300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT


Få en video(også fra dvd) over på en iPad

Det kan være svært at få videoer over på sin iPad, især hvis de er i et forkert format eller på en dvd eller et andet sted som en iPad ikke kan læse. 

En iPad er meget begrænset i hvilke videoer den kan spille, Apple har for længe siden besluttet sig for at brugere af deres iPods, iPads og iPhones helst skal bruge apps eller de videoer som man kan købe/leje hos Apple i iTunes i stedet for dem man finder rundt omkring på nettet eller har stående under tv'et som DVD'er.

Der er et par steps man skal igennem for at få en DVD eller video over på sin iPad, iPod eller iPhone.

  1. Først skal DVD'en gøres digital og lægges over på din Mac/Win PC. Dette gøres med et stykke software på en Mac/Win som lægger videoen fra en DVD over på din Mac/Win PC. Se mere enden for under punktet 1.
  2. Hvis videoen er på din Mac/Win Pc i forvejen skal du bare lave den om så den kan lægges ind i iTunes. Se mere enden for under punktet 2.
  3. Læg videoen ind i iTunes, og i iPhone/iPad/iPod indstillingerne i film kan du sætte til hvilke film skal lægges over på din iPhone/iPad/iPod. Se mere enden for under punktet 3.
Alle steps er forklaret neden for:

Læg en DVD ned på din Mac/Win PC

1. Når en DVD skal laves om så den kan lægges ind på din Mac/Win PC, skal du bruge et bestemt software, som kan det, vi har fundet det software som hedder: Free DVD Ripper, det er heldigvis gratis. 

Det er meget enkelt du skal sætte DVD'en i din Mac, åbne programmet Free DVD Ripper også loade videoen, her efter skal du vælge "profile" MP4 for at få videoen ud i et format som iTunes kan bruge, alle standard indstillinger er fine og du behøver ikke ændre andet hvis du ikke vil, MP4 er hvad iTunes læser normalt. Her efter kan du gå til punkt 3.

Free DVD ripper

Konverter en video så den passer til iPhone/iPod/iPad

2. Hvis du bare skal lave en video om så den kan lægges over i iTunes, skal du bruge et andet program, det hedder Smart Converter, det er også gratis og virker med næsten alle typer videoer og laver dem let og hurtigt om så de kan bruges i iTunes og derfor også på din iPod, iPad og iPhone, Det er meget enkelt at konvertere med Smart Converter, du skal vælge den profil du helst vil have, hvis du har en iPad, skal du vælge iPad, hvis du har en iPhone skal du vælge den osv. alle Apples enheder er i profil-listen, så du skal bare vælge den rigtige eller den som er tættest på. Her efter kan du gå til punkt 3.

smart converter

Læg videoen over på din iPhone/iPod/iPad

3. Nu skal videoen lægges over på din iPhone/iPod/iPad, dette er det letteste af det hele, videoen skal bare trækkes over i iTunes, hvor den ligger sig i film eller tv serier også skal du ind i indstillingerne for din iPhone/iPad/iPod og hvilke filer den synkronisere, du skal trykke på din iPhone/iPad/iPod derefter på film eller tv serier alt efter hvor videoen har lagt sig, også skal du trykke video til, så den bliver synkroniseret over på din iPhone/iPad/iPod. På billedet neden for kan du se hvordan den sidste tab ser ud i iTunes.

iTunes send video til iPhone iPad og iPod


Bliv Mac super-bruger