300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Sådan behandler du dine kabler bedst

Sådan behandler du dine kabler bedst

For at forlænge et kabels levetid (uafhængigt af kvalitet og kabel) skal man altid sørge for at undgå at bukke det. Jo flere gange man bøjer kablet jo større sandsynlighed er der for at kablet vil gå i stykker. Garantien dækker ikke hvis kablet er gået i stykker pga. bukning, derfor kan det betale sig at sørge for at kablet er så lige som muligt.

Sådan behandler du dine kabler bedstSådan behandler du dine kabler bedstiPhone headset

 Headset er utrolig skrøbelige i forhold til laderkabler i det ledningen at meget tyndere, og derfor kan det bukkes mere, og dermed knække nemmere. Derfor skal man sørge for at ikke lave nogen knæk eller ekstreme buk i det det forringer headset'ets levetid. Derfor sørg for altid at holde kablet så lige som muligt og store bløde buk.

Mange har en tendens til at sno headsets rundt om sin telefon, og det skal man lade vær med hvis man ønsker at forlænge levetiden. Den konstante bøjning og udrulning gør at ledningerne inden i bliver meget skrøbelige og til sidst knækker. 

  Sådan behandler du dine kabler bedstSådan behandler du dine kabler bedstThunderbolt/Mini DisplayPort kabel

Det er også vigtigt når man benytter sin computer at sørge for at ens kabler ikke laver et knæk. Et knæk vil forringe kablets levetid i det det bliver udsat for et pres, som kan medføre at ledningerne inde i kablet knækker, og dermed forsvinder forbindelsen og kablet er dermed defekt. Derfor sørg altid for at der ikke er nogen buk nogen steder på ledningen.

Nogen har måske ikke et bord tæt nok på fjernsynet når de bruger kablet, og derfor er nogen fristet til at trække kablet så lang de kan hvilket medfører at kablet knækker. Hvis man gør det ofte nok kan man være sikker på at kablet dør.
Sådan behandler du dine kabler bedstSådan behandler du dine kabler bedst

 

Disse "regler" gør sig gældende på alle kabler vi og andre sælger.