Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Bilopladere til iPhone's med dit eget logo

Oplad din telefon imens du er på farten med en logo biloplader

At have en biloplader i din bil, så du kan oplade din mobiltelefon imens du er på farten, er efterhånden blevet et standardudstyr for de fleste bilejere. Men vidste du, at du nu kan få en iPhone biloplader med logo, så du samtidig kan tilføje dit eget særpræg til bilens indvendige design?

Hvorfor er det smart med en biloplader

Vi kender det alle. Af en eller anden grund fik du ikke lige opladet din telefon i løbet af natten, og nu, lige inden du skal ud af døren, er den ved at løbe tør for strøm. 

Men hvis du er i bil, behøver du altså ikke at frygte; du tilslutter blot din telefon til din billader i bilen. Når du ankommer til din destination, er din mobiltelefon klar til en ny dag med dig.

I vores tid bruger vi vores mobiltelefon til stort set alt. Vi er afhængige af den på mange måder, og det kan derfor være til stor gene, hvis den pludselig løber tør for strøm.

Derfor er det en rigtig god idé, at sørge for at oplade sin mobiltelefon så snart chancen byder sig. I en travl hverdag ved du jo nemlig aldrig helt, hvornår du får chancen igen.

Det korte af det lange er, at jo flere opladningsmuligheder du har, desto mere sikker er du på, at din telefon aldrig kommer til at løbe tør for batteri.

Derfor er en billader altså en rigtig god idé. Og med en logo biloplader i bilen kan du nemt oplade din telefon, imens du kører.

Gør det lidt sjovere med en billader med eget logo
Hvis du alligevel skal have en billader, hvorfor så ikke gøre det lidt sjovere og bestille en billader med eget logo? På den måde får du ikke blot muligheden for at oplade din telefon imens du kører, men du får også muligheden for at tilføre din helt egen stil til bilens interiør.

Du kan designe dit helt eget logo til din logo biloplader, men du kan for eksempel også benytte bilens mærke som logo. Det er alt sammen helt op til dig og din egen kreativitet hvordan du ønsker at designe din iPhone biloplader med logo.

Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan du bestiller en billader med logo.

OBS: leveringstiden på bil opladere er cirka 2 uger. 

Du skal også være opmærksom på, at der på de bilopladere med print er en minimumsbestilling; minimum 100 stk. på de fleste og 1000 stk. på nogle enkelte.

Vi har både opladere der virker med Android, iPhone, til 5W, 7,5W, 10W, 18W, 24W og nogle der virker til alle slags - alle kommer i en masse forskellige designs og priser.

Anders på [email protected] eller os alle sammen på: [email protected]


Bliv Mac super-bruger