300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Google Home I Danmark - Opsætning, tilbehør, smarthome m.m.

Hvad er Google Home?


Google Home er Googles bud på et smart speaker system, der ved hjælp af stemmekommandoer kan udføre en lang række forskellige handlinger for dig. Stemmegenkendelse og udførelse af handlinger håndteres af deres intelligente, personlige assistent Google Assistant.

Et smart system betyder kort og godt at det forbindes til nettet og kan opsættes sammen med andre enheder og apps der også fungerer med nettet. Det er et område i rivende udvikling og der kommer konstant nye produkter der kan kobles dertil.

Dertil kommer at det er et smart speaker system, hvilket giver dig mulighed for at styre alle funktionaliteterne som et smart system har, bare ved at snakke til det.

Systemet giver dig mange forskellige muligheder, heriblandt musikstyring, kalenderstyring, integrering af smart home produkter mm. Det kan sågar læse nyheder op for dig mens du sidder ved morgenbordet.

Google Home fungerer med Chromecast og giver dig dermed adgang til alle de features du kender derfra, som streaming til tv og musikafspilning gennem apps som Spotify. Det giver dig samtidig mulighed for at tilkoble flere Chromecasts, så du ikke er begrænset til et ad gangen.


Google Home I Danmark - Opsætning, tilbehør, smarthome m.m.

Hvad er Google Assistant?


Google Assistant er en personlig assistent baseret på artificial intelligence/kunstig intelligens der er udviklet af Google til at håndtere deres Google Home system og på flere nyere Android smartphones.

Assistenten reagerer på stemmekommandoer og gemmer dine kommandoer for at give dig den bedst mulige personlige hjælp. Den kan styre alle de enheder du kobler dertil over nettet og har en række værktøjer der gør at den kan søge og finde præcis hvad du beder den om.

Ligesom andre avancerede personlige assistenter er Google Assistant i stand til at have to vejs samtaler, hvilket gør kommunikation meget nemmere.

Det er en super smart måde altid at have en personlig assistent ved hånden eller i huset, da den kan håndtere en lang række opgaver for dig og generelt gøre livet væsentlig nemmere.

Assistenten kan hurtigt skrive aftaler i kalenderen, finde nyheder, styre temperaturen på dit smart termometer, spille det musik du har lyst, sende en besked for dig og et hav af andre muligheder.

Google Assistant er en helt essentiel del af Google Home, og gør systemet til et særdeles konkurrencedygtigt smart home system koncept.

Google Home I Danmark - Opsætning, tilbehør, smarthome m.m.

Hvad kan jeg med Google Home?


Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan med Google Home. Google tilføjer ofte nye features og der bliver udviklet mange nye smart produkter der kan kobles dertil.

Google Assistant kan håndtere de fleste opgaver på nettet for dig, og kan gøre organisering af planer og kalendere væsentligt nemmere, da man med et enkelt spørgsmål kan få forklaret alt hvad man har i kalenderen.

Man kan tilkoble en lang række smart produkter som kan gøre alt fra at måle forskellige ting i huset, til at styre strømmen i forskellige dele af huset. Med en god opsætning kan man dermed optimere en del på styringen af hjemmet.

Ved at have speakers godt spredt ud i huset kan man nemt tilgå alle dets features uanset hvilket rum man befinder sig i. Dette kan være særdeles praktisk hvis man vil sikre sig at alt lys er slukket, eller bare hvis man vil høre alarm fra den uanset hvor man befinder sig.

Hvordan sætter jeg Google Home op?


Opsætning af Google Home er heldigvis utroligt nemt. Når man har udpakket sin Google Home enhed, tilslutter man strømkablet, downloader Google Home appen og holder ens smartphone  i nærheden af enheden. Derefter gennemgår appen alle de nødvendige skridt med dig.

Når Google Home enheden er koblet til Wifi og har fundet hvad der ellers er af enheder på nettet, får du mulighed for at organisere det hele fra din app.

Herefter kommer der en række muligheder for hvordan man helst vil have den opsat, hvor der findes flere vigtige muligheder. Stemmegenkendelse er en vigtig del hvis du gerne vil have den til dig personligt.

Google Home har nogle muligheder som kan udvide hvad man kan gøre med det. Opsætning af betalingsmetode er en af de ting man kan overveje, da det kan køre køb på nettet meget nemmere. Men det er en vurderingssag om man er til det eller ej.

Hvis man har flere Google Home Max Speakers er der også mulighed for at parre dem op, så man kan benytte begge for bedre tilgang til systemet, samt bedre lyd hvis man hører musik eller noget i den stil.

For den fulde guide til hvordan man opsætter systemet kan man følge instruktionerne på linket herunder:

https://support.google.com/googlehome/answer/7029485?hl=en&ref_topic=7196250

Hvilke produkter kan jeg få til Google Home?


Rigtig mange smart home produkter kan bruges sammen med Google Home. Den åbenlyse partner til dit Google Home er en Chromecast, som giver dig mulighed for at sende direkte til dit tv eller anden skærm, om så det er video, billeder eller musik.

Der findes også flere smart tv's der kan koble direkte til Google Home uden brug af Chromecast, hvilket giver dig mulighed for også at styre kanaler derpå.

Derudover kan man med fordel benytte smart højttalere til at give den bedste lyd i huset hvis der skal spilles musik, enten til fest eller bare for sprød lyd i hverdagen.

Hvis man gerne vil have bedre kontrol over enhederne i hjemmet og strømstyringen generelt, kan det være en god idé at anskaffe smart strøm stik, da du dermed kan tænde og slukke for stikkontakter i hjemmet med en enkelt stemmekommando til dit Google Home.

Det samme kan gøres med smart pære holdere, der giver dig kontrol over lyset i huset, hvor nogle gør at du kan dæmpe og skrue op udover at tænde og slukke.

Man kan selvfølgelig også anskaffe en smart roomba, så du kan gøre rent i huset uden at skulle løfte en finger. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Udover det findes der en masse gadgets der kan gøre livet nemmere, som termostater, målere, kameraer, låse mm.

Google Home I Danmark - Opsætning, tilbehør, smarthome m.m.

Hvordan tilføjer jeg Smart Home produkter til Google Home?


En stor del af konceptet med et smart home produkt som Google Home er netop at det skal være nemt, og derfor er det også overraskende nemt at tilslutte smart home produkter til Google Home.

Hvis et smart home produkt er kompatibelt med Google Home, hvilket de fleste er, så kan det findes af Google Home så snart det er koblet op til det samme wifi.

Herefter kan du styre det vha. stemmekommandoer til Google Home eller via de tilhørende apps.

Se alle vores produkter til Google Home her

Hvad er den bedste måde at bruge Google Home på?


Fordelen ved at have et smart home system er at man nemt kan styre alle ens smart produkter gennem en enkelt central enhed. Med stemmestyring er det endda endnu nemmere.

Da dette er tilfældet giver det god mening at jo flere enheder man tilkobler, jo større styring har man over hjemmet gennem den centrale enhed.

Så hvis man vil benytte smart strøm stik f.eks. så gælder det om at dække så bredt som muligt, så man får bedst mulig styring over strømmen i hjemmet. På samme måde handler det om at dække alle de nødvendige sensorer som smart sensorer, så Google Home kan holde styr på alle de områder man har brug for samtidigt.  

Derudover er der forskellige opsætningsmuligheder der kan forbedre ens oplevelse. Da Google Home kan håndtere op til 6 forskellige stemme profiler, kan man med fordel indtale alle relevante personer i huset for at få den bedste personlige oplevelse.