300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Farve
Han porten
vis flere mindre
Hun porten
vis flere mindre
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
MacBook Pro 15" Retina

MacBook Pro 15" Retina

355 varer
MACBOOK PRO 15" RETINA-ADAPTERE UDVIDER DINE MULIGHEDERApples bærbare MacBook Pro 15" Retina er ikke kun en arbejdshest, den har også markedets bedste skærm. MacBook Pro 15" Retina er så populær, at selv den grafiske branche er blevet forelsket i denne guldklump. Det er en super stærk computer,...
Læs mere
Viser 55 - 108 af 355



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.



MacBook Pro 15" Retina

MACBOOK PRO 15" RETINA-ADAPTERE UDVIDER DINE MULIGHEDER
Apples bærbare MacBook Pro 15" Retina er ikke kun en arbejdshest, den har også markedets bedste skærm. MacBook Pro 15" Retina er så populær, at selv den grafiske branche er blevet forelsket i denne guldklump. Det er en super stærk computer, der bruges overalt på det professionelle marked inden for alle brancher da den leverer det der forventes af den - og mere til. Den har mange muligheder for tilslutning af udstyr, så derfor har vi rigtig mange gode idéer til, hvilket udstyr du skal anskaffe dig til brug med din MacBook Pro 15" Retina.

Hos MacKabler kan du få MacBook Pro 15" Retina-tilbehør, så du kan tilslutte tv, projektorer og ekstra skærme din computer. Med tilbehør øger du funktionaliteten af den i forvejen multifunktionelle MacBook, og gør den endnu mere værd. Hvad mangler du af tilbehør til din MacBook Pro 15" Retina?

Sørg for at have en ekstra original MagSafe-oplader i hjemmet, skulle den du fik med stå af. Derudover så bør du have en Mini DisplayPort til VGA-adapter, hvis nu du skal bruge en projektor eller ekstern skærm, der ikke har HDMI-indgang. Sørg også for at have et HDMI-stik, så du kan koble computeren til dit fjernsyn hjemme når du skal streame. MacBook Pro Retina leveres i dag uden Ethernet-port, hvilket betyder at computeren er designet til kun at gå på nettet trådløst. Med et smart lille USB-netkort, USB 3.0 Gigabit Ethernet-adapter, kan du få internet med kabel til din MacBook Pro 15" Retina.

Mackablers adaptere og udstyr leveres hurtigt, og lever op til EUs sikkerhedskrav. Bestil dine allerede i dag!