300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Hvad er forskellen på Roborock moppekludene?

Har du købt dig en Xiaomi Roborock, men føler det en smule overskueligt om du skal købe en almindelig eller en luksus moppeklud? Så vil vi i denne guide give dig en bedre forståelse for forskellen mellem de to typer.
Almindelige moppeklude
De almindelige moppeklude er samme kvalitet som Xiaomis originale moppeklude, så du opnår samme resultat i din gulvvask med disse. Denne type fungerer ligesom en almindelig karklud og er kompatibel med Roborock-modellerne S5, S50 og S55 - dog ikke S7.
 • Samme kvalitet som Xiaomis originale moppeklude.
 • Fungerer som en almindelig karklud.
 • Kompatibel med Roborock S5, S50 og S55.
 • Ikke kompatibel med Roborock S7.
Luksus moppeklude
Luksus moppekludene udmærker sig ved at gøre det samme som de almindelige og mere til. De er tykkere og udstyret med mikrofibre, som gør rengøringen mere grundig. Luksus moppekluden er kompatibel med den nye S7-model og de ældre modeller S5, S50 og S55.
 • Bedre kvalitet og holdbarhed end originale moppeklude.
 • Tykkere klud med mikrofibre, som sikrer en grundigere rengøring.
 • Kompatibel med Roborock S5, S50, S55 og S7.
 • på lager.
  1456 Kina OEM

  Luksus moppeklud til din Xiaomi Roborock, som leverer en bedre kvalitet og holdbarhed end de originale moppeklude.  Med denne moppeklud er du sikret en god og grundig rengøring, hvor du er sikker på at gulvet er skinnende rent efter din Roborock har kørt en tur i hjemmet. Luksus moppekludene er kompatible med følgende Roborock modeller: S8, S7, S5/Max &...

  69,00 kr
  1-2 dages levering
Fælles for de to typer er, at de tåler at blive vasket i vaskemaskinen. Dog skal dette ikke ske på højere temperaturer end 60 grader, da det potentielt vil skade moppekludene.
Oplever du striber på gulvet i forbindelse med gulvvasken?
En god måde til at undgå striber, når din Roborock vasker gulvet, er ved at folde en opvredet karklud og placere den under moppen på din Roborock.
Bemærk, at denne ikke skal være for tyk, da det potentielt kan skabe problemer for hjulene og dermed forhindre den i at køre rundt. Karkluden gør samtidig også, at gulvvasken bliver bredere og mere effektiv.
Vi håber, at denne guide har givet dig en bedre forståelse af de to typer og samtidig også kan hjælpe dig til at opnå det bedste resultat af din rengøring.