Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Lightning og andre USB kabler med dit eget logo

Nu kan du få kabler med eget logo

Uanset om du leder efter iPhone kabler med eget logo, android kabler med eget logo, multi kabler med eget logo, lightning kabler med eget logo, MFI lightning kabler med eget logo, micro USB kabler med eget logo eller USB-C kabler med eget logo så er du kommet til det rette sted, for vi har dem alle lige her.

Vi kan lige så godt sige det som det er; kabler er bare kedelige at se på. Og de er overalt, især på kontoret. Og når nu kabler desværre er uundværlige, hvorfor så ikke udnytte, at de er der?

Du kan for eksempel få et smart lightning kabel i firmaets farver eller et multi kabel med virksomhedens logo på. Det er en nem måde at reklamere på og samtidig få sat lidt kulør på de ellers så triste kabler.

Hos Mackabler.dk har vi naturligvis samlet et væld af muligheder, når det kommer til kabler med logo. Det er således ikke blot iPhone kabler med eget logo du finder hos os, men altså også android kabler med eget logo og mange flere.

Med på moden med logo på kablerne Nogle vil måske sige, at du skal være en smule nørdet for at have kabler med logo på, men det er vi jo altså også her hos Mackabler.dk. Og vi kan love dig for, at hvis du for eksempel har USB-C kabler med logo på, så er du helt fremme i skoene i forhold til design indenfor den digitale verden.

Det vil sige, at du ikke blot sætter mere kulør på tilværelsen for dig selv og dine omgivelser med dine MFI lightning kabler med logo (eller et af vores mange andre kabler med logo selvfølgelig). Du sender også et signal om, at du er med på de sidste nye digitale tendenser.

Og det er da slet ikke så dårligt et signal at sende. Vel at mærke samtidigt med at du får reklameret for virksomheden, hvis du vælger at sætte firmaets logo på dine kabler.

Og sidst men ikke mindst; så er dine kabler pludselig slet ikke så triste mere.

Det er givende at give et kabel med logo som gave Et multi kabel med logo kan selvfølgelig også være en god gaveidé. Det er i hvert fald en overraskende gave, da det stadig er ret nyt at sætte logo på kabler. Der er i hvert fald ingen tvivl om at kabler med eget logo giver et ekstra pift af professionalisme. Og du bestemmer jo selv, hvilket logo der skal på modtagerens kabel..

Vi vil naturligvis meget gerne hjælpe dig, hvis du er interesseret i multikabler med eget logo, micro USB kabler med eget logo eller hvilken som helst anden af de mange muligheder vi har for kabler med eget logo.

OBS: leveringstiden på kabler med eget tryk er i hvert fald 2 uger. 

Du skal også være opmærksom på, at der på de kabler med print er en minimumsbestilling; minimum 100 stk. på de fleste og 1000 stk. på nogle enkelte.

Vi har både kabler der virker med Android, iPhone, til 5W, 7,5W, 10W, 18W, 24W, 30W, 45W osv og nogle der virker til alle slags med både Lightning, Micro USB, Mini USB, USB, USB-C osv - alle kommer i en masse forskellige designs og priser.

Anders på [email protected] eller os alle sammen på: [email protected]


Bliv Mac super-bruger