300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 16" M1 Pro / Max

MacBook Pro 16" M1 Pro / Max

462 varer
MacBook Pro 16" M1 Pro / Max MacBook Pro 16" M1 Pro og Max er de seneste skud fra stammen i Apples Pro serie. De leverer en højere ydeevne end tidligere MacBooks og klarer opgaver, som man ikke tidligere har kunnet løses på bærbare computere. De nye MacBook Pro 16" kommer i to forskellige...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 462



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Pro 16" M1 Pro / Max

MacBook Pro 16" M1 Pro / Max

MacBook Pro 16" M1 Pro og Max er de seneste skud fra stammen i Apples Pro serie. De leverer en højere ydeevne end tidligere MacBooks og klarer opgaver, som man ikke tidligere har kunnet løses på bærbare computere.

De nye MacBook Pro 16" kommer i to forskellige modeller: Pro og Max. Vi vil i denne tekst beskrive de mest væsentlige forskelle for jer, så I kan blive klogere på Apples nye sværvægtere.

Samtidig får du med de nye MacBook Pro 16" M1 Pro og Max også en oplader som kan levere 140 W gennem MagSafe 3-portene. Dette kan ikke på nuværende tidspunkt anvendes i USB-C porte, da de kun understøtter op til 100 W.

MacBook Pro 16" M1 Pro

Det ville være utaknemmeligt over for M1 Pro at kalde den en "mindre" model, da den leverer en ekstremt høj ydeevne. Dog er den naturligvis ikke på højde med M1 Max, men er langt hen ad vejen tilstrækkeligt for de fleste brugere.

M1 Pro har masser af tilslutningsmuligheder, som gør dit arbejde mere effektivt. Blandt andet SDXC-kortlæser, HDMI og tilslutning med USB-C. Du bliver dermed udstyret med en MacBook, som udruster dig godt til arbejdet.

Nedenstående oversigt viser specifikationerne på MacBook Pro 16" M1 Pro:

Processor:Grafikkort:Hukommelse (RAM):Lagerplads:Tilslutningsmuligheder:
Op til 10-kernerOp til 16-kernerOp til 32 GBOp til 1TB (kan opgraderes op til 8TB)SDXC-kortlæser, HDMI, 3,5mm jackstik, MagSafe 3, 3x USB-C (Thunderbolt 4)

MacBook Pro 16" M1 Max

Hvis du i dit arbejde har brug for topmodellen, som aldrig kommer til at virke utilstrækkelig, er det en M1 Max du har brug for! M1 Max har den kraftigste chip, som nogensinde er produceret til en professionel bærbar computer. Med en ydeevne, som er dobbelt så hurtig som M1 Pro, er du sikker på at kunne håndtere selv de tungeste opgaver. Om det drejer sig om video- eller billederedigering eller noget tredje, er du sikker på at M1 Max kan løfte opgaven.

M1 Max har ligesom sin M1 Pro masser af tilslutningsmuligheder, som sikrer, at du ikke mangler noget i dit arbejde. Du kan se listen over tilslutningsmuligheder i oversigten herunder. Med en M1 Max får du en professionel bærbar computer der aldrig får sved på panden og som gør dit livet nemmere for dig.

Nedenstående oversigt viser specifikationer på MacBook Pro 16" M1 Max:

Processor:Grafikkort:Hukommelse (RAM):Lagerplads:Tilslutningsmuligheder:
10-kernerOp til 32-kernerOp til 64 GBOp til 1TB (kan opgraderes op til 8TB)SDXC-kortlæser, HDMI, 3,5mm jackstik, MagSafe 3, 3x USB-C (Thunderbolt 4)

Hvad kan jeg tilslutte til MacBook Pro 16" M1 Pro / Max?

MacBook Pro 16" M1 Pro / Max er udstyret med de super hurtige Thunderbolt 4 porte, hvilket sørger for at du aldrig oplever langsomme overførsler eller en ustabil forbindelse. Udstyret med 3 Thunderbolt 4 porte, har du god mulighed for at tilslutte alle dine enheder. Thunderbolt 4 bruger, ligesom sin forgænger Thunderbolt 3, USB-C standarden, hvilket betyder at alle dine enheder der benytter USB-C, kan tilsluttes til disse porte.

Derudover er det også muligt for dig at tilslutte et hukommelseskort fra eksempelvis dit kamera med den indbyggede SDXC-kortlæser. Så kan du nemt og hurtigt overføre dine billeder til din MacBook, så du kan redigere dem i dit favorit billedbehandlingsprogram.

Hvis du ønsker at tilslutte ældre formater, som for eksempel mini Displayport eller USB, så kræver det en adapter, som kan omdanne det ønskede format til USB-C. Men så længe du har den rigtige adapter, har du mulighed for at tilslutte stort set alle dine gamle enheder, selvom du bruger en ny MacBook.

Hvordan vælger jeg det rigtige kabel til MacBook Pro 16" M1 Pro / Max?

Når du skal vælge kabler til din MacBook Pro 16" M1 Pro / Max, er det vigtigt at overveje hvilke behov du har. Hvis du foruden din MacBook også har en iPhone eller en iPad, så kan du med fordel anskaffe et kabel, som omformer USB-C til Lightning, så du bare kan oplade igennem din MacBook.

Hvis du også har en række enheder, som benytter den gamle USB-A standard (USB 2.0 eller USB 3.0), så kan du med fordel anskaffe dig en adapter, som tilslutter fra USB-C til USB. Dermed kan du igen give dine gamle USB enheder nyt liv. Det kunne eksempelvis være en ekstern harddisk, computermus eller tastatur.

Hvad skal jeg købe til MacBook Pro 16" M1 Pro / Max?

Der findes et hav af forskellige tilkøbsmuligheder, så du kan få dækket stort set alle dine behov. Ved at udruste din i forvejen kraftfulde og komplette MacBook Pro 16" M1 Pro / Max, kan du gøre dit arbejde endnu nemmere og mere strømlinet. Vi anbefaler derfor, at du kaster et grundigt blik på vores udvalg af Docks og Hubs, som gør det muligt for dig at tilslutte stort set alt du ønsker.

Derudover kan vi altid anbefale, at du anskaffer dig ekstra beskyttelse i form af et sleeve eller et cover til din MacBook. Det hjælper dig enormt meget, når du skal transportere din MacBook, så den ikke får skader og ridser.