300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Få printet dit Logo på trådløse Qi oplader til iPhone

Få en smart Qi oplader med logo til kontoret

En Qi logo oplader er det sidste nye hit i kontorverden. En Qi oplader er en trådløs iPhone oplader, som har nogle klare fordele frem for den traditionelle opladning via kabel. 

Med en tynd logo Qi oplader slipper du for at tilslutte din iPhone til et kabel, når du skal oplade. I stedet lægger du simpelthen bare din iPhone oven på den flade Qi oplader, og så oplades din telefon. Det siger næsten sig selv, at det vil føles befriende ikke først at skulle gribe efter kablet og tilslutte det mobilen, men blot lægge den ovenpå en tynd logo trådløsoplader.

En Qi logo oplader er den optimale udnyttelse 

Med vores nye Qi oplader med logo kan du nu reklamere for din virksomhed på en praktisk måde. En Qi oplader ligger oftest på skrivebordet, frit fremme, så den er nem at tilgå. Derfor kan du lige så godt udnytte, at du kan få en trådløs oplader med logo. Det vil helt sikkert vække opsigt og pynte i kontorlandskabet som ellers ofte er præget af sorte og grå nuancer. 

Selvfølgelig behøver det ikke nødvendigvis at være et firmalogo, som du får printet på din trådløse oplader; du kan få printet stort set lige hvad du vil. Du skal blot være opmærksom på, at du skal købe mellem 100 og 1000 stk. førend du kan bestille vores Qi logo oplader. 

Sådan virker en Qi oplader

Princippet om trådløs opladning er baseret på magnetisme. Når afsenderspolen i den trådløse oplader opfanger, at en modtagerspole er tæt nok på (som når du lægger din mobil oven på den), begynder den at oplade.

Men for at din telefon kan oplades trådløst via Qi opladeren, skal der altså først være strøm på selve opladeren. Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke helt slipper for kabler, hvis du vælger en trådløs oplader med logo. Selve Qi opladeren har nemlig et kabel, som skal tilsluttes. På den måde har du altså en fast ladestation til din mobiltelefon.

iPhones 8, 8+ og X oplades med 5 til 15 Watt. Selvom 5 watt er den styrke din iPhone-oplader kommer med, så anbefaler vi dig alligevel som minimum at købe en 7,5W QI oplader med logo eller endnu bedre; en 10W trådløs oplader med logo. 

Selvom du vælger en 10W Qi oplader med logo. kan den nemlig godt bruges til at oplade din mobiltelefon som kan modtage op til 7,5 watt. 

Værd at vide om en Qi logo oplader

Der er nogle få ting som er værd at huske, når man bruger en Qi oplader. Først og fremmest skal der være fri adgang mellem de 2 spoler. Det vil sige, at du altså ikke skal lægge noget ind i mellem telefonen og den trådløse oplader. 

Dog kan en Qi logo oplader godt håndtere, at du har et cover på din mobiltelefon, så længe coveret ikke er forsynet med en metalplade. 

Ligeledes skal du også huske, at hvis du har kreditkort eller andet som indeholder magnetisme eller chips, skal du huske at sørge for, at de ikke er placeret mellem telefonen og opladeren, da dette kan reducere ydeevnen af opladeren og måske endda beskadige  genstandene. 

Det kan desuden være en fordel at slå vibratoren fra, når din iPhone ligger på den trådløse oplader. Når telefonen vibrerer, kan den nemlig flytte sig og hvis den får flyttet sig tilstrækkeligt fra pladen, forringes opladningen.

Trådløs opladning er fremtiden 

Der er ingen tvivl om at trådløs opladning er vejen frem. Med tiden bliver de forskellige ladestationer formentlig mere ensrettede, så de kan benyttes på tværs af enheder og mærker. Indtil da er det vigtigt, at du undersøger hvilken standard af trådløs opladning din mobiltelefon understøtter inden du køber en Qi oplader med logo. . 

Med en tynd logo Qi oplader signalerer du således også til dine omgivelser, at du er med på den digitale verdens udvikling. Særligt for visse virksomheder er dette et vigtigt signal at sende, og det kan altså nu gøres nemt ved fx. en 7,5W trådløs oplader med logo placeret diskret på skrivebordene. 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan benytte en trådløs oplader, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig om både Qi opladere med logo, og uden logo, og alle vores andre produkter, som du eventuelt også har spørgsmål til.

Der er dog krav, du skal have et par uger til at vente også skal du være opmærksom på at de trådløse Qi opladere med print er mindste bestillingen 100stk på de fleste og 1000stik på nogen enkelte.

Vi har både nogen der virker med Android, iPhone, til 5W, 7,5W, 10W, 15W og nogen der virker til alle slags samt en masse forskellige designs og priser.

Anders på [email protected] eller os alle sammen på: [email protected]