300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

HYPER by Sanho Corporation

0 produkter

I denne kategori findes alle vores produkter fra producenten Hyper, som hovedsageligt består af deres udvalg af hubs under mærket HyperDrive. Disse hubs findes i forskellige afskikkelser, dog med det tilfælles at de er specielt beregnet til Apple prod Mere

Ingen varer for denne producent.

Varer fra - HYPER by Sanho Corporation

I denne kategori findes alle vores produkter fra producenten Hyper, som hovedsageligt består af deres udvalg af hubs under mærket HyperDrive. Disse hubs findes i forskellige afskikkelser, dog med det tilfælles at de er specielt beregnet til Apple prod


Hyper er en virksomhed der startede op for 13 år siden, hvor de i mange år har fokuseret på at lave smartere løsninger, både inden for data storage men også inden for mere specialiserede emner  (De har verdens tyndeste HDMI kabel).


De er baseret i San Francisco, Silicon Valley og er derfor tæt på hvor de fedeste teknologiske udviklinger sker. Det giver mange fordele, som stærke netværk der kan hjælpe både med kvalificeret personale, samt en masse teknisk viden.


Deres image er det af et ungt firma med masser af energi til at starte nye ting, med den nørdede tilgang der giver produkter med en anderledes løsning på problemerne. Dette sikrer at de enheder man får derfra er helt unikke.


Firmaet har fået bred støtte på kickstarter, hvor deres koncept skulle afprøves med et mål på 100000 dollars, hvor de i stedet formåede at indsamle over 1million dollars, hvilket siger en del om hvor eftertragtede deres produkter er.


Udover at lave hubs til Macbook, så har de forskellige andre linjer af teknologiske produkter, der ligeledes gør hverdagen nemmere. Dette inkluderer batterier til Macbook, wireless usb porte og diverse cases til at opbevare ens enheder i.


Derudover er de selvfølgelig med på VR(Virtual Reality) bølgen og kommer med bud på VR headset der kan gøre det muligt at bruge det nye software der understøtter denne form for interface, hvilket er fedt hvis man gerne vil kaste sig ud i VR spil eller lignende.


Vi har som nævnt ovenfor valgt at fokusere på deres HyperDrive linje, der leverer deres hubs til Macbook. Så i kategorien her kan du finde alle deres bedste hubs til Macbook, hvor der er lidt til alle behov, om så det bare er for at forbinde et par ting eller en længere række enheder.


Prismæssigt spænder Hyper ret bredt, da de både har billige docks der opfylder basis behov, men også har ret dyre hubs der til gengæld er meget konkurrencedygtige på markedet. Hvis man udelukkende ser på antal porte, så er deres priser ret gennemsnitlige.


Men hvis man anskaffer en hub til Macbook fra Hyper, så får man en enhed der har stort fokus på at have så meget funktionalitet på så lidt plads som muligt. Alle deres hubs er i en mindre størrelse end deres konkurrenter, så hvis det er en prioritet, så vælg Hyper.


Derudover så er deres produkter specielt tilrettet som hub til Macbook, hvilket vil sige at de både i design og størrelse passer dertil. Samtidigt er deres indgang i form af USB-C og Thunderbolt specielt beregnet til Mac som hovedsageligt bruger disse porte.


Deres valg af USB-C som primær stik gør desuden at de kan levere fremragende kvalitet derigennem, da det giver suveræn dataoverførselshastighed. På den måde kan sådan et hub til Macbook nemt klare alle de indgange der er derpå i høj kvalitet.