300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i Glostrup
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Lyd
Filter
SCART kabler, stik og tilbehør

SCART kabler, stik og tilbehør

5 varer
Hvordan bruger jeg et scart kabel? Et scart kabel bruges hovedsageligt til at forbinde til gamle fjernsyn, fra før man fik HDMI, USB osv. til at forbinde med. Det er nødvendigt hvis du har et gammelt B&O f.eks. du gerne vil koble op til, med din Mac eller anden multimedieenhed. Da scart er...
Læs mere
Viser 1 - 5 af 5Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.SCART kabler, stik og tilbehør

Hvordan bruger jeg et scart kabel?

Et scart kabel bruges hovedsageligt til at forbinde til gamle fjernsyn, fra før man fik HDMI, USB osv. til at forbinde med. Det er nødvendigt hvis du har et gammelt B&O f.eks. du gerne vil koble op til, med din Mac eller anden multimedieenhed.

Da scart er lavet til at overføre analogt, så er det relativt begrænset hvad man kan forbinde det til, udover ældre enheder som benytter samme format. Dog har Apple givet mulighed for omdannelse fra digital til analog i deres nyere porte, så med de rette adaptere kan det lade sig gøre.

En måde at konvertere på, kan være at bruge et scart stik der omdanner til 3x phono og S-video, hvorefter man kan forbinde disse vha. kabler til en phono og S-video adapter der omdanner til HDMI eksempelvis.

Et scart stik med phono kan også bruges til at tilkoble gamle konsoler som playstations eller Xbox. Det kan være ret sjovt at skrue op for nostalgien og spille de forskellige spil man spillede som barn igen.

Det er derfor rigtig praktisk at have liggende hvis man har et gammelt fjernsyn og gerne vil have mulighed for at bruge den sammen med andre enheder. Det kan være ret fedt at invitere venner forbi til en old school aften hvor man tester hvad det gamle udstyr kan.

Et scart stik giver også mulighed for at du kan se film fra din Mac på næsten samme måde som et nyere fjernsyn, selvom det dog vil være i noget dårligere kvalitet grundet begrænsningerne for det analoge signal.

Til samleren af ældre enheder er scart stik især et must have, da det ellers bliver meget svært at få alt koblet op som man gerne vil have det til. På den måde kan man holde samlingen i live.