Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Powerbanks med printet logo

Skil dig ud fra flokken med dine helt egne Powerbanks med print

Nu kan du få print på batterier, så du for eksempel kan få en powerbank med eget logo eller blot vælge præcis den farve og det design, som du bedst kan lide. 

Disse batterier med eget logo, kan vise sig, at blive meget mere værd end den egentlige pris for dem og selv den mindste powerbank med logo kan få en stor betydning. 

Ved at vælge en powerbank med print, kan du for eksempel bruge powerbanks til at promovere din virksomhed. Det er en fantastisk reklamemulighed; forestil dig blot de taknemmelige tanker der bliver sendt til dit firma, hver gang dine powerbanks med print redder dagen med ekstra strøm. 

Endelig er powerbanks med eget logo eller dit eget design og print på powerbanks også en ekstra sikkerhed for, at du får din egen powerbank med dig hjem igen. I en tid hvor vores batterier ofte har behov for ekstra opladninger, vil flere og flere medbringe egne powerbanks, når de er ude. Med dit eget print på batterierne, kan du hurtigt se, hvilken powerbank som er din. 

Så hvis du alligevel skal have en powerbank, hvorfor så ikke vælge en logo powerbank?

Hvad er en powerbank?
En powerbank er kort sagt et mobilt ekstra batteri, som du kan bruge til at oplade dine batteridrevne elektroniske enheder, så længe de er USB-opladelige. 

Hvor længe holder en powerbank?
Her går det hen og bliver en smule teknisk, men forklaringen herunder skulle gøre det nemmere og mere overskueligt, så du ikke ender med et fejlkøb. 

En powerbank kan indeholde forskelligt antal mAh (miliampere), som er en betegnelse for udnyttelseseffektiviteten i din powerbank. 

Kort sagt; en powerbank med et højt antal mAh, som for eksempel en 20.000mAh powerbank, kan oplade din enhed flere gange på én opladning end 5.000mAh powerbanks eller 10.000mAh powerbanks.  

Men det handler ikke kun om hvor mange mAh din powerbank har, det handler også om, hvor mange mAh der er i den enhed, som du vil oplade. 

Det vil sige, at hvis du har behov for at oplade enheder med et højt antal watt, så skal du også vælge en powerbank med et højt antal Watt. iPad's kan højest oplades med 20W for ipad pro'erne og iPhones kan højest oplades med 10W igennem et normalt USB stik og højest 27W via et USB-C stik. 

Som regel kan en mindre 5000mAh powerbank klare 2 opladninger til en iPhone, hvorefter selve powerbanken skal genoplades, hvor en kraftig én af slagsen derimod, som for eksempel en 20.000mAh powerbank, kan klare ca. 7 opladninger, før den skal oplades igen. 

Hvor hurtigt oplader powerbanks?
Det hænger sammen med antallet af Watt, hvor længe din powerbank er om at oplade din enhed. I afsnittet ovenfor har vi forklaret, hvad antallet af Watt gør for holdbarheden på en powerbank. Samme princip gør sig gældende for, hvor hurtigt en powerbank kan oplade din enhed. iPhones kommer med en 5W oplader og det kan alle powerbanks levere, de fleste kan endda oplade din iPhone med 2x hastighed.

Samtidig bør du også huske på, at opladningen af selve din powerbank også kan variere. Her hænger det nemlig på samme måde sammen med, hvor høj en kapacitet din powerbank har.Hvordan vælger jeg den rette powerbank til fimaet?

Hvilken type powerbank der er den rette for dig, er det, vi gerne vil hjælpe dig med at afklare, for der er selvfølgelig ingen grund til at købe mere power end du har behov for. 

Er du selv typen som ofte oplever, at du løber tør for batteri, eller kan du bare godt lide at være på den sikre side, så kan en 20.000mAh powerbank være et godt bud. Med den i tasken behøver du ikke længere få sved på panden, når du kan se, at dit batteri er ved at nå de sidste procenter - heller ikke selvom det er på flere af dine enheder; den har nemlig kapaciteten til at oplade i flere omgange på samme ladning. 

Powerbanks på fx 20.000mAh powerbank har en høj kapacitet, de er til gengæld også større, dem på 5000 eller mindre passer i lommer det gør dem på 20.000 mAh ikke, og lad dig ikke forføre af andre firmaer som mener de har en kæmpe powerbank der flyder som en mini en, de findes ikke, hvis de gjorde havde vi alle kørt rundt med dem i vores biler i stedet for benzin. 

Endelig bør du også se på hvilke features de forskellige powerbanks har. 

Du falder muligvis over nogle powerbanks, hvor der i produktbeskrivelsen står, at det er USB-C powerbanks. Denne betegnelse henviser til, at powerbanken kan benyttes med et USB-C kabel. Dette kabel er hurtigt blevet populært hos mange, da det har en oval form der gør, at det ikke kan vendes forkert. 

Som iPhone-bruger kan det desuden være en fordel at vælge en lightning powerbank.
Som regel kan du benytte alle typer powerbanks til at oplade din iPhone, men hvis din powerbank er en lightning powerbank, så kan du helt undvære kablet - og det er selvfølgelig rigtigt smart, da man jo ikke altid har sit ladekabel med på farten. 

Har du spørgsmål til powerbanks med print, så kontakt os endelig. Vi står klar til at hjælpe dig.  

Vi har 100vis forskellige, der kommer i alle former med med alle funktioner, vi har dem fra 2000 mAh op til 27.000 mAh(dette er den største du må flyve med) vi har dem også med lightning stik, USB-C stik og micro USB stik eller alle delene så de passer til alle telefoner og hele firmaet.

Der er dog krav, du skal have et par uger til at vente også skal du være opmærksom på at powerbanks med print er mindste bestillingen 100stk på de fleste og 1000stik på nogen enkelte. 

Anders på [email protected] eller os alle sammen på: [email protected]


Bliv Mac super-bruger