Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
vis flere mindre
Han porten
vis flere mindre
Pris
18 kr 18 kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Produktgaranti
vis flere mindre
Mulighed for afhentning i københavn
vis flere mindre
Filter
Mini USB stik og kabler

Mini USB stik og kablerDer er 1 produkt.

I denne kategori har vi vores udvalg af mini USB kabler, som kan bruges til at konvertere fra mini USB til USB. En vigtig forskel at kende her er, at det ikke er micro USB som almindeligvis bruges til opladning af smartphones. Mini USB bruges af GoPro og andre kameraer af samme slags. Dermed kan man bruge et mini USB til USB kabel, både til opladning og dataoverførsel. Hvordan bruger jeg bedst et mini USB stik? Et mini USB til USB stik bruges hovedsageligt til at oplade ens...
Læs mere
  • Vis:
  • på lager.
    GooBay Mini USB kabel 1m

    Mini USB til USB kablet her er lavet til at oplade, overføre data eller synkronicere enheder med Mini USB med enheder med normalt USB stik. GoPro kamera har alle sammen Mini USB, derfor virker dette kabel til GoPro 3/3+ og 4.

    18,00 kr
    1-2 dages levering
Viser 1 - 1 af 1 resultatFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Mini USB stik og kabler

I denne kategori har vi vores udvalg af mini USB kabler, som kan bruges til at konvertere fra mini USB til USB. En vigtig forskel at kende her er, at det ikke er micro USB som almindeligvis bruges til opladning af smartphones.

Mini USB bruges af GoPro og andre kameraer af samme slags. Dermed kan man bruge et mini USB til USB kabel, både til opladning og dataoverførsel.

Hvordan bruger jeg bedst et mini USB stik?

Et mini USB til USB stik bruges hovedsageligt til at oplade ens kamera, enten ved hjælp af en traditionel oplader med USB port eller ved bare at tilkoble til ens Mac. Derudover kan kablet overføre data med 480Mbps som er standard for USB 2.0.

For at få den bedste opladning med et mini USB til USB kabel, så kan det anbefales at anskaffe en god oplader med høj effekt, for dermed at få den bedste opladningshastighed. Desuden er det altid vigtigt at holde øje med sikkerheden på opladeren, da overbelastning kan skade ens kamera.

Det er altid en god idé at have et ekstra mini USB til USB kabel med i lommen, især hvis du har et GoPro som du bruger meget. Med det har du altid mulighed for at lade op eller overføre dine videoer hvis du er i nærheden af en enhed med USB, hvilket de fleste har.

På den måde sikrer du dig i tilfælde af at der skulle ske fejl med dit GoPro, eller hvis du gerne vil have mulighed for at dele det på sociale medier. I samme vending kan man få det smidt i skyen, så ens data bliver tilgængeligt for dem du vælger at dele det med overalt.

Så hvis du har et GoPro, så er et mini USB til USB kabel helt klart en god investering.

Bliv Mac super-bruger