Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Hvordan vi håndtere emballage og vores holdning til det

Vi gør hvad vi kan for at få så lidt emballage som muligt, det er både når vi sender pakken men også til selve produktet, vores egne brands kan vi styre det og de billige produkter kan vi som regel også styre det. store brands kan vi kun komme med foreslag til emballagen og det er altid langt ude i fremtiden fordi store brands som regel laver emballage til år af gangen. 

Vi ved godt at det ser billigere og dårligere ud at få et produkt uden emballage, og det helt sikkert skader os lige nu, men vi er sikre på at i fremtiden vil vi være på den rigtige side og om 10år er der ingen som taler om det her mere, fordi ingen vil gøre det.

Plastikspild

Med plastik spild mener vi emballagen til produkter, den bliver brugt i 2min og derefter smidt ud, vi gør løbende meget for at vores produkter kommer i så lidt emballage som muligt, så det er mindst muligt at smide ud efter du har fået produktet, mange af vores leverendøre har vi fået til at droppe emballagen helt, heldigvis, vi har dog også en masse meget store brands dem kan vi desværre ikke få til at droppe emballagen, vi har dog tit haft held med at få dem til at ændre emballagen fra den klassiske butiks emballage, der er så stor som muligt for at få opmærksomhed til en mere simpel, så lille som muligt version som passer meget bedre ind hos os. De store brands er efterhånden meget opmærksomme på dette, selv de kinesiske brands forstår problemstillingen.

Eksempler på emballage: 

Vær opmærksom på at vi ikke går efter nogen her, der er ingen der har nogen grund til at bruge billig og lidt emballage, derfor er der ingen der gør det, særligt dyrere produkter skal komme i en stor og god emballage for at de kan sælge i butikker og at de ser premium nok ud når de komme hjem til dig.

Her er vores egen imod en fra Sandberg.

1m MFi Lightning kabler by mackabler.dk

Hvordan skal det gøres rigtigt? 

Det handler ikke kun om papir og plastik, det handler også rigtigt meget om volumen, fordi her produkter bliver sendt hele vejen fra kina til EU også der fra til et firma som os også til sidst til dig, hver gang er der en bil/fly/båd/skib/tog der skal bære en masse luft og en masse pap/plastik som bliver brugt 2min også bliver det smidt ud. 

I Danmark brænder vi plastik og pap og laver det til fjernvarme, hvilket giver et ekstra led til samtalen, plastik brænder ikke så godt eller rent som pap, så det er noget dårligere.


Bliv Mac super-bruger