300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

464 varer
MacBook Pro 16" med M2 Pro er en bærbar computer fra Apple, designet til professionelle brugere såsom grafikere, video- og musikproducenter og udviklere, der kræver høj ydeevne og avancerede funktioner. Den har en stor skærm, en kraftfuld M2 Pro-processor, masser af hukommelse og lagringsplads,...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 464



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Pro 16" M2 Pro / Max

MacBook Pro 16" med M2 Pro er en bærbar computer fra Apple, designet til professionelle brugere såsom grafikere, video- og musikproducenter og udviklere, der kræver høj ydeevne og avancerede funktioner. Den har en stor skærm, en kraftfuld M2 Pro-processor, masser af hukommelse og lagringsplads, samt avancerede funktioner som en af verdens hurtigste processore, et meget hurtigt grafikkort, Touch ID og meget mere. Det er en ekstra kraftfuld version af M2-processoren, som er specielt designet til at håndtere krævende opgaver, såsom video redigering, 3D-grafik og flerskaleret maskinlæring. Apple har lavet Computeren endnu hurtigere så den er ca. 20% hurtigere og har ca. 30% hurtigere grafikkort end sidste generation.

Der er mange forskellige typer udstyr, du kan købe til en MacBook Pro 16" med M2 Pro/Max, her er nogle eksempler:

  • Ekstern skærm: Du kan tilslutte en ekstern skærm til din MacBook Pro via HDMI eller Thunderbolt 3-porten, for at øge skærmstørrelsen og øge produktiviteten. Mac'en understøtter op til 4 eksterne skærme og alle skærme kan sluttes til den, skal du ikke bruge adaptere er det kun USB-C og HDMI skærme du kan bruge, men adaptere gør det super let at slutte hvad som helst andet til din MacBook Pro med M2 pro.
  • Ekstern harddisk: Du kan tilslutte en ekstern harddisk til din MacBook Pro via USB-C eller Thunderbolt 3-porten, for at øge lagringspladsen.
  • Ekstern tastatur og mus: Du kan tilslutte et eksternt tastatur og en mus til din MacBook Pro via USB-C eller Bluetooth, for at gøre skrivning og navigation mere komfortabelt. Dette er mest brugbart hvis du køber en ekstern harddisk også.
  • Docking station: Du kan købe en docking station, som giver dig flere porte, herunder HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kortlæser, m.m. du kan få dem med næsten alle stik, du kan endda få flere hvor du både kan slutte din harddisk, mus/tastatur, skærm og strøm til, så du kun skal sætte et enkelt stik i din Mac for at få det hele til at spille.
  • Beskyttelsescover: Du kan købe et beskyttelsescover til din MacBook Pro, for at beskytte den mod skader og ridser.
  • Ekstern lydkort: Du kan købe et ekstern lydkort til at forbedre lydkvaliteten af din MacBook Pro, for eksempel hvis du skal optage eller afspille lyd.
  • Ekstern batteripakke: Du kan købe en ekstern batteripakke for at øge batteritiden på din MacBook Pro.

MacBook Pro 16" med M2 Pro og MacBook Pro 16" med M2 Max er begge bærbare computere fra Apple, der bruger den nyeste M2-processor. Men der er nogle vigtige forskelle mellem dem.

Processor: M2 Pro er en ekstra kraftfuld version af M2-processoren, som er specielt designet til at håndtere krævende opgaver, såsom video redigering, 3D-grafik og flerskaleret maskinlæring. M2 Max er den kraftigste processor i Apple's M2 familie, og kan håndtere endnu mere krævende opgaver end M2 Pro.

Hukommelse: MacBook Pro 16" med M2 Pro har mulighed for op til 32GB RAM, mens MacBook Pro 16" med M2 Max kan håndtere op til 96GB RAM.

Grafik: MacBook Pro 16" med op til M2 Pro har en 19-core grafikprocessor, mens MacBook Pro 16" med M2 Max har op til en 38-core grafikprocessor, som giver en højere ydeevne i grafisk tunge opgaver. Max'en er altså op til dobbelt så hurtig som Pro.

Pris: MacBook Pro 16" med M2 Pro og MacBook Pro 16" med M2 Max er begge dyre computere, men MacBook Pro 16" med M2 Max er dyrere end MacBook Pro 16" med M2 Pro, på grund af dens mere kraftfulde specifikationer.

Så MacBook Pro 16" med M2 Max er den kraftigste version af MacBook Pro med M2 processor, med højere ydeevne, hukommelse og grafik, men også med højere pris.

Har du allerede en MacBook Pro med en M Apple silikone processor behøver du ikke opgradere, men har du en ældre Mac er opgraderingen lige blevet endnu bedre.

Nok en af de mest oversete funktioner for MacBook Pro er skærmen, det er en af de bedste skærme nogen sinde. Den er meget lysstærk, den har rigtigt mange farver, er meget skarp og har meget kontrast. Skærmen alene koster mere i indkøb end de fleste MacBook Pro 16"'s konkurrenter. Den har også Retina opløsning, er kalibreret til at vise hele P3-farveområdet, har True Tone og er lavet til folk som arbejder professionelt med deres skærm.