300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr

vis flere mindre

Pris

169 kr 449 kr

Producenter

vis flere mindre

SøgMijia produkter6 varer

Hvordan bruges smart home enheder? Smart home enheder er lavet til at give dig større kontrol over de relevante enheder i dit hjem. Funktionalitetsmæssigt fungerer de på samme måde som den ikke smarte version, med den tilføjelse at de er i stand til at gå på wifi og har softwaren til at sende og modtage data. Dermed får du mulighed for at styre dem fra lang afstand, hvilket kan være enormt praktisk. De kan ofte tilgås ved hjælp af en central styringsenhed, hvor Xiaomi Mijia benytter en gateway der sammenkobler informationen fra de forskellige enheder og giver...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 6 af 6Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Mijia produkter

Hvordan bruges smart home enheder?

Smart home enheder er lavet til at give dig større kontrol over de relevante enheder i dit hjem. Funktionalitetsmæssigt fungerer de på samme måde som den ikke smarte version, med den tilføjelse at de er i stand til at gå på wifi og har softwaren til at sende og modtage data. Dermed får du mulighed for at styre dem fra lang afstand, hvilket kan være enormt praktisk. De kan ofte tilgås ved hjælp af en central styringsenhed, hvor Xiaomi Mijia benytter en gateway der sammenkobler informationen fra de forskellige enheder og giver brugeren adgang til denne information på en hensigtsmæssig måde. Smart home enheder bliver betydeligt mere effektive jo flere enheder der er koblet op på netværket, da det giver dig den bedste styring af hjemmet.

Hvad kan jeg få af smart enheder?

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige smart enheder, der kan kobles op på et netværk. Vi har samlet lidt forskellige muligheder her på siden, som vi selv mener kan bidrage ret meget til et effektivt hjem. Heriblandt vil du finde smart stikkontakter der giver dig kontrol over hvordan og hvornår de aktuelle stikkontakter er tændt og slukkede. Der vil være smart pære holdere, der ligeledes styrer de lamper, de bliver tilsluttet. Mere generelt findes der smart switch, hvor forskellige enheder kan tilkobles, hvormed du får kontrol over deres strømstyring. Derudover laver Xiaomi flere slags sensorer der kan måle alt hvad du har brug for i hjemmet, om det så er risikomåling, eller generelt bare bevægelsesmønstre i hjemmet. Som et værdifuldt bidrag har Xiaomi også en gateway der centraliserer informationen fra alle de sammenkoblede enheder. 

Hvordan vælger jeg de bedste smart produkter?

Når du skal vælge hvilke smart produkter du gerne vil have i dit hjem, så er det første skridt at gøre op hvad du har af behov. Næste skridt er at anskaffe en central, som Xiaomi gateway, Alexa Echo eller Google Home, der kan styre alle de forskellige produkter du skaffer derefter. 

Hvis du har stort behov for at holde øje med forskellige risici, så kan det anbefales at købe en pakkeløsning, hvor du både får central, samt forskellige sensorer der kan måle det vigtigste. Derefter kan du tilføje efter behov. En smart gas alarm kan være livs reddende hvis du har et hjem med et stort forbrug af gas, ligesom en smart vandsensor kan advare dig hvis huset er ved at blive oversvømmet. Derudover kan du med fordel se på mere generelle løsninger som smarte stikkontakter og smarte stikdåser, for at give dig bedre kontrol over strømstyringen i huset. Disse kan helt klart gøre en stor, positiv forskel på strømregningen. Samtidig kan de bruges til at gruppere nøgleområder i huset, således at du kan styre hvornår strømmen skal slukkes i forskellige rum, eller for forskellige enheder. Dette kan også være en særdeles effektiv kontorløsning. Til sidst, så kan du også få en stor energibesparelse ved at skifte til smart pære holdere, da det giver dig mulighed for at slukke lamper i rum hvor de ikke er i brug. Alternativt giver det dig også mulighed for at tænde og slukke dem i intervaller, som tyverisikring hvis du er ude af hjemmet i længere perioder.

Bliv Mac super-bruger