🎃 ☠️
HALLOWEEN TILBUD HELE UGEN
🎃 ☠️
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Kategori
Pris
kr kr
iPhone
Mulighed for afhentning i københavn
Filter

Sugru

4 produkter

På denne side finder du vores udvalg fra Sugru, som egner sig til at fikse forskellige ting som elektroniske produkter, kabler, ledninger og andre små problemer som det er mere effektivt at fikse end at erstatte og for dyrt at sende til repa Mere

Viser 1 - 4 af 4
Varer fra - Sugru

På denne side finder du vores udvalg fra Sugru, som egner sig til at fikse forskellige ting som elektroniske produkter, kabler, ledninger og andre små problemer som det er mere effektivt at fikse end at erstatte og for dyrt at sende til reparation.


Sugru er ejet af firmaet Formformform, som startede tilbage i 2003, hvor udviklingen af materialet begyndte. Salget er støt vokset siden da og nåede i 2012 op over 100000 kunder og salg svarende dertil.


Siden da har firmaet hentet store mængder kapital ind især fra crowdfunding, faktisk over 10mio. kroner, hvilket siger lidt om populariteten på produktet. Derudover har de også fået meget støtte fra forskellige virksomheder.


Deres mission og vision er at reducere mængden af skrald og spild i verden, som både forurener men måske også kunne være blevet genbrugt hvis det havde været lidt nemmere at fikse problemerne.


Det er netop dette som Sugrus materiale, som minder om modellervoks kan løse, da det er meget nemt at påføre. De argumenterer for at dette kan betyde at folk bliver meget bedre til at genbruge ting de ellers ville have smidt ud hvis de hurtigt kan løse problemerne.


Denne idé lyder tiltalende i vores ører og det er helt sikkert en retning vi gerne vil være med til at støtte. Derfor har det også fået en plads her på siden, hvor det kan finde sig til rette sammen med en masse andre værktøjer der hjælper med at reparere i stedet for at udsmide.


Selve modellervoksen er endda relativt billig hvis man sammenligner med at skulle sende ens enhed til reparation, eller endnu værre at skulle købe en ny. Det kan hurtigt blive dyrt hvis man skal købe en ny oplader hver gang hunden kommer til at gnave lidt i kanten. Hvert fald sammenlignet med at smide seddel på det her og så kunne fikse det mange gange selv.   


Bliv Mac super-bruger