300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
Kategori
Pris
kr kr
iPhone
Filter

Black Eye Lens

1 produkter

Hvis du gerne vil tage bedre billeder eller videoer med din iPhone, så er du her kommet til den helt rigtige side. Her har vi nemlig vores udvalg fra Black Eye Lens der leverer flere forskellige linser der kan forbedre eller modificere billedet markan Mere

 • på lager.
  Black Eye Lens Full Frame Fisheye

  Black Eye Lens Full Frame Fisheye sikrer imponerende skarphed fra kant til kant. Perfekt til selfies og optagelser, hvor du selv er i bevægelse og ønsker at filme et stillestående objekt. Linsen sættes på mobilen ved hjælp af den unikke klemmeløsning, som gør den kompatibel med de fleste mobile enheder.

  230,45 kr 419,00 kr
  Nedsat pris!
  1-2 dages levering
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Varer fra - Black Eye Lens

Hvis du gerne vil tage bedre billeder eller videoer med din iPhone, så er du her kommet til den helt rigtige side. Her har vi nemlig vores udvalg fra Black Eye Lens der leverer flere forskellige linser der kan forbedre eller modificere billedet markant.


Black Eye Lens er et firma der blev startet i 2013 af tre unge venner der brugte meget tid på at tage billeder og videoer, men ikke følte at de fik den rigtige kvalitet ud af indholdet de prøvede på at skabe.


Derfor blev Black Eye Lens skabt for at give værktøjerne til fotografer over hele verden der gerne ville forbedre de billeder de fik fra deres smartphones eller andre håndholdte kameraer, på så nem en måde som overhovedet muligt.


Det var et stort fokus for skaberne at produkterne skulle være nemme at bruge, så det var et værktøj der var tilgængeligt for alle. Samtidigt skulle de give stor fleksibilitet, for at give mest mulig plads til kreativ udfoldelse.


Det synes vi er et godt koncept her hos Mackabler.dk og derfor har vi inkluderet deres mest solgte lenses her på siden. Hver især mener vi at de giver et unikt perspektiv til billederne taget fra ens iPhone eller smartphone.


Man kan enten vælge at anskaffe en bestemt lense der dækker præcist til ens behov, f.eks. kan man skaffe en med stort zoom hvis man gerne vil have mulighed for at tage mange clips af ting der befinder sig langt væk.


Derudover kan man også bruge en kombination til at sikre at man altid kan tilpasse ens fotografi stil til omgivelserne, så man kan skabe det bedst mulige content, uanset om det er til instagram eller det er til en professionel produktion.


Da fotoudstyr ofte er meget dyrt, så er prisen for disse lenses faktisk relativt billig, dog afhængigt af hvilken lens du gerne vil benytte. Sammenlignet med at skulle investere i et kamera med samme funktioner, så kan det her godt betale sig.

Bliv Mac super-bruger