300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Hvor meget strøm skal en iPad/iPhone/iPod bruge? Og hvad kan den bruge?

Hvor stor en oplader skal en iPhone en iPad eller en iPod bruge? Og hvor meget kan den bruge max? 

iEnhederOpladeren den kommer medMax strøm den kan modtage
iPhone 1-5s5W USB oplader5W USB oplader
iPhone 6, 6s og 75W USB oplader10W USB oplader
iPhone 8, 8 plus, X, Xr, Xs, 115W USB oplader27W USB-C oplader
iPhone 11 Pro & Max18W USB-C oplader27W USB-C oplader
iPad's12W USB oplader12W USB oplader
iPad Pro'er med Lightning stik12W USB oplader20W USB oplader
iPad Pro med USB-C18W USB-C oplader27W USB-C oplader
iPod5W USB oplader5W USB oplader

Du kan oplade din iPhone eller iPad med den oplader der følger med den hele dens liv, men du kan også opgradere få en hurtigere opladning og komme hurtigere ud af døren. Oplader du med en en 10W oplader i stedet for en 5W så går det altså dobbelt så hurtigt. 

Du ødelægger ikke noget i din iPhone når du oplader den hurtigere, den er lavet til at holde til det - så der er intet at miste. 

Det er lidt interessant at iPhone 1 kom med en 5W oplader og det er den samme oplader, fuldstændigt, som kommer med iPhone 11 i dag - det er en let og billig måde at opgradere din iPhone på. 

iPad er der ikke så meget at opgradere, de fleste af dem understøtter nemlig kun den oplader de kommer med, men har du en Pro er det gode muligheder for at få en hurtigere opladning til den også.

Er en 27W oplader så over 5x så hurtig som en standard 5w iPhone oplader? 

Ja og Nej, oplader du fra 40-50%, mens din iPhone er en god temperatur og den ikke har noget at lave, så er den over 5x hurtigere, men oplader du fra 0-100% så er den slet ikke tæt på, det er faktisk ikke længde den oplader med 27W eller overhoved kan oplade med 27W, det er nemlig kun når alt er perfekt. Igennemsnit er der ikke meget forskel på en 18W og en 27W oplader, fordi det er så sjælendt opladeren faktisk giver 27W til din iPhone. 

Vi synes 18W er den bedste størrelse oplader til en iPhone 8 eller nyere, den er lille nok til at have med, de fylder faktisk ikke meget mere end en 5w oplader, men du får 95% af hastigheden fra en 27W uden at skulle bære rundt på en 27W oplader.

Vær opmærksom på at iPhone's max kan oplades med 10W via et USB-A kabel, og max 27W med et USB-C til Lightning kabel og med en oplader der understøtter USB PD.