruktur, samfundet og meget mere.

Portal 2

Portal 2 er et af verdens bedste spil, det er i hvert fald hvad spilanmelderne siger.
I spillet bliver du udstyret med en pistol som kan lave huller i vægge, lofter og gulve som er en portal til et andet slags hul du også har kontrol over. 
Det er meget simpelt, og idéen er rigtig veludført, ligesom historien.

Virker ikke på Mac's med nyeste software eller M1.

Portal 2 - Spil til Mac