300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Kategori
Pris
kr kr
iPad
iPhone
Mac
Oplader effekt
vis flere mindre
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter

Baseus

98 produkter

Når det handler om at finde tilbehør til ens iPhone eller smartphone, så er et godt sted at starte hos Baseus. De har alt lige fra beskyttelse til iPhone, oplader til iPhone til diverse holdere, lydudstyr og  andet udstyr.

Mere
Viser 55 - 98 af 98
Varer fra - Baseus

Når det handler om at finde tilbehør til ens iPhone eller smartphone, så er et godt sted at starte hos Baseus. De har alt lige fra beskyttelse til iPhone, oplader til iPhone til diverse holdere, lydudstyr og  andet udstyr.


Baseus startede i 2009 i Shenzhen på den nystartede teknologiske bølge i Kina. Herfra har de vokset sig store med et fokus på en simpel æstetik og bred anvendelighed. Det har været en udbredt success for dem og de kan nu findes i hele verden.


Deres navn er udledt fra sætningen “Base on user”, hvilket er en meget god beskrivelse af deres tilgang til deres produkter. Det skal dække brugerens behov på så simpel en måde som overhovedet muligt.


Med denne tilgang i baghovedet har de kreeret en lang liste  af produkter der hver især bestræber sig på at opfylde et behov og for det meste lykkes ret godt. På samme tid formår de at være med på de nyere teknologier og være med til at sætte tonen på markedet.


Derfor har Baseus selvfølgelig også en fast tilstedeværelse her på siden, da deres produkter altid er konkurrencedygtige indenfor deres område. Desuden kan de bruges til at sætte en meget god standard som alle andre produkter kan måles ud fra.


Givet deres brede udvalg, kan på denne side findes et produkt der dækker næsten alle behov når det kommer til tilbehør til iPhone. Om så du har brug for en ny oplader til iPhone eller beskyttelsesfilm til Macbook, så findes det her.


Baseus er samtidigt i den billige ende, hvilket betyder at deres priser er konkurrencedygtige med diverse discount brands, samtidigt med at de ofte tilbyder produkter i lidt højere kvalitet.


Så hvis du leder efter et lækkert produkt som en Qi trådløs oplader til iPhone men ikke vil betale en tårnhøj premium pris, så kan Baseus helt klart komme med et godt bud dertil.