300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT


De 6 bedste spil til Mac!

Hvor finder man spil til Mac?

Et af de bedste argumenter Windows brugere har tilbage er “Man kan ikke spille på en Mac”, og det er også rigtigt at det er lidt mere besværligt at spille på en Mac end en Windows PC.
Fx udkommer de fleste store titler kun til Windows, og hvis de kommer til Mac er de tit år forsinkede - men der er en masse som er med, også af de helt store spil producenter.

Blizzard som udgiver Warcraft, World of Warcraft, Starcraft og mange flere, udgiver altid spil til både Mac og Windows samtidig.

Valve gør det samme, de står bag spil som Counter-strike, Half-life, Dota, Portal, Team Fortress og mange flere. Valve driver også spil portalen “Steam” som fungere på Mac.

2K games som står bag serien Bioshock, dog er det kun det nyeste Bioshock Infinite som fungerer til Mac.
Man kan også bare bide i det sure æble og installere Windows via Boot camp. 

 

 

 

Portal 2

Portal 2 er et af verdens bedste spil, det er i hvert fald hvad spilanmelderne siger.
I spillet bliver du udstyret med en pistol som kan lave huller i vægge, lofter og gulve som er en portal til et andet slags hul du også har kontrol over.
Det er meget simpelt, og idéen er rigtig veludført, ligesom historien.

Portal 2 - Spil til Mac
 

BioShock Infinite

BioShock er et rigtigt godt spil som foregår i en verden tager af storm af Atlas Shrugged’s politiske utopia, hvor eliten er flyttet op i himmelen.
Igen er historien et kæmpe plus.

BioShock - Spil til Mac
 

XCOM: Enemy Unknown

I spillet er jorden indtaget af aliens, du skal som kommander i et turbaseret spil bekæmpe aliens i alle former og farver.
Du skal opgradere dine soldater, deres våben og bestemme hvilken spille stil du vil udøve.

XCOM: Enemy Unknown - Spil til Mac
 

Limbo

Limbo er et dansk spil, som er et platform 2d spil, som på trods af sin meget simple opbygning er yderst underholdende og bestemt skræmmende.

Limbo - Spil til Mac
 

StarCraft II

Starcraft er en rigtig klassiker som var med til at definere Blizzard som en af verdens største spilproducenter.
Starcraft 2 er allerede en klassiker - strategi spillet giver rig mulighed for både action og tanke virksomhed, hvilket er en rigtig god blanding.

StarCraft II - Spil til Mac
 

Sid Meier's Civilization V

Civilization V er endnu et rigtigt strategi spil fra 2K Games. I Civilization V kæmper man imod sine fjender ved at erobre områder, eller udvikle sig forbi sin modstander.
Civilization V er turbaseret, og strategi er vigtigt, hvilket betyder mindre action.
Du starter altid, som i 1991 da første Civilization udkom, med dig, en enkel nybygger, med en spids pind, som skal udforske en verden på fredelig eller ufredelig vis - samtidig med at du skal står for militær, diplomati, videnskab, infrastruktur, samfundet og meget mere.

Sid Meier's Civilization - Spil til Mac

Bliv Mac super-bruger